![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Днес аз се опитвам да се определи вината, когато ITunes откаже да се зареди в Windows Vista дава на съобщение:
"ITunes е спрял да работи" Goggle изведе до нищо, така си мислех пост тук света помогне настоящи и бъдещи членове. Основно преинсталиране ITunes не го оправя. Други съвети за изтриване на DLL файлове и други модове регистър не го оправя. Reinstalling Apple Quicktime прави. :) Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Stickied като референция. |
|
| |||
| |||
| Google възпитава много хора, загубили без отговор, така че стик за малко Да половинка. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Значи вие сте в състояние да използват ITunes сега? Или ти се налага да използвате Quicktime? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| така че това е един пресен настанявам или закъснял проблема и с коя версия на ITunes? Беше Vista ъпгрейд или чиста инсталация?
| |||
| |||
| Да аз съм в състояние да използват ITunes сега, Оказва се, Quicktime е част от него зад кулисите. Той работеше добре в продължение на месеци, просто спря няколко дни назад. Аз съм вървят най-новата версия 7.3.1.3. Vista е чиста инсталация. |
|
| |||
| |||
| Ще ходя да падне този линк тук, колкото изглежда монтаж. Надявам се всичко е наред. Тя може да се окаже полезна също. Vista Codec Package http://www.jtow.net/users/triess/ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| хладен, Дейв, аз ще файл, който далеч в моя "случайни проблеми, които хората могат да са без причина и не може да намери отговор за" част от мозъка ми. Haha |
|
| |||
| |||
| Здрасти Може ли някой да помогне моля!? Аз съм сега получаване на едно и също послание. Аз мелодии работи напълно от ден 1 на моя компютър, който е предварително инсталирана Vista, но сега да получа от страховитите "мелодии и не работи" съобщение. Аз вече имаха Vista пакет кодеци, инсталирани и всичко е движение глоба. Инсталирах "AVI2DVD" онзи ден, и не мисля, че се опитал да имате, тъй като днес. Мисля, че това може да е причинило! Имам unistalled "AVI2DVD", се опита да поправи Itunes. Тогава unistalled Itunes, изтеглили latestest версия (аз мисля, че беше един зад-късно), и инсталира. Това не помага. Тогава ремонтирани качи отново от контролния панел и QuickTime, все още няма радост. Тогава премахна Vista Codec Pack също и инсталира, но все още не работи. Мисля, че AVI2DVD може да са имали товар неща пакет с него, това е единственото нещо, което мога да мисля за това ще е причинил това. Може ли някой да помогне моля? Много благодаря! |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бад AGP карта? - Фен спря да работи | Jolu | Графични карти & Монитори | 5 | 18-ти февруари 2009 14:03 |
| Звук е спрял да работи | stubbo | Звук, говорители & MP3 плеъри | 8 | 15-ти януари 2009 година 17:12 |
| ITunes спира да работи в Изглед | Phil20 | Мултимедия & Codecs | 1 | 13-ти януари 2008 година 12:56 |
| USB портове спря да работи | graemecunn | Железария Чат | 5 | 6-ти януари 2008 16:45 |
| ITunes спря да работи | FalconHunter | Мултимедия & Codecs | 10 | 3-ти Септември, 2007 14:09 |
| Thread Инструменти | |
| |