![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет! Аз забелязах, че повечето от вас подкрепа Avast Antivirus, но един мой приятел ми каза, че тя не взема вируси. NOD32 е по-добре? Защото аз инсталирате тези програми на всеки компютър да използвам: Comodo Firewall, WinPatrol, Регистратура Механик, Ad-Aware CleanUp. Един Мисля, че антивирусната е необходимо. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NOD32 е вероятно малко по-добре, но това не е свободен Въпреки, че аз предпочитам Avira анти вирус, който е безплатна и достъпна за сваляне в раздел за изтегляне
www.Trade4Free.ie Истинската опасност не е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но, че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast е един AV Използвал съм, че премахва всичко.
| |||
| |||
| Имам най-вече видяхме, че ако се чувствате по-удобно с платена версия на AV тогава NOD32 е най-добрият. Ако имате никакъв проблем с безплатни версии след това Avast е най-добре. Мисля, че е голям фактор на ресурсите, които те използват. NOD32 11,5 Avast 14,5 |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| За съжаление имам пред себе си. Тези не са свалени размери използване на ресурсите. Имам ресурс статистика някъде и ще видя дали мога да ги намеря. |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Avast - с изтекъл срок - Не е ли вече свободен? | Tinkerbell | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 16 | 27-ми ноември 2009 година 16:23 |
| Kaspersky Antivirus 2009, ESET NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 2 | 3-ти декември 2008 год. 13:54 |
| Avast онлайн скенер или AVG 8 | mpenney | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 3 | 22-ри октомври 2008 год. 12:05 |
| Avast! Версия 4.8 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 6 | 9-ти април 2008 год. 14:12 |
| Забраните временно Avast A / V | pudds | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 4 | 2-ри декември 2007 12:19 |
| Thread Инструменти | |
| |