![]() |
|
| |||
| |||
| συγνώμη λάθος τμήμα Γεια σας παιδιά Καλά που συνδέονται πάντα με κάποια εκτίμησα πολύ τη βοήθεια από τον Ηλία, αλλά να έχει μικρές βύσματα που δεν μπορώ να βρω ένα σπίτι για. Σκέφτηκα τον ήχο HD πηγαίνει στην κάρτα ήχου μου και 1394 βύσμα μου πηγαίνει σε 1394, δηλαδή την υποδοχή, αλλά δεν μπορώ να βρω εάν το AC 97 'πηγαίνει και να ελεγχθεί το εγχειρίδιο, θα ήθελα επίσης να έχουν ένα άλλο μικρό θηλυκό 9 pin με USB για το πλευρά, αλλά μπορώ να δω 3 ή 4 ομάδες pin USB στο διοικητικό συμβούλιο της μητέρας με διαφορετικούς αριθμούς μπορεί κανείς να ρίξει λίγο φως |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το όνομα της μητρικής πλακέτας που χρησιμοποιείτε;
|
| |||
| |||
| διοικητικού μητέρα είναι Asus P5E, iX38, S 775, PCI-E (x16), DDR2 1066/1200/667/800, SATA II, SATA RAID, ATX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Τζακ. Είστε Αναφέρομαι στην περίπτωση ναι καλώδια;
|
| |||
| |||
| Hi Alex ναι μοιάζουν να συνδεθείτε με την υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου για το εξωτερικό της υπόθεσης, απλά δεν είναι βέβαιοι για το ποια βύσματα ένα στην κάρτα ήχου. Επίσης, όσον αφορά συνδέσετε το σκληρό δίσκο σε έχω αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την Molex για την εξουσία για την πληροφορία αυτή που μόλις μπω σε SATA 2? Έχω ήδη οπτική συσκευή μου σε SATA 1. εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει πραγματικά όπου κι αν συνδέστε το καλώδιο σε SATA στη μητρική πλακέτα. Κάθε υποδοχή SATA θα κάνουμε.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok thanks! |
|
| |||
| |||
| Μήπως το έργο της οποίας η ορθή καλώδιο πηγαίνει;
|
| |||
| |||
| Γεια SG ναι έκανα mate, βασικά διάβασα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε HD Audio ή AC97 αλλά συνιστούμε τη χρήση HD Audio. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά ρυθμίστε το BIOS με |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που είναι ταξινομημένο. Δεν τα προβλήματα!
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Wi-Fi σύνδεση | geokie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 26 Οκτωβρίου 2008 05:19 |
| Σύνδεση PC με τηλεόραση | Airescape | Σιδηρικών Chat | 1 | 27 Ιανουαρίου, 2008 12:29 |
| Συνδέοντας ένα laptop hdd | boywonder69 | Δίσκοι & Removable Media | 1 | 9 Ιανουαρίου 2008 14:38 |
| Σύνδεση Stereo για TV & DVR | Mischman | Multimedia & Codecs | 1 | 1 Ιανουαρίου, 2008 16:58 |
| Σύνδεση LCD τηλεόραση στο PC | robina80 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 28 Δεκεμβρίου 2007 17:56 |
| Thread Tools | |
| |