![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знае ли някой на кой да е добър мениджър свободен дял? като дял магия, но безплатно. Както някои от вас може да rememebr Преди време дойдох да кажа, че е имал проблем с твърдия диск мислене някои от устройството е unalocated когато трябва да бъде така. Така че това, което съм се опитва да мисля за сливане на дялове да видя дали мога след това да получите данни на разстояние, освен ако някой друг знае по-добър начин да го направя.
| |||
| |||
| Дайте Деление логика -- http://partitionlogic.org.uk/ - Да опитате. |
|
| |||
| |||
| За да го опитате, но аз ще чакам да видя дали някой друг има някакви идеи, тъй като вероятно ще имат само 1 опитайте това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият софтуер Бих доверие е Деление Магия. Никога не съм чувал за подялба логика преди, но тя изглежда ОК. Имам копие на моя Деление Магия на CD, което дойде с компютър списание клиент, те съвсем редовно го пакет със списанието. Може да се струва като погледнете, или дори на по-стар диск от списание.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деление логика има доста ограничения:
ОГРАНИЧЕНИЯ Деление логика има следните ограничения: Не работи с някои SATA твърди дискове Не хардуерна поддръжка за не-SCSI USB твърди дискове Поддържа само DOS / Windows стил MBR таблицата на дяловете (използва се за почти всички IBM PC-съвместими). Не за подпомагане на Слънцето или BSD диск етикети, или EFI / GPT таблици, използвани за Itanium и Intel Mac платформи. Може ли не формат като NTFS дялове или EXT3. Мога формат, като FAT (12/16/32), EXT2, и Linux суап. Не мога да живея мазнина или EXT файлови системи. Да преоразмерявате NTFS (Windows XP) и Linux суап. Не хардуерна поддръжка за серийни мишки Не хардуерна поддръжка за PCMCIA Тези ограничения са предназначени да бъдат фиксирани в бъдещите версии. Деление Магия винаги е била любимата ми, но тя не беше повишен от Symantec (типично) и за съжаление не работи при Vista. Ако считате, покупки, Acronis Disk Director е отлична и работи с XP & Vista само глоба. Моята система: Начало Билд
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Acronis е също много уважавани софтуер.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Добре, добре благодаря на всички ви, и изглежда, аз не rearly искате да използвате Деление логика, защото на всички ограничения, но може да изглежда в изкупуването Деление Магия след това, или може би Acronis, в зависимост от цените. |
|
| |||
| |||
| Аз съм голям фен на Disk Director и щеше да го изпрати, че пътя, но той попита за свободен софтуер.
__________________ ![]() Как да промените по подразбиране Изглед 'Възстановяване на системата размер Коя версия на Vista е подходящ за мен? Седем анти-шпионски програми тествани |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, те са безплатна версия.
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Безплатен записващ софтуер | robina80 | Мултимедия & Codecs | 4 | 26-ти октомври 2009 г 08:10 |
| Всеки, за Свободен софтуер | hopthwoks | Общи Софтуер Чат | 3 | 22-ри юли 2009 година 09:42 |
| Безплатен софтуер за синхронизация? | mbonwick | Общи Софтуер Чат | 3 | 30 септември 2008 13:50 |
| Свободен софтуер Помощ | tublecain | Общи Софтуер Чат | 2 | 19-ти Септември, 2008 12:35 |
| Основно свободен софтуер | SocialWarfare | Общи Софтуер Чат | 14 | 1-ви август 2007 година 11:38 |
| Thread Инструменти | |
| |