![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω Vista, και σχετικά με τις επιλογές ενέργειας, το έβαλα στο "High Performance" τότε έτρεξα ένα παιχνίδι, όπως και 1 ώρα αργότερα, ελέγχεται temps, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν 47-49, και ένας από αυτούς ήταν 53 βαθμούς (Υποθέτω thats η κάρτα γραφικών), έχουν εντάξει θερμοκρασίες, ή μήπως είναι καλύτερα να μόλις διατηρούσαν το δικαίωμα εξουσία να Ισορροπία; με χαμηλότερο temps; Cos εάν υπάρχουν συνεχείς υψηλές temps ήθελα 47-53 θα μπορούσαν να προκληθούν υπολογιστή μου μακροπρόθεσμα; ή προτομή που καθορίζονται ταχύτερα; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διάφορα στοιχεία έχουν διαφορετικές max temps Op, αλλά κανένας δεν τα νούμερα αυτά είναι συγκλονιστικά υψηλό με κάθε μέσο. Παράθεση αριθμοί μοντέλο, αν θέλετε, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχούν.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 50C ή έτσι μπορεί να φαίνεται υψηλή σε εσάς και εμένα, αλλά για τα τμήματα του υπολογιστή είναι περισσότερο από ωραία. Επεξεργαστές τυπικά get "too hot" περίπου 75-80C, και GPUs μερικές φορές υψηλότερο από 95C.
"I loved the P182 τόσο πολύ που, όταν το σύστημα της συζύγου μου ήταν όλα τα θορυβώδη και χρειάζεται όλα τα είδη καθαρισμού, αγόρασα ένα της. Τότε, όταν ήθελα μια γάτα, αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι μια γάτα per se, αλλά είναι ακόμα μια εξαιρετική αγορά. " Σύστημα μου: ζ-¥ Β ¤ Β
|
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται τι κάνει πραγματικά σας, εάν θέλετε σταθερή καθαρή απόδοση τότε τα tempurate δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά στην ισορροπημένη επιλογή, ρολόγια κάτω CPU σας όποτε ur αδράνεια όπου ως το High Performance διατηρεί η κεντρική μονάδα επεξεργασίας λειτουργεί σε πλήρη ταχύτητα. |
|
| |||
| |||
| Οι επιλογές αυτές είναι κυρίως ενέργειας για φορητούς υπολογιστές, ώστε η μπαταρία δεν είναι στραγγισμένο τόσο γρήγορα. Whack αυτό για υψηλές επιδόσεις και να αφήσει, οι temps είναι μια χαρά. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναμονής λειτουργία δεν εμφανίζεται στην εξουσία επιλογή | gramble | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 1 | 3 Ιουνίου, 2009 03:56 |
| Δεν XP Επιδιόρθωση Επιλογή | jaybob275 | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 4 | 13 Νοεμβρίου 2008 12:16 |
| Καλή επιλογή; | sf49ers15 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 16 Γενάρη 2008 00:07 |
| Power up πρόβλημα ... δεν ελήφθη σήμα .... ανεμιστήρας cpu κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ... | Whitty | Σιδηρικών Chat | 4 | 2 Ιανουαρίου 2008 11:52 |
| Samsung ή η επιλογή του προϋπολογισμού; | KillerXL5 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 26 Νοεμβρίου 2007 15:16 |
| Thread Tools | |
| |