![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| Купих си Toshiba Satellite A215-S4817 опаковани с Изглед саботаж. Аз го наричат, че тъй като, ако някой от моите стари програми инсталирате на него, той евентуално саботира части от тях да не работят правилно. След това той отказва да unistall достатъчно на някои компоненти да се уверете, че имате някакви допълнителни проблеми в бъдеще. Необходимо е също така бавно и свине дори добър компютри ресурси. Излишно е да казвам, аз исках да се върна по-малко зло; XP. Намерих Toshiba подкрепа да бъде безполезен, предлагащи никакъв звук шофьори да се определят проблемите. AMD Turion и ATI Radeon са предоставили шофьори. Въпреки това всички драйвери, аз не съм намерил най-шофьор сайтове досега, включително Realtek шофьори няма да работи по този sytem с XP. Имам по-голямата част на компютъра работи сега, но наистина трябва звук шофьори , че действително ще работи. Бих се радвал помогне в намирането им. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако производителят не им предоставя сте основно пълнени.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледни от добрата страна ... тя ще направи хубава Стопер за врати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или paperweight ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Номерът е да се направят изследвания преди да се разделите с пари в брой.
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед Добре дошли Център - Изглед Влезте Замръзвам | джунглата bhoy | Windows операционни системи | 7 | 21-ви юни 2009 13:47 |
| Какво е най-добрият начин да отида за инсталирането на Vista 64bit Над ми 32BIT Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25-ти май 2009 година 08:58 |
| Двойствен обувка Kubuntu и Изглед с Изглед Настанявам 1ви | Черна магия | Linux & алтернативни ОС | 1 | 27-ми март 2009 15:14 |
| Re: Още една жертва саботаж Microsoft се нуждае от помощ | jondemassey | Вирус, шпионски софтуер & сигурност | 10 | 9-ти февруари 2008 година 17:41 |
| Друг саботаж Microsoft жертвата се нуждае от помощ | jondemassey | Въвеждане на себе си тук | 3 | 30 януари 2008 12:50 |
| Thread Инструменти | |
| |