Travel Fans
Go Back   Computer Juice Υλικό υπολογιστών Δίσκοι & Removable Media

Register

Any1 ξέρει για μονάδες σκληρού δίσκου

Reply

Thread Tools
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 08:38
Τακτικό Μέλος

στο PC του σκληρού δίσκου μου είναι 80GB και κάθε χρόνο θ διαγράψει πράγματα από αυτό ποτέ δεν φαίνεται να δείτε τη μνήμη που χρονολογούνται μέχρι και είμαι στο στάδιο της 74.5GB και αν μπορώ να διαγράψω προγράμματα, ήχου, εικόνες, ect ο αριθμός παραμένει η ίδια.

οποιεσδήποτε ιδέες;

Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 08:56
Δότη VIP

Δοκιμάστε το άδειασμα του κάδο ανακύκλωσης.

Επίσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται CCleaner. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το τμήμα μας λήψεις. Θα καθαρή όλα τα σκουπίδια από τον υπολογιστή σας.

Σύστημα μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-E
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Κάρτα Γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα ήχου:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Fans
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 17:20
Τακτικό Μέλος

ήδη γνωρίζουμε για CCleaner όπως είμαι lol τεχνικός, εξακολουθεί να μην λειτουργεί
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 17:28
Δότη VIP

Έχω επίσης ένα σκληρό δίσκο 80GB Maxtor μία iv πήρε η ακριβής goin πράγμα για ... i έκρινε εν τούτοις ότι runing
ασφαλής clean4 πήγε πίσω μέχρι loadz ... υπάρχει loadz από διαφορετικά προγράμματα για το Διαδίκτυο για τα δωρεάν που μπορεί να κάνει αυτό, αλλά μετά προσπαθούμε loadz αυτό workd καλύτερα με τους άλλους ομίχλη delited αρχεία ect.the νέου προγράμματος γράφει πάνω delited πράγματα σχετικά με το σκληρό δίσκο όπως ίσως δεν u Delite όταν κάτι μένει actelly ur για σκληρούς δίσκους .. απλά κρύβει ..... αυτό εκ νέου το πρόγραμμα γράφει πάνω αυτό που λαμβάνονται λιγότερο χώρο .. άλλοι εδώ για να εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δουλεύει για μένα:)

να κάνουμε προσεκτικοί tho ως μία φορά delited αρχείο έχει γραφτεί από πάνω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να recoverd

Σύστημα μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα Γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB Western Digital του
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
περίπτωση έθιμο & 650W PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 17:41
Δότη VIP

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει μια 74.5GB HDD 80GB, είστε πολύ κοντά στην πλήρη. Είναι πιθανό ότι χρησιμοποιείτε ήδη χώρος που σε διαφορετική περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί ως pagefile.sys σας αρχείο (εικονική μνήμη) και πότε να διαγράψετε κάποια αρχεία του συστήματος είναι η απαίτηση επιστροφής του. XP αποθεματικά 2,5 φορές το μέγεθος της μνήμης RAM από προεπιλογή.
Επαναφορά Συστήματος θα διεκδικήσουν το διάστημα πάρα πολύ .... δηλαδή εάν απενεργοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος όλα τα σημεία επαναφοράς διαγράφονται, απελευθερώνοντας χώρο. Αν τον ενεργοποιήσετε πάλι, αυτό θα δημιουργήσει σημεία επαναφοράς και πάλι σε καθημερινή βάση ..... μέχρι το προεπιλεγμένο μέγεθος.
Πιστεύω ότι η Επαναφορά Συστήματος έχει ανασταλεί, όταν υπάρχουν λιγότερα από 200MB αριστερά και συνεχίζει όταν το ποσό υπερβαίνει τα 200MB.
Κανονικά η Επαναφορά Συστήματος θα διεκδικήσουν το 12% του δίσκου σας, ωστόσο τα πρώτα σημεία επαναφοράς θα πάρει εκκαθαριστεί, όταν η κίνηση όταν ξεκινήσει πλήρως.

HTH

Σύστημα μου: Αρχική Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4gb
Κάρτα Γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550W Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin
Monitor (ες):
Η Fujitsu Siemens 22 "TFT W
Operating System (s):
Windows 7 x64
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 13:31
Δότη VIP

Είχα το ίδιο πρόβλημα, 200GB δίσκο μου έδειχνε Θα χρησιμοποιηθούν περίπου 170gb όταν στην πραγματικότητα είχα χρησιμοποιούνται 90gb. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε πώς θα καθοριστεί, θα το google και να μάθετε για σας, αλλά νομίζω ότι έτρεξα μόνο το chkdsk σε cmd και στη συνέχεια "ο υπολογιστής μου" που αναγνωρίζεται ως το σωστό χώρο.

Σύστημα μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα Γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα ήχου:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual gigabit / 20MB Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32Bit
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Unmountable Boot τόμος, Δεν βρέθηκαν σκληρού δίσκου, έχω τα Windows Repair Disk ve0804 Δίσκοι & Removable Media 6 14 Μαΐου του 2009 14:42
Σκληροί δίσκοι twiggs396 Σιδηρικών Chat 8 7 Απριλίου 2008 10:31
Σκληρό δίσκο και μονάδα δίσκου στην serise; Curly_tom Δίσκοι & Removable Media 3 12 Ιουνίου 2007 10:40
Σκληροί δίσκοι musicthom Σιδηρικών Chat 5 11 Δεκεμβρίου 2006 14:39
Σκληρό δίσκο Πρόβλημα - Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής μου να δεχθεί όλους τους σκληρούς δίσκους μου; Υπολογιστή Spec Σιδηρικών Chat 8 15 Σεπτέμβρη του 2006 03:14
Thread Tools

Μεταφράσεις Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Juice Υπολογιστών.