![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| Компютърът ми е: Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz 1.5GB RAM NVIDIA GeForce FX 5200 с безжична връзка с мрежата на 54.0mbps. Аз съм нов в овърклока и всичко, всичко, което имам е CCleaner, и AVG, какви програми или процеси ще помогне на моя компютър по никакъв начин е възможно. Нищо специално с, но аз просто искам да повиши своята ефективност във всички средства или когато е възможно. Представи някой от вашите идеи и програми, които могат да работят добре, благодаря. |
|
| |||
| |||
| Мислите ли за модернизиране componants или просто овърклока, почистване и работи софтуера да се опита и ощипвам работата на вашия currnent componants. Знаете ли спецификацията на дънната ви платка, също е на компютъра на марка марка (напр. Dell, HP и др.) Или е изработки? Направете на дънната ви платка може да determaine, ако компютърът ви може да се справи по-бързо скорост RAM, което също ще засили ефективността. Също така има поглед върху Anit-Malware Thread на вируса тема. Ще намерите evilfantasy има някои много полезни съвети. |
|
| |||
| |||
| Им само при мисълта за това нещо си, за да се подобри ефективността на нещо като цяло. Моята платка е Asustek Computer вкл. борда. а също така и видео картата е 128. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нови графични карти. Това е за него.
"Хареса ми P182 толкова много, че при система на жена ми беше шумно и е необходимо всички видове почистване, Купих си един. После, когато исках котка, си купих P182. P182 на котката не е сам по себе си, но тя все още е отличен купя. " Моята система: Ф-¥ ¤ Е Е
|
|
| |||
| |||
| Ами като програми или неща, за да започнете овърклока, (но безопасен овърклок) |
|
| |||
| |||
| Ако искате да овърклок вашия процесор е най-добре да се направи това в BIOS, ще ви даде възможност да бъде в състояние да възстановите всички настройки, ако си променя нещо погрешно. Алекс "Overclocking ръководство" ще бъде от помощ. Неговите определено си струва да се правят някои четене на вашия componants първи. Можете също така да Измамвам вашия твърд диск, има Som програми за сваляне на началната страница на този сайт, или можеш да използват Microsoft издание. Може би следва evilfantasy's Anti-Malware за употреба, които могат да бъдат от голяма помощ. Ако сте се бавно стартиране пъти може би след изтегляне "стартов инструменти" или използването на старта на CCleaner инструмент за премахване на някои програми от списъка, който Dont нужда. Надстройка на Вашия RAM може да ви даде най-голямото увеличение на производителността и като цяло е много евтин, в зависимост от текущата си RAM & дънната платка. Може би изтеглите и стартирате CPU-Z, за да разберете Инс-и-аута на вашата система очила и след това можете да видите какво ще можете да инсталирате на евтини. Проверете софтуерната част на този форум все пак, има някои добри неща там. |
|
| |||
| |||
| Да аз се чудех дали има някакви програми, които ви помагат с овърклока защото аз не знам как да го направя и аз да я стигат доста далеч и да убие моя компютър |
|
| |||
| |||
| urmm чух abbout програма, наречена CPUFBS никога не го е Tho., Не знам за това време си кой да е добър или това време работи U може да moniter вашия процесор чрез изтеглянето на CPU-Z |
|
| |||
| |||
| За да бъда честен, аз няма да използва програми за овърклок вашия процесор. Нейната много по-вероятно да повреди компютъра, отколкото това в BIOS. В BIOS, ако поставите на ФСБ, напрежение др прекалено висока вашия компютър ще направя пост тогава вероятно просто не успяват да се зарежда. Затова можете просто да въведете BIOS натиснете "възстановяване на бутон на настройките" и вашите сортирани. С помощта на програмата да направи това, въпреки че те имат гаранции, е все още да се пренебрегва, че първата stoping защита на вашия компютър е нестабилна дори преди да сте заредени вашата ОС. Графични карти OCing програми са добре, защото можете да промените настройките, ако нейните нестабилни или просто да заредите в безопасен режим и повторно инсталиране на драйвери. Аз не бих препоръчал OCing вашия процесор използва 3-та страна на програми. |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Модернизиране My Computer за подобряване на Gaming. | thaull | Железария Чат | 2 | 9-ти юли 2009 г 12:09 |
| Някои промени за подобряване на Ubuntu скорост | woody72 | Linux & алтернативни ОС | 1 | 21-ви юни 2009 16:34 |
| Търсещите помощ за това как да подобрят резултатите си лаптоп на ... | Ninjo | Преносими компютри, мобилните & PDAs | 3 | 3-ти февруари 2009 г 06:51 |
| Как да се подобри живота на карти с памет | evilfantasy | Устройства & сменяемите носители | 0 | 25-ти Февруари 2008 22:29 |
| Как да се подобри възпроизвеждане на DVD? | jimmy_fowler | Устройства & сменяемите носители | 4 | 14-ти юли 2007 02:33 |
| Thread Инструменти | |
| |