Cestovní Ventilátory
Vrátit se   Počítačová Juice Počítačový hardware CPU, základní desky a RAM
CJ MOTM soutěž

Registrovat

Prodlení  

Pomoc s Získání nového procesoru.

Adsense
Adsense

Starý 14 leden 2009, 22:46
Řádný člen

Ahoj Jen jsem se připojil počítač šťáva právě teď, byla kontrola některá témata o pomoc s ostatními věcmi, ale mám vlastní malý problém.

Mám to pc od kamaráda na 40 liber poté, co jsem skončil plýtvat mým starým pc, jediný problém s tímto byl viry, ale teď to je všechno dobře, jsem byl upgrade pc týden po týdnu jsem si instalaci 1GB grafickou kartu, 4 GB RAM (jeho XP Media Center x32, takže to jen čte 3.5 gb ale "to je to, žádný problém), i změnily PSU, jediné, co musím pracovat na je pevné disky, zvukové karty a nový procesor.

Mám slušné znalosti o výměně a změně díly na pc, takže instalace není problém, jediný problém mám, je to, co procesor koupit, vím, že snad by měl mít šel a dostal novou desku, ale ten je vybavena dost dobré pro mě, tak bych rád mít 3 volby procesorů koupit, levné jeden, střední cena jedné a drahé jeden, co nejlépe vyhovuje, jenom nevím, co procesor bude pracovat s mojí desce.

Moje základní deska je Acer EM61PM/EM61SM

Právě teď mám jen AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3400 +, teď když jsem měl lepší procesor bych si to nejlepší z dílů jsem dal do toho, mám v plánu na to, aby toto pc práce nové hry ze současnosti pro PC, může to běžet, ale jediný problém mám, je rychlost zpracování, která způsobuje posun směrem hry jako Bioshock, a to i na 3,5 GB RAM a 1 GB grafickou kartu, bude instalace neměl být problém vše co potřebujete vědět, je to, co procesor poběží s mou současnou desce, jestli existují nějaké další věci, co potřebujete vědět o mém pc, než mi říct, který CPU bude fungovat kontrola mého profilu tady, mám mé statistiky na zde.

díky

Starý 15 leden 2009, 04:41
Správce

http://www.google.co.uk/search?hl=en...G=Search&meta =

Spousty info přečíst, i když nic, co můžu vidět se zdá být velmi konkrétní.

Značkové mobo jsou notoricky kecy, tj.: uzamčena pro některé hardware / rychlosti s malou podporou výrobce. Je to peníze věc.

Osobně bych byla modernizace značkových PC mobo / Case / PSU bude první věcí, které junk.

Navštivte naše sesterské stránky cestovní
- Cestovní Ventilátory

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Základní deska:
HP nForce 560
RAM paměti:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní Inte
Zvuková karta:
5,1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400 ot. / min SATA300
Optická mechanika (y):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Věc / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Panny
Monitor (y):
17 "WXGA + HD širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32bit

Starý 15 leden 2009, 05:55
Řádný člen

Hmm jo, jsem měl trochu podívat, někteří lidé říkají, že může být aktualizován a někteří říkají, že to nemůže, ale oni také říkají, že nemohou dostat přes 2 GB paměti RAM je do něj stejně, im líto, ale já nemají žádné znalosti s procesory na rozdíl od jejich instalace, ale i slyšet v některých místech Kdybych si nejnovější bio je budu moci upgradovat na X2 procesor, ale pokud rychlosti jsou zamčené na to, co tam na té i dont myslím, že by být jakýkoliv bod, byl jsem po dvoujádrových možná.

Pokud je to nejhorší přijde na nejhorší Pokusím se podívat na základní desku, která bude přijímat mé paměti RAM a GPU

Starý 15 leden 2009, 06:10
Správce

Nový mobo bude vám zpět 40 liber - 50 liber. Pochybuji, že Acer nabízejí hodně pomoci v cestě aktualizace BIOS nebo dokumentované podporu. Značky nikdy neudělal. Hodně štěstí.

- Cestovní Ventilátory

Starý 15 leden 2009, 06:11
Dárce VIP

Ověřil jsem si stránky Acer, jsou to krvavé lakomý se svými informacemi. Č. chart, co procesor poběží na této desce a co ne. Co se týče vidím, je to AM2, AM2 + ne, ale já jsem v žádném případě jistý. To je důvod, proč jsem raději desku od firmy, která dělá základní desky nikoli firma, která dělá počítače. Každá společnost, která chce 50p za minutu na příděl, co vědí o vlastní produkt, je společnost, která měla zemřít a udělat cestu pro přátelštější jeden.

To bude jistě běh s Athlon 64 X2 2,2 GHz 4400 + Dual Core, ale že by mohlo jít směrem k jeho omezení, a to nebude divoce vstřícnější, než to, co používáte.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
RAM paměti:
Corsair PC3200 CL2 DDR-40
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 6600 512mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 m klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB
Optická mechanika (y):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Věc / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Skladem
Síť / Internet:
Telewest 20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA s plochým panelem
Operační systém (y):
Slackware 13 (xfce4)

Starý 15 leden 2009, 06:19
Správce

Správně, není moc mezi nimi. Zdá se to plýtvání penězi IMO.

http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=483&num=7

- Cestovní Ventilátory

Starý 15 leden 2009, 06:24
Řádný člen

právo na zdraví lidi, myslím, že budu prostě jít si novou desku v nějaké době, budu dělat nějaké výzkumu, a doufejme, že najdu jeden to bude fungovat se všemi mám, díky vám to dva!

Starý 15 leden 2009, 06:30
Správce

Budete dělat raději neměl trávit více o aktuálním nastavení a uložení pro Core 2 Duo / Quad PCI-e GFX kartu Nastavení.

Cokoliv můžete přidat do svého aktuálního nastavení je již zastaralý a budete jen být modernizace opět v několika měsících.

Slušné Core 2 Duo / Quad nastavení vydrží vám roky.

- Cestovní Ventilátory

Starý 16 leden 2009, 14:41
Dárce VIP

Souhlasím s Davem, nové dual nebo quad uvidí vás mnohem víc, než kterýkoli z procesorů můžete použít. Budete trávit více peněz, modernizace starší systém, než byste nákup nového, dostanete možnost vybudovat nový systém taky!

My System: Majetek

Procesor (y):
Core i7 920@2.8GHz
Základní deska:
Foxconn FlamingBlade GTi
RAM paměti:
4GB OCZ DDR3 1333
Grafické karty (s):
Gainward GTX 470
Zvuková karta:
Palubní 7,1
Pevný disk (y):
Spinpoint F1, 2x SSD
Optická mechanika (y):
22X CD-DVD R / W LG
Věc / PSU:
Antec 1200/StealthXStream
Chlazení:
Akaso Revo
Síť / Internet:
10MB Telewest Širokopásmový
Monitor (y):
LG W2242S 22 "TFT + 19" D
Operační systém (y):
Windows 7 Pro x64

Překlady Powered by Běží na Google
<!--vBET_SNTA-->ChorvatskýČeskýDánskýHolandskýAngličtinaFinskýFrancouzštinaNěmeckýŘečtinaHebrejštinaMaďarskýItalštinaJaponecLotyšskýLitevskýNorskýPolskýPortugalštinaRumunskýRuskýSlovenskýŠpanělštinaŠvédský

Copyright © 2006 - 2010 Počítačová Juice.

vBulletin Překlad motoru od vBET