![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| 01/08 декември Отбелязва, все още няма изпускане. http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp Добра новина. Той премахна старата версия автоматично. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Добре, че тя премахва старата версия все пак. Моята система: Всичко това е моята ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Реших, че би било добро време за ъпгрейд от версия 7, както и хаха. О, добре. Моят старец казва, ако не е счупено, не се опитвай да го оправя. Хммм, това не премахва Update 7 за мен. Трябваше да го направите ръчно.
|
| |||
| |||
| Мисля, че това само ще премахнете версия 10, тъй като това е най-близко във времето. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че можеш да направиш или статичен инсталирате, което ще остави всички предишни версии (идеален за администратори), или трябва да замени предишната версия, се предполага, че е V10. Чувал съм няколко народни казват, че няма да деинсталирате нещо преди да V10. |
|
| |||
| |||
| Аз ще потвърдя, че - V11 автоматично премахнати / осъвременяване V10. |
|
| |||
| |||
| Виждал съм няколко съобщава, че тя не отстранява нещо по v6u10 така че ако имате нещо по-рано, че след това трябва ръчно да деинсталирате. Или използвайте JavaRA. Изтеглям JavaRa
|
|
| |||
| |||
| Нд публикува огромния списък от уязвимости в старите версии. Ако не сте обновили от време на време то вероятно ще бъде добра идея да го направите сега. Нд Проблеми няколко критични актуализации на Java Пропуски | TrendLabs | злонамерени блог - от Trend Micro |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 13 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 7 | 26-ти март 2009 год. 12:22 |
| Sun Java Runtime Environment 6 Update 12 | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 8 | 7-ми февруари 2009 11:24 |
| Microsoft Live Search Toolbar / Java Runtime Environment | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 3 | 11-ти ноември 2008 година 10:50 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 10 окончателен | evilfantasy | Общи Софтуер Чат | 7 | 21-ви октомври 2008 19:18 |
| Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 5 | 5-ти март 2008 год. 12:16 |
| Thread Инструменти | |
| |