![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта на Spy | Списък с потребителите | Donate | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Thread Инструменти |
|
| |||
| |||
| Предпочитам да използвате Firefox. Но това вече няма да отвори прозореца, за да качвате снимки на всеки сайт. Неохотно се захванах с IE, въпреки че преди това е портал за вируси, които унищожават 2 бр. Този път, когато щракнете върху качване на всеки сайт е доклади: Internet Explorer не може да покаже уеб страница Най-вероятно причини: Вие не сте свързани към интернет. връзка е добре! Сайтът се натъкват на problems.not за всеки друг потребител! Може да има печатна грешка в адреса. Аз съм от работа в рамките на сайтове вече са достъпни! Какво можете да опитате: Проверете вашата Интернет връзка. Опитайте да посетите друг сайт, за да се уверете, че сте connected.connection е добро! Повтори адрес. без значение! Връщане към предишната страница. просто пъти вън! Повече информация Този проблем може да бъде причинено от различни въпроси, включително: Интернет свързаност е бил загубен. Nope! Уеб сайтът е временно недостъпен. Nope! Името на домейна Server (DNS), не е reachable.What означава това? Името на домейна Server (DNS) не са списък на домейна на уебсайта. А това? Ако това е HTTPS (Secure адрес), инструменти, щракнете върху, щракнете върху Internet Options, щракнете върху Разширени и проверка, за да се уверите на SSL и TLS протоколи са активирани по сигурността раздел. те са сигурни! Моят ОС е Windows XP Media Center Edition версия 2002 г.; Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB оперативна памет. Аз съм тичане Север 360, Ad-Aware, SpyBot и SpywareBlaster. Но аз много временно инвалиди всички от тях плюс защитната стена на Windows и все още не може да качите .. Така че това не е защитна стенапроблем. И така, какво е то моля? Защо не мога да качвате снимки? |
|
| |||
| |||
| mabye просто е сайтът, след връзката и след това се опитайте да качите снимка и аз ще се опита да и ако тя работи в 4 ми |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да преинсталирате FF?
"Хареса ми P182 толкова много, че при система на жена ми беше шумно и е необходимо всички видове почистване, Купих си един. После, когато исках котка, си купих P182. P182 на котката не е сам по себе си, но тя все още е отличен купя. " Моята система: Ф-¥ ¤ Е Е
|
|
| |||
| |||
| Не Chees! Той е: - Facebook, Умножение, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, Geocities FFF-файл др мениджър Така че ще бъде на всеки сайт тогава! Толкова много "Е" е! Въздишка! :-( |
|
| |||
| |||
| и аз отидох да facebook.com и то работилница но АЗ didnt влезете като Dont аз имам една accout да го |
|
| |||
| |||
| Може ли да ми дадете инфекция въпреки Север, SpyBot, Ad-Aware Spyqare Силен вятър и др работи непрекъснато. Това вероятно? Или това е някакъв вид Java / Flash / ActiveX проблем? Какво е това, което прави браузърите отворен там качване на страниците си? |
|
| |||
| |||
| Отивам ТУК и да започнат нов конец и публикувате Hijackthis дневник за да мога да погледна. Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
Публикувай го във форума за сигурност. |
![]() |
|
Подобни Теми | ||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB HD Вече не се признават на My Computer, глоба Други | laurieirvine | Устройства & сменяемите носители | 18 | 22-ри ноември 2009 година 06:12 |
| Лектори са вече не работи | perry553 | Звук, говорители & MP3 плеъри | 1 | 12-ти Юни, 2009 13:29 |
| Моят Аудио вече няма да работи! | mitchcm34 | Звук, говорители & MP3 плеъри | 5 | 27-ми април, 2009 год. 01:40 |
| Mp3 Не вече признат | evilfantasy | Звук, говорители & MP3 плеъри | 17 | 18-ти Май 2008 02:10 |
| Media Converter 0.8 вече не се отваря | BlackSnake | Мултимедия & Codecs | 9 | 15-ти март 2008 04:05 |
| Thread Инструменти | |
| |