Travel Fans
Go Back   Компютърни сок Компютърен софтуер Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

MSN Plus!

Reply

Thread Инструменти
Old 25-ти Май 2008, 10:04
Номер ВИП

Здрасти всички, за всички вас, които никога не са чували за това тук е моят преглед:

Instant посланици са популярен начин за хората да поддържат връзка помежду си на дълги разстояния и да се разраства в употреба на Интернет става все повече и повече населени. За разлика от телефон и електронна поща, чрез месинджър, позволява на потребителите да имат разговор на живо по електронен път, като ги оставя свободни да правят други неща, от тичане около опаковки за пътуване или работа с друга компютърна програма. Някои от най-популярните програми пратеник са Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и разбира се, MSN Messenger. Последният от който наскоро премина през обновяване, което го прави много по-адаптивни и удобни за ползване.

MSN Plus е най-новата версия на MSN Messenger и е актуализиран значително от предишните версии на програмата. Първият от тези функции, е възможността да използвате разделите, за да организира разговори. Подобно на новия Internet Explorer и Firefox раздели, всеки разговор ще бъдат в отделна страница в рамките на един прозорец. С кликване върху различните раздели в горната част на прозореца, потребител и лесно да превключвате между разговори. Сега потребителят може да има много разговори отворени, без да заема цялото си плот с отделен прозорец за всеки разговор.

Функцията QuickTexts позволява на потребителите да се създаде фраза контекстното да влезе в много по-дълго съобщение. Сега, когато потребителят желае да се свържете с приятел в момента не е в списъка си приятел той може просто да въведете една дума като пряк път към пълното въвеждане. Така че сега пишете "BRB" може да изпратите съобщение "се връщам." В този смисъл е обичаят звучи функция. Тази функция позволява на потребителя да добавите звук към разговор без съпровождащо визуално. Потребителят може да качвате собствените си файлове, така че тя може дори запис собствените си глас като обичай звук.

Както и при по-старите форми на месинджъра, потребителите могат да създават персонализирани статут пълен с автоматична функция отговор. Добавено към това, обаче, е таймер, който дава възможност за смяна на статута съобщение. Новата характеристика дава възможност за много по-персонализация, когато става въпрос за статута на потребителя, автоматично актуализации и отговори. MSN Plus дори позволява на потребителя да бъде подписан в няколко сметки едновременно, което разкрива много възможности. Сега един потребител може да има лична сметка отворена да говори с приятели и да имат професионален един отворен за бизнес причини. Новата функция сеч ще следи не само на всички разговори на потребителя, но също така ще подпише запис при контактите и изключване позволява на потребителя да се връщам към миналото разговори или да получите представа за приятелите си, когато са онлайн.

Тези функции и други позволяват много по-голяма свобода и адаптивност към индивидуалните им във вече силно потребителя MSN Messenger програма. Новият MSN Plus е по-лесно и по-бързо да се използва, което я прави една от най-добрите програми пратеник на разположение днес. Ако търсите за силен, гъвкав пратеник, тогава MSN Plus е това, което ви трябва.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Изтегли линк

Радвам се.

Old 25-ти Май 2008, 10:14
Номер ВИП

Аз го използвам и това е страхотно, най-доброто нещо, което ми харесва, е в състояние да изпраща неограничен nudges на хора

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънна платка:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 комбайн CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Твърд диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптично устройство (а):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Corsair VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / предполагам 10Meg девствена кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 25-ти Май 2008, 10:27
Модератор

Предупрежденията на този софтуер.

Макар че много потребители опит никакви проблеми, но има и много, които правят.

От тук
Цитат:
Windows грешки, свързани с msgplus.exe?
msgplus.exe се разпространява като трета страна MSN разширение. Въпреки това тя също така е шпионски софтуер Ако е инсталиран със спонсора, програмата предлага да инсталирате. Ако този избор беше инсталирана програма спонсор, този процес монитори си търсят навици и разпространява данни обратно към сървърите на автора за анализ. Това също подсказва реклама масите.
Google Лоп инфекция да видите щети той може да направи. В Live Messenger Plus! Програмата също така е източник на инфекции Virtumonde поради групиране в WinAntiVirus

Също вижте Преглед на сайта съветник

Old 25-ти Май 2008, 11:19
Номер ВИП

Благодаря EF: P
Old 25-ти Май 2008, 12:31
Номер ВИП

Аз го инсталирате без спонсор програма или иначе, аз казвам не на всичко, което "събира информация" на нищо за мен.
Old 25-ти Май 2008, 15:15
Новите държави -

Плюс е смях можете да го използвате, за да открадне народи премиера екран имената и Dp, при условие, имате право инсталирани скриптове> Аз също помня hallrous скрипт автомобил обида, че ми позволи да се откъснете хора с натискане на един бутон

Цитат:
Аз го използвам и това е страхотно, най-доброто нещо, което ми харесва, е в състояние да изпраща неограничен nudges на хора
жаргон победи, че
... добри времена
Old 25-ти Май 2008, 15:22
Номер ВИП

Да, особено тогава, когато те казват "Как го правиш? Защо не мога да направя това?" А аз само се смеят и да го направя още малко
Reply

Register
Thread Инструменти

Преводи Осъществено от Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Компютърни сок.

Осъществено от VBulletin ® Copyright © 2000 - 2010 Jelsoft Enterprises ООД SEO от vBSEO © 2009 IPS, Inc