![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co přesně jste smysl? Jste chtít vědět, jak vytvořit zástupce na konkrétní webové stránky umístit na ploše atd.?
|
|||
|
|||
|
Ano, protože jste uvedení místa do svých oblíbených položek, je to menu v horní části obrazovky, nikoli zástupce, aby jinde na vašem počítači. Pokud si chcete udělat, co musíte udělat, je: klikněte pravým tlačítkem myši, pokud chcete zkratku> klepněte na příkaz Nový> zástupce> zadejte webovou adresu> klepněte na tlačítko Další> zadejte jméno, které chcete dát> dokončit. Tam, máte zástupce na webovou stránku.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, myslím, že to, co znamená, že chce logo Yahoo jako ikonu zástupce, ne IE logo.
Pokud mám pravdu, to, co potřebujete udělat, je uložení obrázku Yahoo někde na vašem PC, potom klikněte pravým tlačítkem myši na zástupce dostal do nemovitostí pak Změnit ikonu. Pak vyberte soubor, který chcete.
|
|
|||
|
|||
|
Opravdu nevím, co myslíš ..?
|||
|
|||
|
Myslím, že Ive prasklé to první přidám favicon.ico do adresního řádku, tj. http://uk.yahoo.com/favicon.ico Tím Yahoo (červená y) na ikonu, poté klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu a vybrat (uložit obrázek jako). Vyberte složku s obrázky a uložit ikonu, Ive zjistil, že je jednodušší dát každému ikony ve vlastní složce (nové složka1, nové složka2 apod.) této zastávky ikony měnící se při pokusu o jejich použití. Další Jdi na desktop vybrat Yahoo, která má modré logo Internet Explorer a klikněte pravým tlačítkem myši vyberte příkaz Vlastnosti, zvolte Změnit ikonu a vyberte složku browse.Then dáte na ikonu a otevřete složku, klepněte na ikonu a potom projít menu a platit, by se mělo změnit ikony na ploše, aby yahoo logo. I dont vědět, jestli existuje rychlejší způsob, jak to udělat?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, to je vše, co jsem chtěl dělat.
To by se nemělo měnit, aniž by vám řekl to ačkoli. Zkuste mít jen jednu složku pro všechny vaše vlastní ty, a udržovat Windows ty, kde jsou.
|||
|
|||
|
Myslím, že Ive prasklé to, zvolte nejdříve zkratka, řekněme na yahoo, to vám Internet Explorer (modrý e) logo. Další vychovávat Yahoo domovskou stránku a přidat favicon.ico do adresního řádku, tj. http://uk.yahoo.com/favicon.ico, Tím malé logo Yahoo, klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte možnost (uložit obrázek jako), pak otevřete nový obrázek složku a dát logo in. Pak se vraťte na plochu klikněte na Yahoo s internet explorer logo a vyberte Vlastnosti poté zvolte Změnit ikonu a procházet. To vás vrátí zpět na obrázek složky vyberte možnost Otevřít složku a klikněte na logo pak jít přes menu a používat ikonu, to shoud změnit ikony na ploše. I použití 1 obrázek složky pro každý logo této zastávky loga měnící se při aplikaci.
|