![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Όπως λέει ο τίτλος, ο υπολογιστής μου όταν γυρίζω για πρώτη φορά στην, φορτώνει το BIOS στη συνέχεια μέχρι τη μέση λέει: Αυτόματη ανίχνευση USB Μαζικής Αποθήκευσης Συσκευή # 01 Και ακριβώς κολλάει επάνω για ό, τι αισθάνεται όπως για πάντα μέχρι το τέλος, τα Windows XP φορτίων (συνήθως "κολλάει" στην από 2 λεπτά να ενίοτε 5!) Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το θέμα! Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης στην πρίζα;
| |||
| |||
| Τι ήθελα ένα USB stick ή κάτι; Ή κάτι σαν ένα ποντίκι, κλπ joystick; |
|
| |||
| |||
| Μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB είναι κάτι σαν ένα ραβδί μνήμης, εξωτερικό σκληρό δίσκο, iPod ... Βασικά οτιδήποτε που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα. |
|
| |||
| |||
| Απ 'όσο γνωρίζω, μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB δεν ήταν στην πρίζα κατά τη στιγμή της εκκίνησης έως. Έχω ένα USB stick μνήμης που χρησιμοποιώ από καιρό σε καιρό, αλλά δεν έχω την πρίζα κατά τη διάρκεια της εκκίνησης. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση των εν λόγω προϊόντων στο BIOS. USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης δεν είναι αναγκαία για το 99% των setups εκκίνησης έτσι κι αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| Δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Έχω έχεις πρόβλημα με αυτό το πολύ. Αλλά στο δικό μου πρόβλημα, βιογραφικά ανιχνεύει 00 συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB βρέθηκαν και ρυθμιστεί ... περισσότερο και τίποτα δεν συμβαίνει ... από τα πράγματα usb, έχω συνδεθεί μόνο ποντίκι. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με αυτό. Χρησιμοποιώ AmiBios, σχετικά με mainboard Asus M3A32-MVP DELUXE. Δεν ξέρω πώς να γίνει η εργασία comp μου. Επίσης, δεν ξέρω πού να απενεργοποιήσετε την ανίχνευση των συσκευών αποθήκευσης USB. Ο καθένας μπορεί να με βοηθήσει; PS. Συγγνώμη για την κακή αγγλικά μου:) |
|
| |||
| |||
| Θ Ok υπολόγισα ήδη έξω ... i λυθεί το πρόβλημα ο ίδιος ... |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Πώς να Μαζικής Download Mp3 Urls! | thrill91 | Multimedia & Codecs | 3 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 00:01 |
| Hp μου Dx 2390 δεν εκκινεί .... να "κολλάει" Too! | iseksa1989 | Σιδηρικών Chat | 2 | 6 Απριλίου του 2009 14:42 |
| Όλες οι συσκευές USB δεν ανεξάρτητη πηγή τροφοδοσίας κολλάει το σύστημά μου ή να κάνει το σύστημα τρέχει πολύ αργά | Lightfoot | Σιδηρικών Chat | 10 | 18 Μάρτη 2009 05:48 |
| Μάζα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook | atorres0506 | E-mail, VoIP & IM Συζήτηση | 6 | 27 Φεβρουαρίου 2008 15:06 |
| Μάζα χρωματισμένα γραμμές στην οθόνη | kungfuhustle | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Δεκέμβρη 2007 06:48 |
| Thread Tools | |
| |