Έχω ένα Acer Aspire 5050/5051 φορητό υπολογιστή με αυτές τις προδιαγραφές:
- AMD Turion 640 Mobile, 2GHz
- ATI Radeon Xpress 1100
- 1GB RAM
Το πρόβλημα είμαι έχοντας είναι με το Team Fortress 2. Τώρα, έχω διαβάσει για την κάρτα μου, και προφανώς δεν υποστηρίζει Phong σκίασης, αλλά υποστηρίζει Gouraud σκίαση. Όταν τρέχω στο DirectX 9, συντρίβει περιστασιακά με μια μπλε οθόνη και δυσανάγνωστο κείμενο. Επίσης, οι επιπτώσεις των σωματιδίων, όπως είναι η Medic του "θεραπεύσει ray" δεν εμφανίζονται. Τώρα, το πρόβλημα είναι όταν τρέχω στο DX8.1. Λειτουργεί, και το έργο αποτελέσματα, αλλά το Uber-Charge δεν λειτουργεί σωστά (είτε δεν εμφανιστεί, ή απλά να κάνει το χαρακτήρα εντελώς μπλε), και σκίαση Gouraud δεν είναι ενεργοποιημένη καθόλου. Επίσης, τα animations προσώπου δεν λειτουργούν είτε σε επίπεδο DX. Είδα ένα βίντεο στο YouTube
και το παιχνίδι πρόσωπο έτρεχε TF2 στο DX8.1, και το παιχνίδι του έχει Gouraud σκίαση, και εργασίας Uber-Charge. Αν θα μπορούσα να πάρω αυτό που εργάζονται σε 8,1 και με εμφάνιση που θα ήμουν ευτυχισμένος. Έτσι, αναρωτιόμουν, Ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να το πάρετε εργασίας, όπως το βίντεο; Ευχαριστώ.
* Αντέγραψα αυτό από ατμού Φόρουμ θέμα μου