![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρει κανείς αν αυτό είναι συμβατό με τα Vista; Έχω ένα ζευγάρι των θεμάτων με τα παιχνίδια πριν δεκάρα lol Vista Έχει κανείς αυτό σε ένα φορητό υπολογιστή Vista;
Ευρώ άκρη Πρωτάθλημα = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο πρέπει να έχω τοποθετήσει ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για την 96 <- Παρακαλούμε μια ματιά Σύστημα μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ των ατόμων που έχουν προβλήματα, κάνετε μια αναζήτηση.
| |||
| |||
| i ok thanks θα το κάνει.
__________________ Ευρώ άκρη Πρωτάθλημα = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο πρέπει να έχω τοποθετήσει ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για την 96 <- Παρακαλούμε μια ματιά |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| The Sims 3 & Η BSOD | sarah306 | PC & Console Gaming | 3 | 15 Ιουνίου 2009 14:50 |
| The Sims 2 δεν θα παίξει - "Να διασφαλιστεί η Sims 2 δίσκος βρίσκεται στη μονάδα δίσκου" - Σφάλμα | Quinton | PC & Console Gaming | 1 | 4 Ιουνίου 2009 10:46 |
| Είναι Processor ok μου για το Sims 3; | robert1947 | PC & Console Gaming | 1 | 3 Ιουνίου, 2009 13:27 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC & Console Gaming | 5 | 4 Ιανουαρίου 2008 13:20 |
| Sims 2 επόμενη ΕΚ | xactly | PC & Console Gaming | 14 | 27 Οκτωβρίου 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |