![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε εδώ και εγγραφείτε / μητρώου: http://imaginecup.com/ Στη συνέχεια, πηγαίνετε εδώ: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από τη Microsoft έτσι ώστε να είναι όλα legit Είμαι κατεβάζοντας σήμερα μακρινή θέα και XP Edit: Πήρα με περίπου 30 προσπαθεί να περάσει, αλλά εργάστηκε στο τέλος:)
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται σαν τους άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως υπολογιστές. Όπου δεν υπάρχει επιλογή, δεν υπάρχει καμία επιλογή! ![]() Σύστημα μου: Κάποιες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL, εγώ πήρα το επίσης.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα μερικές φορές, αλλά δεν θα φορτίο. Θα προσπαθήσω και πάλι μια άλλη ημέρα.
| |||
| |||
| Folks, ίσως χρειαστεί πολλή υπομονή και επιμονή. Έχω ήδη στο 'em για 5 ώρες με στερεά μόνο αυτό: "Λήψεις λογισμικού είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Ελέγξτε αργότερα. Επιστροφή. Για να πάρει την ελεύθερη ουσία αφού έχετε εγγραφεί, επιβεβαιώνεται κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο email σας και ξανά-σύνδεση, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο Διαγωνισμοί μενού> κανένα από τα Διαγωνισμοί> My Software Downloads κρίκος στην δεξιά στήλη της σελίδας. Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε πρόσβαση και ότι ποτέ δεν θα σας μεταφέρει στο πάνω "... δυνατή αυτή τη στιγμή ..." σελίδα. Θα σας ενημερώσει αν ποτέ πάτε στην δ / l τίποτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Err σας παιδιά ... ξέρω ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης για τις λήψεις δεν κάνετε; Ήταν να ψάξω στα αυτό, και είναι τέλος του έτους, όπου έχετε την εκ νέου άδεια (όπως στην αγοράσει το κλειδί προϊόντος). Ποτέ δεν είπα MS ήταν ηλίθιος. Money-πιπίλισμα βδέλλες ναι, αλλά ηλίθιος; δεν.
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() Καλές πληροφορίες Αλεξ. Σκεφτόμουν προσπαθώ να καταλάβω. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ah Ha! Το παλιό αξίωμα του "Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινή, τότε μάλλον δεν είναι καλό" δεν ισχύει μόνο για ISP μου της British Telecom, αλλά και η Microsoft και η λεγόμενη «λογισμικό« δωρεάν »προσφορές. Κατόπιν τούτου, έχω ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα για τους δύο τελευταίους μήνες σχετικά με μια ξαφνική και ανεξήγητη αποσύνδεση στον Ιστό και συχνά συντριβή του συστήματος ότι κανείς δεν έχει ακόμη πρόθυμοι να φωτίσουν. Γι 'αυτό και ήλπιζε να πάρει αυτό το δωρεάν download του λογισμικού MS να χρησιμοποιούν κομμάτια να προσπαθήσει και να διορθώσετε τα λάθη του συστήματος Συνδεθείτε, συντριβή, και probs αποσύνδεση. Αν μου πάρει τελικά να κάνουν μια ελεύθερη δ / l της σημερινής μου τα Windows 2000 Pro, μπορώ να καθαρίζω «κομμάτια» από την ελεύθερη δ / l, προς αντικατάσταση τυχόν σπασμένα κομμάτια, και στη συνέχεια να αποφευχθεί η εκ νέου άδεια προθεσμίας; Δεν έχω ένα σύστημα δίσκου ή την επισκευή του υπολογιστή, επειδή ήρθε με μια πραγματική, επικυρωμένη, W2K νομική προ-εγκατεστημένο και ήταν που μου έδωσε μια φιλανθρωπία του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν παρέχουν υποστήριξη, back-up, ή διορθώσεις. Που απλώς δίνουν και πηγαίνετε: συνεπώς Θέσεις μου αλλού για βοήθεια. Έτσι τι μπορείτε d'Υπολογίζω παιδιά - μπορεί να γίνει με ασφάλεια δεν mucking ασφαλείας του μητρώου ή λήψης knackered OS μου παράνομη - ή, ακόμη χειρότερα - εντελώς ανεφάρμοστη; EDIT: Είμαι βέβαια αν υποτεθεί μπορώ τελικά πρόσβαση στο Imagine Cup δ / l τμήμα. Έχω ήδη στο 'em για ακόμη 4 ώρες το πρωί με επιτυχία δεν έχει ακόμα. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι μόνο μια ενημέρωση για να σας ενημερώσουμε Είμαι εξακολουθεί να στερείται την πρόσβαση σε δ / l τίποτα. Ίσως να περιμένουμε μέχρι μετά το τέλος Οκτωβρίου, ώστε το "Me Αγορά" ημερομηνία είναι κάποια στιγμή το 2008 αντί για τέλη του 2007; Παράθεση: Originally Αποστολέας alex Err σας παιδιά ... ξέρω ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης για τις λήψεις δεν κάνετε; Ήταν να ψάξω στα αυτό, και είναι τέλος του έτους, όπου έχετε την εκ νέου άδεια (όπως στην αγοράσει το κλειδί προϊόντος). Ποτέ δεν είπα MS ήταν ηλίθιος. Money-πιπίλισμα βδέλλες ναι, αλλά ηλίθιος; δεν. Ο χρόνος θα δείξει λαούς - και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε τους δύο φορές την ημέρα για να δούμε πότε χορηγείται πρόσβαση. Όταν και αν είναι ποτέ, εγώ θα Δημοσίευση πίσω εδώ και ας y'all ξέρω. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση συστημάτων που λειτουργούν σε USB | Coolyxxx | Γενικά Λογισμικού Chat | 7 | 2 Μαρτίου, 2009 16:50 |
| Δύο λειτουργικά συστήματα σε ένα PC - Windows Vista και XP Dual Boot | TenQ | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 1 | 11 Φεβρουαρίου 2009 12:05 |
| POST μου λέει έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα | Arriflex | Λειτουργικά συστήματα των Windows | 5 | 22 Δεκεμβρίου, 2007 17:25 |
| Οδηγοί εγκατάσταση 2 Λειτουργικά Συστήματα | FISHKING | Γενικά Λογισμικού Chat | 2 | 3 Δεκεμβρίου 2007 07:10 |
| Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα! | Superfly | Γενικά Λογισμικού Chat | 4 | 24 Απριλίου 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |