![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Вижте Анкета Резултати: Колко полезно беше моя доклад? 1-5 (5 = най-добрите, 1 = най-лошото) | |||
| 5 | | 2 | 16,67% |
| 4 | | 5 | 41,67% |
| 3 | | 4 | 33,33% |
| 2 | | 0 | 0% |
| 1 | | 1 | 8,33% |
| Гласоподаватели: 12. Вие не могат да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| му прости. майка на борда е основният съвет, когато включите в неща като вашия CD шофиране и твърдия диск в и флопи устройство. изглежда така.
Тази дънна платка е снабдена само с AGP 8x, така че ще се нуждаят от AGP 8x (или AGP 4x) Графична карта да го използвате с. ![]() Тази дънна платка е снабдена само с един PCI-E 16x, така че ще се нуждаят от PCI-E 16x (или PCI-E 8x) Графична карта да го използвате с. ![]() дънна платка притежава вашия процесор, добре. там са много различни по размер на процесора, а заедно с това са много различни дъски майка си, че притежават различни размери. -------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Има неща, наречен графични карти. това, което правят е процес много данни, като в игрите. като подробно и рендиране и много други неща. те имат специални памет за графични карти, които държат на данни за околната среда на играта. те идват от PCI, AGP PCI-E и PCI-E 16x. може би си мислите, защо толкова много thingys PCI? " Е, защо името на всички тях, че нямат представа. PCI е на 1-во големите вид. те са много стари и извън дата. Тогава дойде AGP, това означава "Разширено пристанище графика" Не позволявайте на името, което сте глупак, неговата също остаряла. Аз не съм сигурен къде PCI-E 1x дойде, но не да го бърка с PCI-E 16x. те са напълно различни. точно сега PCI-E 16 пъти са най-добрите. те са по-бързи и по-малко разходи, отколкото да се направи AGP или друг вид за този въпрос. ![]() PCI ![]() AGP ![]() PCI-E 1x ![]() PCI-E 16x -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------- ОВЕН е друг компонент, които пускат в дънната платка, за да работи един компютър. Нейната щандове за памет с произволен достъп. По принцип, тя притежава данни за приложението, което в момента се използват. ако не са достатъчно, тогава компютъра ще се бавно. Какво ще стане, ако ви свършат е че ще използва твърд диск като направите резервно копие на RAM, ако е необходимо, но на твърдия диск ще бъде много бавен в сравнение с Овен. Има 3 основни вида на Овен. DDR, DDR2 и DDR3. DDR е последно поколение и сега е DDR2 стандарта. DDR2 работи при по-високи скорости и е по-ефективно. те не са обратно съвместими. DDR3 е нов и се нуждае от повече време, за да се развива. Също така, ако имате 32BIT OS (ОС = операционни софтуер (т.е.: XP, Vista, 2000, 98)) той ще открие само 3.25GB оперативна памет MAX. Ако искате да използвате повече, можете да получите 64bit OS. Проблемът е, 64bit OS има много въпроси за съвместимост с много софтуер. Vista 64Bit е по-добра подкрепа сега в сравнение с XP 64Bit. ![]() DDR ![]() DDR2 ![]() DDR3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Сега за твърд диск. твърди дискове са в 4 различни вида. само 2 от които се използват главно. те идват в IDE, E-IDE (Enhanced IDE), SATA, SCSI и. SATA се превръща в стандарт при други по-стари компютри все още използват E-IDE. те държат всички данни, които можете да те спаси. данни, когато е необходимо той го чете и го изпраща в Овен. Има няколко разновидности на всеки. (SATA1, SATA2) (SCSI 68 ПИН и 80 PIN) и т.н. Те са различни конектори. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------- Overclocking прави компютърна част бягам по-бързо, отколкото си фонд скорости. (Т.е. състав на процесора на 2GHz работи на 3GHz.) Можете да овърклок един процесор, видеокарта, RAM. и няколко други неща. в съкратен срок за овърклока е "ОЦ". бележка, когато сте овърклок сте невалидни всички компютърни части гаранции от частите, които се ОС. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- сега за процесора Цитат:
