![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται καλό, αλλά, δεν Β = δεν bugs = κανείς δεν ακούει τις καταγγελίες ... Επίσημη Google Blog: Το Google Apps είναι έξω του beta (ναι, είναι αλήθεια) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL .... Έχω χρησιμοποιήσει το Gmail για χρόνια και ποτέ δεν παρατήρησα ήταν Beta!
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά! Ειλικρινά είναι εύκολο να ξεχαστεί. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα μείζον πρόβλημα που είχα πάντα με τις εφαρμογές τους. Ορυχείο λέει ακόμα beta. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα πάρει για να πάρει τα δισεκατομμύρια των χρηστών ενημέρωση για να μην πω βήτα; |
|
| |||
| |||
| Αναρωτιέμαι ...... Οφείλω να ομολογήσω έχω Gmail μου a / c που έχει συσταθεί στο Windows Mail & Outlook Express πριν από αυτή, γι 'αυτό σχεδόν ποτέ συνδεθείτε στο webmail .... ότι είναι πιθανώς γιατί ποτέ δεν πρόσεξα. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα: Το Google Chrome OS Ανακοίνωση ακολουθήθηκαν από θέση της Alpha / Beta. | Fordy | Γενικά Λογισμικού Chat | 3 | 3 Ιανουαρίου του 2010 08:38 |
| Χρησιμοποιώντας DOS apps και παιχνίδια για Vista | Fordy | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 4 | 7 Σεπτεμβρίου, 2008 02:47 |
| XP XP2 και 16 bit εφαρμογές | Ajay | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 2 | 27 Νοεμβρίου 2007 14:35 |
| Όποιος χρησιμοποιούνται φορητές εφαρμογές; | Buchanan | Γενικά Λογισμικού Chat | 3 | 4 Σεπτεμβρίου 2007 11:01 |
| Google φέρνοντας antivirus εργαλεία για το Google Desktop | Pamela22 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3 Ιουνίου 2007 17:38 |
| Thread Tools | |
| |