Travel Fans
Go Back   Компютърни сок Компютърен хардуер Железария Чат

Register

Колко би това прави мислите?

Reply

Thread Инструменти
Old 6-ти Септември, 2009, 03:51
Новите държави -

Колко струва ми монтирам.

Вграден сам го преди известно време с някои съвети от помощник-капитан на части. Но аз наистина не знам какво си струва сега и аз може да я продаде в близко бъдеще, за да получи лаптоп. Ако можете да ми даде приблизителна представа за това какво си струва Бих го оценявам! Всичко е в перфектно работно състояние.

КУЛА

CPU - E6600 OC@3.3Ghz с Sonic Tower охладител + 2 120 мм вентилатори
MOBO - GA-965P-DS4
RAM - 4GB (2x2) Geil 800Mhz 4-4-4-12
PSU - Enermax 525 Modu 82 +
GPU - EVGA GTX 260 (216) Superclocked
HD - 2x80 GB Samsung SP в RAID 0. 2x750 GB Hitachi Deskstar
DVD +-R - Emprex
Дело - Akasa Дзен
Фен контролер - ZALMAN ZM-MFC1 Plus
Флопи
Vista 64 Bit

НАСТОЛНИ

Монитор - Samsung 22''SnyncMaster 226cw
Клавиатура - Saiteck - Eclipse 1
Mouse + Pad - Logitech MX518 + СС стомана серия
Говорители - Logitech 5.1 Surround ... Не знам на този модел.

Old 6-ти Септември, 2009, 04:25
Номер ВИП

Едноличен £ 400-A £ 500 за съоръжението и В £ 600-A £ 700 за пълен комплект.

По начина, по който бих запази изгради и поддържа обновяване, повярвайте ми лаптоп дори няма да ти половината от нетните резултати дори за двойно цената. Продават само, ако възнамерявате да създадете нова платформа по друг начин да я пази.

Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6700
Дънна платка:
Gigabyte GA-EP45-UD3
RAM памет:
OCZ 6400 2 х 2GB ReaperX
Графична карта (и):
MSI NX8800GT
Звукова карта:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Твърд диск (и):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB твърд диск
Оптично устройство (а):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Дело / PSU:
Cooler Master-HAF 932, OCZ 600W
Охлаждане:
Склад
Мрежа / Интернет:
Ethernet, BT @ 2mb (250KB / S DL)
Монитор (и):
Xerox XA7-17I, SHARP LC26D44
Операционна система (и):
Windows 7 Последен RC1 X32
Old 6-ти Септември, 2009, 05:37
Новите държави -

Благодаря за това.

На практика единствената игра ми е приятно, че наистина графично взискателни е BF2.

Също така - Аз по-интензивно използване на компютър за музика и медиите, и така ще бъде удобно да го преносим.

Мислите ли, че мога да получа лаптоп за £ 600, които биха могли да играят BF2 добре. - Знам, че няма да съвпадат една GTX260 ... 50fps, но преди да кажем. GTX260 е масивна Overkill за BF2 все пак!

Позволете ми да знам какво си мислиш. И евентуално предложения за подходящ лаптоп?
Old 6-ти Септември, 2009, 05:58
Номер ВИП

Всяка игра наистина изисква поне 60fps да се счита годен за игра, но сега you'v каза, че мотивите си е честно така аз предполагам, че може да се лаптоп обаче избора на лаптоп е лично за потребителя, така че не може наистина да ви помогне там, но Аз ще гледам да има за вас.
Има много възможности, така че изследване на проекта и не забравяйте да поискате тук, преди да го купите.

След гледам, около които са доста скъпи, дори за глупости 8600GT's (а £ 900 +), честно аз ще го запазите, ще съжалявате продажба на PC Също така тя ще бъде много трудно играя FPS игри с помощта на тъчпада.
Old 6-ти Септември, 2009, 06:12
Новите държави -

Ами аз ще носят мишка ... Аз не мисля, че някой ще ходи да се получи много голяма степен на BF2 с тъчпад! LOL

Ами аз ще я държи за сега ... и да видим дали мога да получа схема на плащане на lappy на някои описание.

Наздравици
Old 6-ти Септември, 2009, 06:15
Новите държави -

PS-Мислех, че 60fps беше като точка, че човек не може да открие по-нататъшно увеличаване кадъра / сек. - Казаха ми, че под 30fps става unplayable .. 50fps, но това не е много лошо на всички, и напълно годен за игра.

Опитах Crysis на този компютър ... и беше забавно за известно време ... но не се насладят на игра играя FPS и спада твърде ниско в места (дори и с GTX260!). Мисля, че беше отпадането в диапазон 30-40 кадъра ...
Old 6-ти Септември, 2009, 06:59
Номер ВИП

Цитат:
Първоначално публикувано от Макс View Post
Опитах Crysis на този компютър ... и беше забавно за известно време ... но не се насладят на игра играя FPS и спада твърде ниско в места (дори и с GTX260!). Мисля, че беше отпадането в диапазон 30-40 кадъра ...
30-40? 30 FPS е най-високата получа играе Crysis @ 1280x1024 2xAA много високо (КБК) с 88800GT. Ако имате ли Crysis защо му казваш BF2 ти беше най-deamnding игра?
Crysis е действително добър бар игра на геймплея.

Можете да пазят Вашия компютър и да закупите нов лаптоп само за музика и неща за £ 300, очевидно ще трябва да запаметите до Коледа, но това е най-бързо
Old 6-ти Септември, 2009, 08:59
Новите държави -

Цитат:
Първоначално публикувано от xactly View Post
30-40? 30 FPS е най-високата получа играе Crysis @ 1280x1024 2xAA много високо (КБК) с 88800GT. Ако имате ли Crysis защо му казваш BF2 ти беше най-deamnding игра?
Crysis е действително добър бар игра на геймплея.

Можете да пазят Вашия компютър и да закупите нов лаптоп само за музика и неща за £ 300, очевидно ще трябва да запаметите до Коледа, но това е най-бързо
Ами никога не съм казвала, че BF2 е най-взискателните графично .... Казах, че е най-взискателните графично игра играя. Има разлика. ;-)
Old 6-ти Септември, 2009, 09:16
Новите държави -

Crysis е действително добър бар игра на геймплея - Не е смисъла да съм груб тук ... но - Точно така.

BF2 е толкова далеч назад в графика ... но играта е просто игра, така, така, така добре! Очевидно е много подобен на 2142, но аз предпочитам BF2. Никога не е имало игра като него, тъй като ... и аз наистина много се надявам един ден BF3 ще бъдат направени.

Както и да е. . . Мисля, че е полезен съвет - Аз ще чакам и да спестяват за лаптоп, че мога да използвам за музика и медиите в движение. Просто няма да се върнем достатъчно от това, което аз похарчени за него, ако аз го продават. - Но не е, че винаги е начин нали?!

Наздраве момчета.
Reply

Register

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Направете един EXE се движат по проекта до Cew27 Windows операционни системи 4 7-ми януари, 2008 09:32
Изтрит файл, за да spac но веднъж заличава didn't направи всяко пространство enright666 Общи Софтуер Чат 2 22-ри декември 2007 04:26
Най-добър Правя на овен? fishking Та, Дънни платки & RAM 2 20 декември 2007 година 17:40
Най-добър Модел на дънната fishking Та, Дънни платки & RAM 4 13-ти декември, 2007 11:44
Thread Инструменти

Преводи Осъществено от Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Компютърни сок.

Осъществено от VBulletin ® Copyright © 2000 - 2010 Jelsoft Enterprises ООД SEO от vBSEO © 2009 IPS, Inc