Travel Fans
Go Back   Компютърни сок Компютърен софтуер Мрежа Паса & FTP клиенти

Register

Вече не може да качвате снимки с IE или Огън

Reply

Thread Инструменти
Old 26-ти януари, 2008, 17:32
Новите държави -

Предпочитам да използвате Firefox. Но това вече няма да отвори прозореца, за да качвате снимки на всеки сайт.

Неохотно се захванах с IE, въпреки че преди това е портал за вируси, които унищожават 2 бр. Този път, когато щракнете върху качване на всеки сайт е доклади:
Internet Explorer не може да покаже уеб страница
Най-вероятно причини:
Вие не сте свързани към интернет. връзка е добре!
Сайтът се натъкват на problems.not за всеки друг потребител!
Може да има печатна грешка в адреса. Аз съм от работа в рамките на сайтове вече са достъпни!
Какво можете да опитате:
Проверете вашата Интернет връзка. Опитайте да посетите друг сайт, за да се уверете, че сте connected.connection е добро!
Повтори адрес. без значение!
Връщане към предишната страница. просто пъти вън!
Повече информация
Този проблем може да бъде причинено от различни въпроси, включително:
Интернет свързаност е бил загубен. Nope!
Уеб сайтът е временно недостъпен. Nope!
Името на домейна Server (DNS), не е reachable.What означава това?
Името на домейна Server (DNS) не са списък на домейна на уебсайта. А това?
Ако това е HTTPS (Secure адрес), инструменти, щракнете върху, щракнете върху Internet Options, щракнете върху Разширени и проверка, за да се уверите на SSL и TLS протоколи са активирани по сигурността раздел. те са сигурни!

Моят ОС е Windows XP Media Center Edition версия 2002 г.; Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB оперативна памет.
Аз съм тичане Север 360, Ad-Aware, SpyBot и SpywareBlaster. Но аз много временно инвалиди всички от тях плюс защитната стена на Windows и все още не може да качите .. Така че това не е защитна стенапроблем.

И така, какво е то моля? Защо не мога да качвате снимки?

Old 27-ми януари, 2008, 16:40
Banned държави

mabye просто е сайтът, след връзката и след това се опитайте да качите снимка и аз ще се опита да и ако тя работи в 4 ми
Old 27-ми януари, 2008, 23:09
Номер ВИП

Опитайте да преинсталирате FF?
"Хареса ми P182 толкова много, че при система на жена ми беше шумно и е необходимо всички видове почистване, Купих си един. После, когато исках котка, си купих P182. P182 на котката не е сам по себе си, но тя все още е отличен купя. "

Моята система: Ф-¥ ¤ Е Е

Процесор (и):
C2D E6400 2,13 -> 3,00 OC
Дънна платка:
MSI P6N SLI Platinum 775
RAM памет:
2GB Patriot DDR2-800
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer
Твърд диск (и):
1TB F3 + 500GB + 80GB
Оптично устройство (а):
1x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 / Corsair 750HX
Охлаждане:
3 Yate-гмуркач 120 мм + 200 mm
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W 1920x1080
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 28-ми януари 2008 г, 10:04
Новите държави -

Не Chees! Той е: - Facebook, Умножение, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, Geocities FFF-файл др мениджър Така че ще бъде на всеки сайт тогава!

Толкова много "Е" е! Въздишка! :-(
Old 28-ми януари 2008 г, 18:55
Banned държави

и аз отидох да facebook.com и то работилница но АЗ didnt влезете като Dont аз имам една accout да го
Old 30 януари 2008 г, 19:13
Новите държави -

Може ли да ми дадете инфекция въпреки Север, SpyBot, Ad-Aware Spyqare Силен вятър и др работи непрекъснато. Това вероятно?
Или това е някакъв вид Java / Flash / ActiveX проблем? Какво е това, което прави браузърите отворен там качване на страниците си?
Old 30 януари 2008 г, 19:44
Модератор

Отивам ТУК и да започнат нов конец и публикувате Hijackthis дневник за да мога да погледна.
Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
  • Двоен-щракване на HJTInstall.
  • Кликнете върху Инсталиране бутон.
  • Тя автоматично ще HJT място в C: \\ Program Files \\ TrendMicro \\ HijackThis \\ HijackThis.exe.
  • При инсталиране, HijackThis трябва да отворят вратите за вас.
    • Затварям HijackThis и го преименувате.
    • Отидете в C: \\ Program Files \\ Trend Micro \\HijackThis.exe
    • Кликнете с десния бутон на HijackThis.exe и изберете Преименуване.
    • Въведете sniper.exe и натиснете Въведете.
    • Щракнете с десния бутон на sniper.exe и изберете Изпрати до > Desktop (Create Shortcut)
  • От прозореца отворен HiajckThis.
  • Ако използвате Windows Vista, не забравяйте да Пусни като администратор
  • Кликнете върху Направи сканиране на системата и запазване на файл-дневник бутон
  • HijackThis ще сканира и след това регистър ще се отвори в Notepad.
  • Копиране и след това поставете цялото съдържание на дневника на вашия пост.
    • Не са Hijackthis определя нищо все още. Повечето от това, което ще се установи, безвредни или дори необходимо.
Въпреки, че имаме преименуван HijackThis за снайперист, ние пак ще се отнасят към нея като HijackThis или HJT.

Публикувай го във форума за сигурност.

Reply

Register

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
1TB HD Вече не се признават на My Computer, глоба Други laurieirvine Устройства & сменяемите носители 18 22-ри ноември 2009 година 06:12
Лектори са вече не работи perry553 Звук, говорители & MP3 плеъри 1 12-ти Юни, 2009 13:29
Моят Аудио вече няма да работи! mitchcm34 Звук, говорители & MP3 плеъри 5 27-ми април, 2009 год. 01:40
Mp3 Не вече признат evilfantasy Звук, говорители & MP3 плеъри 17 18-ти Май 2008 02:10
Media Converter 0.8 вече не се отваря BlackSnake Мултимедия & Codecs 9 15-ти март 2008 04:05
Thread Инструменти

Преводи Осъществено от Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Компютърни сок.

Осъществено от VBulletin ® Copyright © 2000 - 2010 Jelsoft Enterprises ООД SEO от vBSEO © 2009 IPS, Inc