![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| По-рано днес, когато се опитах да тичам AVG актуализация, то очевидно не може да се свърже към сървъра. Така че отворих огън, за да проверите дали сайтът е надолу, и очевидно това беше. Или поне така си мислех. Защото, знаеш ли какво, според моя компютър, на всеки антивирусен сайт е надолу. Норман, Север, всички по-малки сайтове безплатна. Така че аз тичам сканиране за вируси на AVG. Незаконна операция. И там отива AVG. Тогава ми сигурност център любезно ме информира, че защитната стена ми е надолу. Аз го включите отново, след това излизане. И в рамките на 2 секунди, това е отново. Така че сега аз съм остана с вирус, който се защитава по-добре от всеки друг вирус които съм виждал. Тя не е действително извършва никаква вреда все още, но това е въпрос на време, предполагам. Дали това е известен вирус? И ако е така, някакъв начин да се отървете от него? Или трябва ли да излъскване на Мрежата за неясно антивирусен софтуер, че вирусът не може да се блокира и да се надяваме, че те могат да се свърши работа? Форматиране на компютър не е опция, между другото. Поне не още. Помощ за крайно необходим! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Haha, че не е толкова лесно. Вирусът блокира всички тези сайтове, помниш ли? Ако го измисли сам че след като е прочел няколко неща, на различни форуми и такива неща. Оказа се, единственият начин да се отървете от него, е да отидете в Device Manager и да се отървете от един злонамерен устройство, наречено tdds-нещо. Тогава може цяла купчина боклук на вируса на файлове в system32. Това е очевидно много последните вирус, който не може да бъде спряна от всеки антивирусен софтуер. Начинът, по който аз открих решение е, че аз забелязах, че когато аз се опитах да имат достъп до вирус-блокиран сайт, за втори е пренасочен към нещо, наречено "cleartask" или нещо такова. Аз Googled, че и чакай, тона на хора имат същия проблем. След това намерих някой, който знае малко за това нещо, а останалото е история. |
|
| |||
| |||
| Аз бях виждал много от това напоследък. В TDSSERV корен. Моля, тези инструкции, за печат, тъй като те ще бъдат необходими не по-късно, когато интернет достъп е на разположение. Download SDFix от AndyManchesta и го запишете на вашия работен плот. http://rapidshare.com/files/149534018/SDFix.exe.html При използване на този инструмент, трябва да използвате Администратор на сметката или сметка с Администраторски права
Отворете папката SDFix и кликнете два пъти RunThis.bat , за да стартирате скрипта.
|
|
| |||
| |||
| Поради липсата на обратна връзка, тази тема е затворена. Ако имате нужда от тази тема отново, моля свържете се с член на персонала. Това се отнася само до първоначалния стартер тема. Всички останали моля започнете нова тема. |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се инсталира на Allied Assault: разширяване пробив | dmetria | PC & Gaming Конзола | 1 | 13-ти юни, 2009 15:56 |
| Virus въпрос - Може ли някой да ми каже, ако може да има вирус | billozz | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 1 | 2-ри април 2009 година 13:58 |
| Virus помогнете, моля | madcows7 | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 3 | 22-ри декември 2008 г 07:54 |
| Моите приятели MAC има вирус ... Umm ... да ... вирус ... | cheesepuff | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 3 | 29-ти октомври 2008 година 12:58 |
| Вирус? | carpious | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 12 | 6-ти май, 2007 09:49 |
| Thread Инструменти | |
| |