![]() |
|
| |||
| |||
| στο PC του σκληρού δίσκου μου είναι 80GB και κάθε χρόνο θ διαγράψει πράγματα από αυτό ποτέ δεν φαίνεται να δείτε τη μνήμη που χρονολογούνται μέχρι και είμαι στο στάδιο της 74.5GB και αν μπορώ να διαγράψω προγράμματα, ήχου, εικόνες, ect ο αριθμός παραμένει η ίδια. οποιεσδήποτε ιδέες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε το άδειασμα του κάδο ανακύκλωσης.
Επίσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται CCleaner. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το τμήμα μας λήψεις. Θα καθαρή όλα τα σκουπίδια από τον υπολογιστή σας. Σύστημα μου: Custom Built v1.2
|
|
| |||
| |||
| ήδη γνωρίζουμε για CCleaner όπως είμαι lol τεχνικός, εξακολουθεί να μην λειτουργεί |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Έχω επίσης ένα σκληρό δίσκο 80GB Maxtor μία iv πήρε η ακριβής goin πράγμα για ... i έκρινε εν τούτοις ότι runing ασφαλής clean4 πήγε πίσω μέχρι loadz ... υπάρχει loadz από διαφορετικά προγράμματα για το Διαδίκτυο για τα δωρεάν που μπορεί να κάνει αυτό, αλλά μετά προσπαθούμε loadz αυτό workd καλύτερα με τους άλλους ομίχλη delited αρχεία ect.the νέου προγράμματος γράφει πάνω delited πράγματα σχετικά με το σκληρό δίσκο όπως ίσως δεν u Delite όταν κάτι μένει actelly ur για σκληρούς δίσκους .. απλά κρύβει ..... αυτό εκ νέου το πρόγραμμα γράφει πάνω αυτό που λαμβάνονται λιγότερο χώρο .. άλλοι εδώ για να εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά δουλεύει για μένα:) να κάνουμε προσεκτικοί tho ως μία φορά delited αρχείο έχει γραφτεί από πάνω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να recoverd Σύστημα μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε χρησιμοποιήσει μια 74.5GB HDD 80GB, είστε πολύ κοντά στην πλήρη. Είναι πιθανό ότι χρησιμοποιείτε ήδη χώρος που σε διαφορετική περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί ως pagefile.sys σας αρχείο (εικονική μνήμη) και πότε να διαγράψετε κάποια αρχεία του συστήματος είναι η απαίτηση επιστροφής του. XP αποθεματικά 2,5 φορές το μέγεθος της μνήμης RAM από προεπιλογή.
Επαναφορά Συστήματος θα διεκδικήσουν το διάστημα πάρα πολύ .... δηλαδή εάν απενεργοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος όλα τα σημεία επαναφοράς διαγράφονται, απελευθερώνοντας χώρο. Αν τον ενεργοποιήσετε πάλι, αυτό θα δημιουργήσει σημεία επαναφοράς και πάλι σε καθημερινή βάση ..... μέχρι το προεπιλεγμένο μέγεθος. Πιστεύω ότι η Επαναφορά Συστήματος έχει ανασταλεί, όταν υπάρχουν λιγότερα από 200MB αριστερά και συνεχίζει όταν το ποσό υπερβαίνει τα 200MB. Κανονικά η Επαναφορά Συστήματος θα διεκδικήσουν το 12% του δίσκου σας, ωστόσο τα πρώτα σημεία επαναφοράς θα πάρει εκκαθαριστεί, όταν η κίνηση όταν ξεκινήσει πλήρως. HTH Σύστημα μου: Αρχική Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα το ίδιο πρόβλημα, 200GB δίσκο μου έδειχνε Θα χρησιμοποιηθούν περίπου 170gb όταν στην πραγματικότητα είχα χρησιμοποιούνται 90gb. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε πώς θα καθοριστεί, θα το google και να μάθετε για σας, αλλά νομίζω ότι έτρεξα μόνο το chkdsk σε cmd και στη συνέχεια "ο υπολογιστής μου" που αναγνωρίζεται ως το σωστό χώρο.
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Unmountable Boot τόμος, Δεν βρέθηκαν σκληρού δίσκου, έχω τα Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι & Removable Media | 6 | 14 Μαΐου του 2009 14:42 |
| Σκληροί δίσκοι | twiggs396 | Σιδηρικών Chat | 8 | 7 Απριλίου 2008 10:31 |
| Σκληρό δίσκο και μονάδα δίσκου στην serise; | Curly_tom | Δίσκοι & Removable Media | 3 | 12 Ιουνίου 2007 10:40 |
| Σκληροί δίσκοι | musicthom | Σιδηρικών Chat | 5 | 11 Δεκεμβρίου 2006 14:39 |
| Σκληρό δίσκο Πρόβλημα - Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής μου να δεχθεί όλους τους σκληρούς δίσκους μου; | Υπολογιστή Spec | Σιδηρικών Chat | 8 | 15 Σεπτέμβρη του 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |