![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| I pokud jde o notebook a PC jít použil jsem patch pro přechod adaptéry na obou koncích kabelu. Takže teď jsem schopen vidět sdílené složky a předávání informací mezi dvěma, ale já am tichý prospěch omezené připojení s rychlostí 10 Mbps, která činí 30 GB. Podél tahu. Také já am tichý prospěch chybové zprávy o "...... sítě nepřiřadil síťovou adresu na počítači " Haven't tried 360 příčinu zatím jsem stále řazení souborů. Jestli to někdo může pomoci i bude mít všechny snímky z jakékoliv nastavení, které potřebujete vědět, s cílem nalézt problém a dostat ho třídit. Prosím HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
|
| |||
| |||
| Mohl by někdo alespoň mi pomohou rychlejšímu spojení mezi PC a notebooku ????????????? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Ale zdá se, že něco špatného (počítač není rozdávání IP adresy), ale pokud tomu tak je, to nemohu pochopit, jak se případně můžete přenášet soubory, i když jen pomalu. Jste si naprosto jisti, že si nastavit sdílení připojení k Internetu? Můžete zkusit ping z 192.168.0.1 sekundární počítač? Podívejte se, co se to vrátí se. Také se můžete ujistit, klientské počítače jsou nastaveny získat IP adresu a DNS nastavení automaticky. Pozdě v noci, pokud máte stále problémy, budu mít čas na vzdálené připojení k počítači a zjistit, jestli vidím něco - a doufejme, že opravit. Užitečné mě, pokud máte zájem.
|
| |||
| |||
| Také si můžete mi dát nový ipconfig / all Výstup Udělej to jako normální, ale když se vrátí výsledek, klepněte pravým tlačítkem myši, Vybrat vše a stiskněte klávesu Enter. To bude zkopírovat do schránky. Vložte jej do okna odpověď na tomto fóru. (Right click, Vložit.)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Microsoft Windows XP [Verze 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C: \\ Documents and Settings \\ NB> ipconfig / all Konfigurace protokolu IP systému Windows Host Name. . . . . . . . . . . . : NavLaptop Primární přípona DNS. . . . . . . : Typ uzlu. . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : Ne WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Ne Adaptér Ethernet Bezdrátové připojení k síti: Media státu. . . . . . . . . . . : Médium je odpojené Popis. . . . . . . . . . . : Broadcom 802.11g Network Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-16-CF-A7-C2-76 PPP adaptéru Voyager 105 ADSL Modem Connection: Connection-specific DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : WAN (PPP / SLIP) Interface Physical Address. . . . . . . . . : 00-53-45-00-00-00 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne IP adresa. . . . . . . . . . . . : 87.80.206.74 Maska podsítě. . . . . . . . . . . : 255.255.255.255 Default Gateway. . . . . . . . . : 87.80.206.74 DNS servery. . . . . . . . . . . : 212.135.1.36 195.40.1.36 Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Rodina Rychlé Eth ernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-16-36-94-7F-5C DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ano Automatická konfigurace povolena. . . . : Ano Automatická konfigurace IP adresa. . . : 169.254.156.8 Maska podsítě. . . . . . . . . . . : 255.255.0.0 Default Gateway. . . . . . . . . : C: \\ Documents and Settings \\ NB> Rovněž i pinged, které se zaměřují na ploše to přišlo až s "Destination Host unreachable", "ztráta 100%". Z ipconfig / all výsledky na obou PC a notebooku seznam IP adresu a když jsem ping ty adresy dostat i "ztráta 0%". Ale nemám výchozí bránu, pokud to záleží? DNS je nastaveno automatické přiřazení. Co se týče UI jsem potřeboval na 360, ale pro PC notebook chci přenosové rychlosti, tak mám stále potřebujeme ICS pro přenos mezi PC a notebooku? |
|
| |||
| |||
| Jsem tak zmatená síti já opravdu nevím, co navrhnout. Mohu mít ipconfig / all z jiného počítače, jakož prosím? Zkusíme nastavení výchozí brány na hostitelském počítači.
Potřebuju další ipconfig / all tak Chápu, proč se to nedostane vždy získat IP adresu. Pokud chcete pouze sdílet soubory, pak se nemusíte ICS. Ale pořád něco nezdá správné. Ve skutečnosti to všechno vypadá správné nepořádek. Nemohu pochopit, proč ICS to prostě není správně nakonfigurovat. Je třeba jen práce. Všechno, co si myslím, že je, že tam je nějaký statické IP adresy někde nastavit, a oni jsou v jiné podsíti. Také jsem si nemyslím, BT Modem software pomáhá věci. Upřímně řečeno, bude nejsnazší bylo dostat router. Oni nejsou drahé, a to zejména z druhé ruky z eBay.
|
| |||
| |||
| Jen jsem šel do správce zařízení v notebooku na síťové a viděl, že plně duplexní nastavení byla nastavena na 10 Mbps, takže jsem teď změnil na 100Mbps a rychlost, se změní. Ale i přesto si "omezené připojení ... nemusí být schopni používat některé zdroje, nebo se připojit k internetu" varování. Ale soubory se pohybují mnohem rychleji, což je jedna věc, z kontrolního seznamu. |
|
| |||
| |||
| No, pokud jde o 360 si ICS WRE pravdu, že nebylo správné nastavení, neměl jsem vybrán Místní spojení z Connection Home Networking drop-dole barevný pruh. Teď mám plné rychlosti připojení bez chyb a již aktualizovány Xbox, Thank you very much. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Žádné problémy, a pokud máte nějaké další otázky, neváhejte se zeptat.
![]() |
|