![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν συνηθίζει αυτά, που συνήθως έρχονται με μητρικές κάρτες, θα χρειαστείτε έναν δεδομένων και ένα μετατροπέα για την εξουσία.
| |||
| |||
| oh sorry, ναι η κάρτα PCI έρχεται με 1 μολύβδου SATA. Και νέο-ish προσφορά μου εξουσία έχει SATA οδηγήσει im έτσι που όλοι! Απλά πήρα να μάθετε πώς να ρυθμίσετε τα πάντα τώρα! Μπορείτε couldnt μόνο εν συντομία να μου δώσει μια περιγραφή του RAID θα μπορούσε να σας; Whats 0 και 1; Τι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε δύο δίσκους που εργάζονται μαζί με τον άλλο; Λυπούμαστε να είναι πόνος, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να μάθετε όσο μπορώ πριν αρχίσω! :) |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν θέλετε μόνο να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις 2 μονάδες στην ίδια υπόθεση, δεν χρειάζεται Raid 0 και RAID 1
Στην πραγματικότητα μπορεί Raid caiuse περιττές επιπλοκές, ειδικά αν τα πράγματα πάνε στραβά και είναι κανονικά χρησιμοποιείται μόνο από έμπειρους χρήστες (δεν αδίκημα) και για ειδικές εφαρμογές. Αυτό δεσμός εξηγεί εν συντομία τη διαφορά μεταξύ των RAID 0 και RAID 1, αλλά πιστέψτε με, εσείς dont θέλουν να Σύστημα μου: Αρχική Build
|
|
| |||
| |||
| Συμφωνηθεί, δεν είναι απαραίτητη στην κατάστασή σας, καθώς και από όσο γνωρίζω χρειάζεστε δύο πανομοιότυπες μονάδες είναι το μέγεθος, την ταχύτητα κλπ. |
|
| |||
| |||
| Ναι, haha, δεν λαμβάνονται αδίκημα. Απλά διαβάστε επάνω σε RAID και doesn't ακούγεται σαν χρειάζομαι για να συμμετάσχουν! Υποστηρίζω eveything μέχρι ένα εξωτερικό δίσκο έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ανάγκη για όλα αυτά πράγματα αναπαραγωγή. Ευχαριστώ για τα παιδιά της γνώσης .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Α, και ο Dave, νομίζω ότι μπορεί να έχουν διαφορετικά μεγέθη και ταχύτητα για κάποιο RAID, αλλά δεν είναι όλα, απλά δεν χρησιμοποιεί όλες τις στροφές / χώρο για να κάνει αυτό φαίνεται σαν οι δίσκοι είναι το ίδιο. Ή atleast αυτό είναι που πιστεύω ότι μπορώ να θυμάμαι όταν διάβασα για RAID μέχρι πριν από λίγο καιρό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, αλλιώς θα πάρει κανονικά μόνο τη μικρότερη χωρητικότητα του δίσκου σε κάθε δίσκο. Έτσι, ένα δίσκο 250GB και ένα δίσκο 500GB θα γίνουν 2 x 250GB.
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Συνηθισμένος εκκίνησης όταν σκληρός δίσκος είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Βοήθεια Με Turning εξαρτημένου σκληρού δίσκου στο Κυρίως Hard Drive | Cogglesz | Δίσκοι & Removable Media | 1 | 30 Μαρτίου 2009 09:28 |
| Μεταφορά δεδομένων από Internal Hard Drive σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. | XPC465 | Δίσκοι & Removable Media | 1 | 3 Μαρτίου του 2009 06:46 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με τη μητρική πλακέτα και σκληρό δίσκο ... | sam182666 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 2 Σεπτεμβρίου, 2007 11:48 |
| Σκληρό δίσκο Πρόβλημα - Γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής μου να δεχθεί όλους τους σκληρούς δίσκους μου; | Υπολογιστή Spec | Σιδηρικών Chat | 8 | 15 Σεπτέμβρη του 2006 03:14 |
| Thread Tools | |
| |