![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| na mém pc pevného disku je 80GB a pokaždé, když jsem smazat věci mimo něj nikdy zdá se ukázat paměť sahající až protože jsem ve fázi 74.5gigabajt a pokud já odstranit programy, audio, obrázky, ect obrázek zůstává stejný. any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste vyprázdnění odpadkového koše.
| |||
| |||
| Ccleaner asi už víte, jak já jsem technik lol, stále nefunguje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mám také 80 GB pevný disk Maxtor One iv dostal, že přesně na něco děje ... Zjistila jsem, že tho runing bezpečné clean4 to šlo zálohovat loadz ... je loadz různých programů na internetu zdarma, které můžete udělat, ale po vyzkoušení loadz tenhle workd nejlépe jako ostatní mlha delited soubory ect.the program znovu přepisuje delited věcí na disku jak jste asi ne, když u Delite actelly něco, co zůstane na disku ur .. jen kůže ..... že tento program znovu přepisuje brát méně místa .. ostatní tady to vysvětlit podrobněji, ale to funguje u mne:) Nebuďte opatrní tho jako kdysi delited soubor byl napsán nad ním NEMŮŽE být recoverd Můj systém: P * L * A * Z * M *
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste použili +74,5gigabajt na 80GB HDD, jste velmi blízko k plné. Je možné, že již používáte místo, které by jinak byly použity jako váš soubor pagefile.sys (virtuální paměť) a při odstranění některých souborů systému tvrdí, že je zpátky. XP si vyhrazuje 2,5 násobek velikosti paměti RAM ve výchozím nastavení.
Obnovení systému bude tvrdit, že příliš prostoru .... tj. pokud vypnete Obnovení systému všechny body obnovení se zrušují, uvolnění prostoru. Pokud přepnete se zpět, bude vytvářet body obnovení opět na denní bázi ..... upto výchozí velikost. Věřím, že Obnovení systému je pozastaveno, pokud je méně než 200 megabajtů doleva a pokračovat po zatížení větší než 200 megabajtů Normálně Obnovení systému bude tvrdit, že 12% z vašeho disku, ale nejdříve body obnovení dostane očistil, když cesta začíná stále plné. HTH Můj systém: Home Vytvořit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem stejný problém, můj 200gb disk ukazoval jsem k dispozici zhruba 170 gigabajt, když ve skutečnosti bych použít 90 GB Nemůžete vzpomenout, jak jsem fixed it, I'll google a zjistit, pro vás, ale myslím, že jsem běžel chkdsk v cmd a potom 'počítač' poznal, že je správné místo.
![]() |
|