![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Donate | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Mám hodně záložek na můj Mac Camino (Firefox pro Mac) a já vím, že můžete získat firefox soubory na vašem počítači Mac na Camino. ale je tehre způsob, jak dostat soubory na camino mozilla na Windows. |
|
| |||
| |||
| V Camino, export záložek do kdekoli na vašem počítači jako html soubor. Pak v FF, import "ze souborů", která html soubor. |
![]() |
|
Similar Threads | ||||
| Nitka | Zakladatel tématu | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co si myslíte o FireFox 4? | Divyesh | Webové prohlížeče a FTP klienti | 1 | 18.srpna 2009 02:31 |
| Firefox 3.5.1 k dispozici | evilfantasy | Webové prohlížeče a FTP klienti | 0 | 16.července 2009 12:46 |
| Vymáhání Mozilla Firefox Záložky | szabika | Webové prohlížeče a FTP klienti | 0 | 1.června 2009 05:02 |
| Firefox 3.1 byl přejmenován na Firefox 3.5 | evilfantasy | Webové prohlížeče a FTP klienti | 1 | 5.března 2009 18:49 |
| Jak se transfer záložky na jiný prohlížeč. | johnnyd0247 | Webové prohlížeče a FTP klienti | 3 | 7.srpna 2007 13:06 |
| Nástroje témat | |
| |