![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem přeinstalovat Windows XP Pro a tato zařízení jsou možné najít ovladače. Můj notebook je advent 7111. Tam je audio zařízení na sběrnici High Definition audio modem a zařízení pro High Definition audio bus.As výsledek jsem žádný zvuk na počítači. Prosím, pomozte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, že potřebujete ovladače zvukové karty.
Adventní jsou do PC World, kteří jsou opravdu skvělé na podporu jejich produktů </ sarkasmus> Na výše uvedený odkaz vypadá to pomůže, ne-li telefon PC World a získat telefonní číslo pro příchod, pak dostanete CD s ovladači přímo. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Ive dostal trochu stejný problém .. Mám Acer 3690, a najednou mi přestal fungovat zvuk. Jsem zvědavý, jestli to má něco společného s modemem na high definition audio bus, který můj počítač doesnt seem to poznat i po instalaci všech modem a audio drivery z Acer ftp site. Já jen chci, aby mi sakra audio pevné ... |
|
| |||
| |||
| Dobře, budu vysvětlovat mé situaci trochu dále a aktualizovat. Zjistil jsem, že modem na sběrnici high definition audio skutečně bluetooth. Po instalaci bluetooth, v ovládacím panelu jsem mohl alespoň používat zvukové možnosti znovu, s bluetooth audio nebo bluetooth High Definition Audio. Ale stále didnt get any zvuk .. může někdo pomoci mne? thx |
|
| |||
| |||
| Nainstalovat správné ovladače zvuku pro váš počítač, je to tak jednoduché. |
|
| |||
| |||
| Ill přidat k této vlákno s mým nedávným problém. Koupil jsem si 7.1 zvukovou kartu druhů, dosadit ono do mého pc. Nainstalovány všechny ovladače zvuku pro tuto zvukovou kartu NP. Ale pak už to mám "zvukové zařízení v high definition audio bus" vyznačen. Nyní to je to, co najdu odd. I dont mít "mixer" v oknech a já dotírat slyšet žádné zvuky, okna, ani nemůže využít i ventrilo. Ale já mám i zvuku při spuštění hry. Mám herní zvuk, ale ne v intra. Myslím, že jsem si přečetl stovky pracovních míst, jak to opravit, a pokusil se stáhnout ovladače vlevo a vpravo, instalace přeinstalovat. Nic se pracuje. Sofar i přístav posta kdekoli v naději, že budu hledat odpověď z předchozí plakát. Ale ne. Im ani jistý, jestli přeinstalovat oken na novější verzi by pomohlo. Id spíše ne, protože já mám pruhované 1TB disků a nenávidět by ke ztrátě veškeré info. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Tak jsem skončil hledání správného ovladače: byl to můj ovladač modemu bohužel, az nějakého důvodu Poprvé jsem to zkusil ono didnt najít nebo něco divného. Přišel jsem k závěru, že moje zvuková karta byla rozbita na můj ubohý laptop, a tak jsem koupil novou zvukovou kartu, externí s rozhraním USB. A teď to všechno funguje! i když to mě stálo 30 euro .. |
|
| |||
| |||
| To je určitě modem nebo ovladač zvukové karty problém. |
|
| |||
| |||
| Co tím myslíš, že se váš řidič 'vyznačené'? Jdi na Ovládací panely, Systém a na kartě Hardware jít do Správce zařízení. Najít audio zařízení na sběrnici High Definition Audio. Má to žlutý vykřičník, nebo červeným křížem přes to? V každém případě doporučuji, co děláte, je pravým-klikněte na něj a klepněte na tlačítko Aktualizovat ovladač. Nechte okna počítač zkontrolovat aktualizace, jen zapouzdřit mají ovladače pro tebe, a když to umožňuje zvolit, co má dělat, vyberte 'Instalovat z daného umístění'. Ujistěte se, že 'Zahrnout toto umístění v hledání' je kontrolována, a klepněte na tlačítko Procházet a vyberte umístění pro řidiče. To by mělo být na CD zvukovou kartu, a jinak je možné, že Google na internetu. Kompletní postup a vše by mělo být v pořádku. Možná bude nutné restartovat počítač a ujistěte se, nic se na utlumení zvuku vlastnosti. Také se ujistěte, že zařízení jsou vybrány správně, když jdete na Ovládací panely -> Zvuky a zvuková zařízení -> Audio (tab) Další věc, kterou můžete udělat, je jít do správce zařízení, najít audio driver, dobrý-cvaknout, pak odinstalovat a restartovat počítač. Když zjistí, že hardware tisku zrušit. Nyní vložte disk pro vaše audiodevice nebo jen začátek, a nainstalujte software pro váš přístroj. Doufám, že vám vaše zvuková pracuji right;) cya |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohu úzký, že jeden se ještě více ... Je to otázka MODEM ... nebo alespoň ovladač modemu. Acer (a pravděpodobně i další) dostal tento divný věci se děje v místech, kde přes modem funguje zvuk autobusu ... Musíte mít nainstalované ovladače modemu před zvuk funguje.
|