![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Hraje to dnes ráno a musím říct, že je nejlepší FPS, které mají být zveřejněn ještě tento rok (možná i několik let) ![]() Tady je to video na Youtube Demo je k dispozici ke stažení Tady A tady Je to 1,8 koncerty, takže pokud použijete dial-up mějte se na pozoru! Citace:
www.Trade4Free.ie Není reálné nebezpečí, že počítače začnou myslet jako muži, ale že lidé začnou myslet jako počítače. Tam, kde není možnost, nemůže existovat žádná volba! ![]() Můj systém: Některé další milence!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to jeho bude skvělá hra, ale trvalo mi 5 hodin ke stažení a 15 minut do konce, takže booooo!
| |||
| |||
| Citace:
![]() Ale dává vám pocit, jak dobře bude plná hra
__________________ www.Trade4Free.ie Není reálné nebezpečí, že počítače začnou myslet jako muži, ale že lidé začnou myslet jako počítače. Tam, kde není možnost, nemůže existovat žádná volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skončil downloadin stáhli s ign download manager nevím, jak dlouho trvalo, ale moje začal v 10:30 a skončila v 15:37 to je ...................... ..... 5hrs 7 minut si myslím?
| |||
| |||
| Právě nahrál krátké video na Youtube, Koukni na to Tady
__________________ www.Trade4Free.ie Není reálné nebezpečí, že počítače začnou myslet jako muži, ale že lidé začnou myslet jako počítače. Tam, kde není možnost, nemůže existovat žádná volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Co jste použít pro záznam hry hypercam? také, že pravidla hry nejsou tak hrozné, jak by vypadala přívěsy, ale plná hra může mít mnohem více a jiné tvory. |
|
| |||
| |||
| Použil jsem FrapsJo doufám, že se brzy dostanu do hry
|
| |||
| |||
| Xactly Pokud se snažíte vyhnout strašidelné hře Bioshock je zřejmě jednou z posledních her, které by měly být hrát. ![]() Je doporučeno pro 17 + a celý styl hry je navržena tak, aby se hráč cítí nesvůj a nervózní. To spolu s krví, krví a holčičky bodné lidi se stříkačkami by mělo stačit, aby se někdo snaží, aby se zabránilo děsivý hledat někde jinde. |
|
| |||
| |||
| jo, ale im 14 wat ya uděláš je to zábavná hra a nejlepší poskakovat po jednom, aby se také, že dívka je strašidelný není děsivé, ale strašidelný shes zpěvu a bodné, že chlap trochu vyšinutý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnul jsem si tuto hru páru, já si některé velké pomalé reakce i myši s ní on1024 res a nízkou nebo vypnout na všechno ....
|