![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Jak název říká, můj počítač, když jsem poprvé zapnutí, načte BIOS pak v půli to říká: Auto-detekci USB Mass Storage zařízení Zařízení # 01 A to jen visí na to, co cítí jako věčnost, než se konečně načítá systém Windows XP (obvykle visí na 2 minuty od někdy až 5!) Chtěl bych ocenit jakoukoli pomoc v této věci! Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nějaké zařízení USB mass storage zapojeny?
| |||
| |||
| Co jako USB klíčenky, nebo tak něco? Nebo něco jako myš, joystick atd.? |
|
| |||
| |||
| USB mass storage zařízení, je něco jako Memory Stick, externí pevný disk, iPod ... V podstatě cokoliv, co může ukládat data. |
|
| |||
| |||
| Pokud je mi známo, byl velkokapacitního paměťového zařízení USB není zapojen v době bota autobus. Mám USB klíčenku, kterou jsem použít čas od času, ale nemám je zapojen v průběhu start-up. Díky |
|
| |||
| |||
| Zkuste vypnout detekci takových zařízení v systému BIOS. USB mass storage zařízení, které nejsou potřebné pro 99% zaváděcí nastavení stejně. |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to. Díky moc |
|
| |||
| |||
| Není zač. |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám problém s tímto příliš. Ale v mém problému, bios detekuje 00 usb velkokapacitní paměťová zařízení najít a konfigurovat ... a nic víc se stane ... usb od věci, já jen připojené myši. Nevím, co je na něm špatného. Používám AmiBios, na základní desku Asus M3A32-MVP Deluxe. Nevím, jak se, aby můj comp práci. Také nevím, kde vypnout detekci těchto úložného zařízení USB. Anybody can help me? PS. Sorry for my bad anglicky:) |
|
| |||
| |||
| Ok já už na to přišel ... i vyřešen problém sám ... |
![]() |
|