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- ОК, Захранване време. А захранването е често по-долу PSU, или Захранващ блок. Не забравяйте, че това, което прави добро захранване за компютри Hi завършва с взискателни части не са колко вата е (т.е. 400Watt захранване), но основно ампери на 12V линия. Какво е това? добре, си един захранващ кабел, които отиват директно от захранването си графични карти. PCI-E 16x карти използват 6 направление адаптер. това е много важно да имате добри усилватели по тази линия или картата ви може да не функционира правилно. Ефективност е друго нещо. Ако вашето PSU е само 50% ефективен, тогава вие няма да получите толкова мощност, както рекламира, тъй като много от властта ще се загуби в топлина. Също така, преди да закупят захранване винаги гледам в коментарите (добре, че за да купя нещо, което наистина) и ако те ви кажа си зле, не да го получите. лошо захранване може да бъде съдбата на цялото ви строя. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Охлаждане е следващия. Да започнем с основните положения. Един добър охлаждане случай. Когато търсите случай, че искате да знаете колко е добър на потока въздух. какво трябва да търсите е този, който е с 120 мм вентилатор на предния прием на студен въздух, тъй като студен въздух, живее в долната част на земята. въздухът ще премине от там, за случая. добра мивка CPU топлина (отидете там в минута), ще има 2 фенове. един смучене и един разпенващ. една смучене ще вземе студен въздух от предната част на делото и една разпенващ ще бъде обратен на смучене и удар на вече горещ въздух далеч. следваща фен на гърба на производството ще се изчерпва с горещ въздух. тъй като горещ въздух се издига високо, вентилаторът е обикновено поставени върху горната част на гърба на производството. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------- Охладителни радиатори. Какво е радиатор? Е, неговата метална част, които отиват за неща като CPU, или GPU (графики процесор (то за графични карти)) и др си запазва какви точно това, което си охлаждане не запарва. Заедно с това е фен, който е монтиран на радиатора за да разсее топлината върху него. Има няколко неща, за да търсят, когато се опитате една страна, особено ако става за овърклок. Медта е най-добрият там. това разсейва топлината бързо, така че е едно нещо, което трябва да търсят, когато се опитате един. Друго нещо, което трябва да се търсят, са тези неща наречени топлинни тръби. те са твърди тръби от това, което някога материал се използва, които правят радиатор вземат топлина дори по-бързо. нормално да виждате само тези в радиатори CPU, но сега можете да надградите някои графични карти радиатори с тях. Когато кандидатствате вашата топлина мивка Не можеш просто да я поставите и тръгваме. Вие трябва да използвате това, което те наричат "топлинни съединение" на облигации на процесора и радиатора заедно, така че те действително могат да пренасят топлина от нещо, то е за охлаждане. Arctic Silver 5 е # 1 избор. то е 99,9% реално сребро. Защо това е добър? добре, сребро провежда топлина дори по-добре от мед, сребро, но е опасно. го получите на ръцете си имаш проблем. латекс ръкавици правя добре. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Фенове. те идват в няколко размера. 80 мм, 92 мм, 120 мм и няколко други. Какво да търсите в един вентилатор. 1 размерът има значение. Колкото по-голям фен, толкова по-охлаждане в областта, която обхваща, толкова по-малко скорост трябва да се получи добър въздушен поток. 2 вентилатора шума може да се безпокоя. на шума са оценени от DBA (децибели) 3 CFM (или кубични фута в минута) въздушен поток е колко го получава. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ Звукови карти. не всички са еднакви. Да започнем с добро качество на звука. има 4 бита, 8 бита, 16 бита, 24-битов и 32 битов. 