![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κ έτσι ο καθένας μπορεί να απαντήσει με αυτό;
Έκλεισα τον υπολογιστή μου κάτω, κ ocheck εκτυπωτή μου, δεν ήταν ανάγνωση στον υπολογιστή. Γι 'αυτό να κλείσει και να ελέγχουν evertything και λίγο αργότερα να πάω να το γυρίσει την πλάτη σε τίποτα ..... Γι 'αποσυνδεθεί πάντα και επανασυνδέονται κάθε σύρμα, ακόμα και σε λειτουργία το καλώδιο ρεύματος (ήταν chafed περίπου) και ακόμα δεν θα έρθει μετά, οι ομιλητές και το Printer βούληση, ώστε να μην του την έξοδο και Surg προστάτη. Καθένας γνωρίζει τι συνέβη; Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσετε! friggin χάλια! Πρώτα η αδελφή χρήματα κλέβει από μένα δεξιά από το γραφείο μου (στην πραγματικότητα μια Gift Card Visa) και τώρα αυτό. Απλά δεν παίρνουν το πώς συνέβη αυτό, ο υπολογιστής έτρεχε πρόστιμο, στην πραγματικότητα θα είναι εκ νέου σε λειτουργία yeterday επειδή ήταν αργό, και rebooted πρόστιμο. Μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ ότι είναι αυτό που δεν έχει αρκετή μνήμη για να τρέξει; Φαίνεται τραβηγμένο, αλλά έχω μόνο 200 MB αφεθεί σε έναν 56GB σκληρό δίσκο. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από redoing πάντα για 3x .... έλεγχο τα καλώδια, το καλώδιο ελέγχου (αρχική μου ήταν μια chafed lil, πήρε ένα διαφορετικό, ο μπαμπάς είχε μια ειδική ιστοθέση για περίπου). Γι 'αυτό και αποσυνδέστε τα πάντα και όλους, ο πατέρας λέει πάρτε κάτω θα κοιτάξει κανείς αύριο το βράδυ, και έχω παρακολουθήσει παλιά μου, ο πύργος, και το καλώδιο τροφοδοσίας, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, και να υποθέσω τι! Η sumbitch ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, έτσι πηγαίνω πίσω μέχρι εδώ στο δωμάτιό μου, και συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω, και λειτουργεί. Εδώ είναι το περίεργο πράγμα όμως: το ποντίκι μου πήρε για πάντα για να διαβάσετε στον υπολογιστή (είναι ασύρματο, οπότε έχω έναν αισθητήρα που συνδέεται με Η / Υ το ίδιο, με το ποντίκι που ανιχνεύεται από τον αισθητήρα, αν έχετε κλείσει τον υπολογιστή κάτω, θα πρέπει να unpug και replug στον αισθητήρα / δέκτη (όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε)) και μου έκλεισε και το έκανε ξανά. Έτσι πήρα τον πύργο μετακινηθεί σε μια άλλη έξοδο, και φυσικά με καύση δεξιά επάνω, unpluged αυτό και replugged ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ό, τι και πάλι και τώρα όλα τα έργα (ήταν μια κόλαση ενός χρόνου havng ο υπολογιστής ανιχνεύει το πληκτρολόγιο, το οποίο δεν είναι wireless .. . weird). Έτσι μετά από όλα αυτά τα προβλήματά όλα είναι πίσω σε κανονικό. Έτσι, στην έξοδο της, ξέρω τον λόγο, ίσως αυτό ακριβώς δεν το δίνουν αρκετό χυμό να την πυρκαγιά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή όχι.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα ήθελα να είναι πρόθυμος να στοιχηματίσει στην υποδοχή τροφοδοσίας ATX είναι χαλαρό, και κίνηση γύρω από jiggled πίσω στη θέση της.
«Μου άρεσε το P182 τόσο πολύ που, όταν το σύστημα της γυναίκας μου ήταν όλα τα θορυβώδη και χρειάζονται όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει έναν της. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι μια γάτα per se, αλλά είναι ακόμα μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: Okuu
|