![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Dříve, dnes, když jsem se pokusil spustit AVG aktualizovat, ale prý nemůže připojit k serveru. Tak jsem otevřel horečka zkontrolovat, zda je místo bylo dole, a zřejmě to bylo. Nebo tak jsem si myslel. Protože, víte co, podle mého počítače, KAŽDÝ antivirus stránce dole. Norman, Norton, všechny menší freeware lokalit. Tak jsem spustit vyhledávání virů v AVG. Neplatnou operaci. A tam jde AVG. Pak jsem bezpečnostní centrum laskavě mě informoval, že můj firewall je vypnutý. Já znovu zapnout, poté bude ukončena. A do 2 sekund, to je zase dolů. Takže teď I'm stuck s virem, který hájí sám lépe než jakýkoli jiný virus jsem viděl. To nemá vlastně žádnou škodu udělat ještě, ale to je otázka času, myslím. Je to známý virus? A pokud ano, jakkoliv se ho zbavit? Nebo musím prolézt web pro obskurní antivirový software, který virus nemusí být blokování a doufat, že se mohou dostat odvedenou práci? Formátování PC, není možnost, mimochodem. Alespoň zatím ne. Help skutečně potřeba! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Haha, to není tak snadné. Virus blokuje všechny tyto stránky, pamatujete? Pokud se na to přišel sám ale po přečtení pár věcí, na různých fórech a tak. Ukázalo se, že jediný způsob, jak se zbavit bylo jít do správce zařízení a zbavit se nebezpečného zařízení zvané tdds-něco. Pak jsem mohl celou hromadu odpadků viru soubory v system32. To je zřejmě velmi nedávné virus, který nelze zastavit žádnou antivirový software. Tak jsem zjistil, řešení bylo, že jsem si všiml, že když jsem se pokoušel o vstup viru-blokované stránky, na druhé je přesměrován na něco, co nazývá "cleartask" nebo tak něco. Googled jsem to, a ouha, tuny lidí má stejný problém. Pak jsem našel někoho, kdo ví něco o této věci, a zbytek je historie. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem viděl hodně to v poslední době. TDSSERV rootkit. Prosím vytiskněte tyto pokyny, jak budou potřebovat později, kdy přístup k Internetu není k dispozici. Stáhněte si SDFix by AndyManchesta a uložte jej do vašeho počítače. http://rapidshare.com/files/149534018/SDFix.exe.html Při použití tohoto nástroje je nutné použít Administrátorský účet nebo účet Správní právo
Otevřete složku SDFix a dvojitě klikněte na RunThis.bat spusťte skript.
|
|
| |||
| |||
| Vzhledem k nedostatku zpětné vazby, bylo toto téma uzavřené. Pokud potřebujete toto téma znovu otevřít, obraťte se na zaměstnance. Toto se vztahuje pouze na původní téma startér. Všichni ostatní prosím začít nové téma. |
![]() |
|