32 битов картите, които не виждат често, 24 карти са това, което сега е ден обикновено. някои карти имат има собствен звук процесор на тях, когато игрите ви дава по-кадъра в секунда. (Стигнем до това в минута), а някои дори са Х овен на ония, които притежава супер качество на звука за игра като в Battlefield 2 и Battlefield 2142 и Prey. Тези карти ще са на разположение на съраунд звук, когато в игри, където помага на врага намерете лесно. Аз имам 5.1-канален съраунд звук от Logitech само за $ 32! наистина добра система също! ![]() [IMG] http://i106.photobucket.com/albums/m265/fungusboy/soundcard2.jpg [/ IMG ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ FPS може да престои в продължение на много неща. Знаейки как да разбера какъв срок това означава, е проста. FPS, когато говорим за игра родове, означава Първо стрелците лице. когато говорим за резултати в игра FPS означава кадъра в секунда. това е мярка за това как се играе играта развълнуван. нисък FPS е като да спрете и си отиват, докато Hi FPS е гладко играта. FPS в други термини, като нозете на втория обикновено не идват тук. Иска ми се да са само последните 5 снимки показват, вместо да се налага да кликнете върху тях. казва, че трябва да получи разрешение от модератор е нещо ... всички, които Мислите ли, че моя доклад е добър? всичко трябва да е да се обясни само с новите строители за компютри. Моята система: Най-Secrit
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за споделянето. Само едно нещо, за гид като това се уверете, че всичко е 100% точен. Ако видите нещо, което трябва изяснени пост тук и Министерството на отбраната ще ви помогне в редактирането на информация. |
|
| |||
| |||
| Ако аз да се налага да промените нещо моля не се колебайте да ми кажеш. Аз съм винаги добавяне, редактиране това нещо да се уверете, че си и точни написани правилно Edit-тази гилдия не е за това как да се съберат, само на това, което са Pats и информация за тях лесен за разбиране на това, което правят. само в случай, че някой получава объркан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога не съм построяват компютър, така си мислех аз ще премине коментар. По-голямата част от него звучи / изглежда добре на снимките определено помогна. Все пак има ли нужда от пълен списък на процесори със сигурност имат нужда само от няколко примера, които действително могат да бъдат от значение. Ами самите случаи? Аз няма да знае какво да купя един да бъдем честни.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре, благодаря за споделяне.
| |||
| |||
| Мога ли да предполагат, че може да се превърне това в стъпка-бу-стъпка за новите строители? Тя е много добра и снимки определено помогна. Браво! |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички ви! вие мислите модератор може да направи тези последните 5 снимки, така че Dont трябва да кликнете върху тях? стъпка по стъпка нали? Хмм ... Аз ще направите видео най-скоро, че тогава. Не забравяйте, че това не е за препоръчване какво да правя, просто информация за това какво са те. Не, аз съм мисля, че целия списък CPU е необходимо, но това е в кавички. след цитирам аз качвам това, което е стандартната сега. Edit-не забравяйте да гласуват в анкетата по тази тема: D |
|
| |||
| |||
| Една стъпка по стъпка звучи добре за мен. Откъде да започна и как се слага всичко заедно.
__________________ Евро първенства върхът = Испания & Torres <- По дяволите аз трябва да постави залог върху тях Направи бедността история Съда за 96 <- Моля, погледнете |
|
| |||
| |||
| Мисля, че може да направи това. |
|
| |||
| |||
| аз мисля, че ще бъде страхотно да има тази лепкава. но аз имам чувството, че никога няма да се случи ... LOL. все още е забавно че макар и намек намек * * * * намигване намигване: D |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсите софтуер, за да разберете какво Компютърни компоненти Имам! | pcnewb | Железария Чат | 1 | 7-ми декември, 2009 година 12:09 |
| Британският позиция на Wireless N и 5GHz обяснено. | Fordy | Мрежи, модеми & VoIP | 5 | 6-ти декември 2009 година 16:59 |
| CMOS commands.anyone знаете основите | ashmehta | Общи Софтуер Чат | 3 | 14-ти май 2008 14:49 |
| Компютри (елементи), които използват най-малко количество енергия? | samosan | Железария Чат | 3 | 8-ми февруари 2008 год. 04:53 |
| Кои компоненти? (Help) | diurno | Та, Дънни платки & RAM | 11 | 20 ноември 2007 година 07:20 |
| Thread Инструменти | |
| |