![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| Колко струва ми монтирам. Вграден сам го преди известно време с някои съвети от помощник-капитан на части. Но аз наистина не знам какво си струва сега и аз може да я продаде в близко бъдеще, за да получи лаптоп. Ако можете да ми даде приблизителна представа за това какво си струва Бих го оценявам! Всичко е в перфектно работно състояние. КУЛА CPU - E6600 OC@3.3Ghz с Sonic Tower охладител + 2 120 мм вентилатори MOBO - GA-965P-DS4 RAM - 4GB (2x2) Geil 800Mhz 4-4-4-12 PSU - Enermax 525 Modu 82 + GPU - EVGA GTX 260 (216) Superclocked HD - 2x80 GB Samsung SP в RAID 0. 2x750 GB Hitachi Deskstar DVD +-R - Emprex Дело - Akasa Дзен Фен контролер - ZALMAN ZM-MFC1 Plus Флопи Vista 64 Bit НАСТОЛНИ Монитор - Samsung 22''SnyncMaster 226cw Клавиатура - Saiteck - Eclipse 1 Mouse + Pad - Logitech MX518 + СС стомана серия Говорители - Logitech 5.1 Surround ... Не знам на този модел. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Едноличен £ 400-A £ 500 за съоръжението и В £ 600-A £ 700 за пълен комплект.
По начина, по който бих запази изгради и поддържа обновяване, повярвайте ми лаптоп дори няма да ти половината от нетните резултати дори за двойно цената. Продават само, ако възнамерявате да създадете нова платформа по друг начин да я пази. Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за това. На практика единствената игра ми е приятно, че наистина графично взискателни е BF2. Също така - Аз по-интензивно използване на компютър за музика и медиите, и така ще бъде удобно да го преносим. Мислите ли, че мога да получа лаптоп за £ 600, които биха могли да играят BF2 добре. - Знам, че няма да съвпадат една GTX260 ... 50fps, но преди да кажем. GTX260 е масивна Overkill за BF2 все пак! Позволете ми да знам какво си мислиш. И евентуално предложения за подходящ лаптоп? |
|
| |||
| |||
| Всяка игра наистина изисква поне 60fps да се счита годен за игра, но сега you'v каза, че мотивите си е честно така аз предполагам, че може да се лаптоп обаче избора на лаптоп е лично за потребителя, така че не може наистина да ви помогне там, но Аз ще гледам да има за вас. Има много възможности, така че изследване на проекта и не забравяйте да поискате тук, преди да го купите. След гледам, около които са доста скъпи, дори за глупости 8600GT's (а £ 900 +), честно аз ще го запазите, ще съжалявате продажба на PC Също така тя ще бъде много трудно играя FPS игри с помощта на тъчпада. |
|
| |||
| |||
| Ами аз ще носят мишка ... Аз не мисля, че някой ще ходи да се получи много голяма степен на BF2 с тъчпад! LOL Ами аз ще я държи за сега ... и да видим дали мога да получа схема на плащане на lappy на някои описание. Наздравици |
|
| |||
| |||
| PS-Мислех, че 60fps беше като точка, че човек не може да открие по-нататъшно увеличаване кадъра / сек. - Казаха ми, че под 30fps става unplayable .. 50fps, но това не е много лошо на всички, и напълно годен за игра. Опитах Crysis на този компютър ... и беше забавно за известно време ... но не се насладят на игра играя FPS и спада твърде ниско в места (дори и с GTX260!). Мисля, че беше отпадането в диапазон 30-40 кадъра ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Crysis е действително добър бар игра на геймплея. Можете да пазят Вашия компютър и да закупите нов лаптоп само за музика и неща за £ 300, очевидно ще трябва да запаметите до Коледа, но това е най-бързо |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Crysis е действително добър бар игра на геймплея - Не е смисъла да съм груб тук ... но - Точно така. BF2 е толкова далеч назад в графика ... но играта е просто игра, така, така, така добре! Очевидно е много подобен на 2142, но аз предпочитам BF2. Никога не е имало игра като него, тъй като ... и аз наистина много се надявам един ден BF3 ще бъдат направени. Както и да е. . . Мисля, че е полезен съвет - Аз ще чакам и да спестяват за лаптоп, че мога да използвам за музика и медиите в движение. Просто няма да се върнем достатъчно от това, което аз похарчени за него, ако аз го продават. - Но не е, че винаги е начин нали?! Наздраве момчета. |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Направете един EXE се движат по проекта до | Cew27 | Windows операционни системи | 4 | 7-ми януари, 2008 09:32 |
| Изтрит файл, за да spac но веднъж заличава didn't направи всяко пространство | enright666 | Общи Софтуер Чат | 2 | 22-ри декември 2007 04:26 |
| Най-добър Правя на овен? | fishking | Та, Дънни платки & RAM | 2 | 20 декември 2007 година 17:40 |
| Най-добър Модел на дънната | fishking | Та, Дънни платки & RAM | 4 | 13-ти декември, 2007 11:44 |
| Thread Инструменти | |
| |