λιγότερο κεφάλαιο

Travel Fans
Go Back   Computer Juice Computer Software Λειτουργικά συστήματα των Windows

Register

Δωρεάν λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Vista, XP, κλπ.

Reply

Thread Tools
Old 9 Οκτωβρίου 2007, 18:15
Δότη VIP

Πηγαίνετε εδώ και εγγραφείτε / μητρώου: http://imaginecup.com/
Στη συνέχεια, πηγαίνετε εδώ: http://imaginecup.com/MyStuff/FreeSoftware.aspx

Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από τη Microsoft έτσι ώστε να είναι όλα legit

Είμαι κατεβάζοντας σήμερα μακρινή θέα και XP

Edit: Πήρα με περίπου 30 προσπαθεί να περάσει, αλλά εργάστηκε στο τέλος:)

Σύστημα μου: Κάποιες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (vol stock
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα Γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVDÂ ± RW / DVDÂ ± R / Phi
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "widescreen
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate

Old 10 Οκτώβρη 2007, 06:31
Δότη VIP

LOL, εγώ πήρα το επίσης.
Αναπάντητες Γραφείο όμως. : (

Σύστημα μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB PC8500 OCZ Platinum
Κάρτα Γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Κάρτα ήχου:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB σύνολο
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 10 Οκτώβρη 2007, 14:10
Δότη VIP

Προσπάθησα μερικές φορές, αλλά δεν θα φορτίο. Θα προσπαθήσω και πάλι μια άλλη ημέρα.

Ευχαριστώ για τη σύνδεση Κοινωνική.

CG

Σύστημα μου: Puter

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα Γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 13 Οκτωβρίου, 2007, 16:58
Τακτικό Μέλος

Folks, ίσως χρειαστεί πολλή υπομονή και επιμονή. Έχω ήδη στο 'em για 5 ώρες με στερεά μόνο αυτό:

"Λήψεις λογισμικού είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Ελέγξτε αργότερα. Επιστροφή.

Για να πάρει την ελεύθερη ουσία αφού έχετε εγγραφεί, επιβεβαιώνεται κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο email σας και ξανά-σύνδεση, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο Διαγωνισμοί μενού> κανένα από τα Διαγωνισμοί> My Software Downloads κρίκος στην δεξιά στήλη της σελίδας.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχετε πρόσβαση και ότι ποτέ δεν θα σας μεταφέρει στο πάνω "... δυνατή αυτή τη στιγμή ..." σελίδα.

Θα σας ενημερώσει αν ποτέ πάτε στην δ / l τίποτα.
Old 13 Οκτωβρίου, 2007, 17:48
Συντονιστής

Err σας παιδιά ... ξέρω ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης για τις λήψεις δεν κάνετε;

Ήταν να ψάξω στα αυτό, και είναι τέλος του έτους, όπου έχετε την εκ νέου άδεια (όπως στην αγοράσει το κλειδί προϊόντος).

Ποτέ δεν είπα MS ήταν ηλίθιος. Money-πιπίλισμα βδέλλες ναι, αλλά ηλίθιος; δεν.

-Kanoakavirus

Σύστημα μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα Γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext αποθήκευσης. 2TB i
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 13 Οκτωβρίου, 2007, 17:51
Συντονιστής

Παράθεση:
Originally Αποστολέας alex View Post
Err σας παιδιά ... ξέρω ότι υπάρχει μια ημερομηνία λήξης για τις λήψεις δεν κάνετε;

Ήταν να ψάξω στα αυτό, και είναι τέλος του έτους, όπου έχετε την εκ νέου άδεια (όπως στην αγοράσει το κλειδί προϊόντος).

Λυπούμαστε, αλλά όλοι

Καλές πληροφορίες Αλεξ. Σκεφτόμουν προσπαθώ να καταλάβω.

Old 14 Οκτωβρίου 2007, 03:31
Τακτικό Μέλος

Παράθεση:
Originally Αποστολέας alex View Post

Ah Ha! Το παλιό αξίωμα του "Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινή, τότε μάλλον δεν είναι καλό" δεν ισχύει μόνο για ISP μου της British Telecom, αλλά και η Microsoft και η λεγόμενη «λογισμικό« δωρεάν »προσφορές.

Κατόπιν τούτου, έχω ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα για τους δύο τελευταίους μήνες σχετικά με μια ξαφνική και ανεξήγητη αποσύνδεση στον Ιστό και συχνά συντριβή του συστήματος ότι κανείς δεν έχει ακόμη πρόθυμοι να φωτίσουν. Γι 'αυτό και ήλπιζε να πάρει αυτό το δωρεάν download του λογισμικού MS να χρησιμοποιούν κομμάτια να προσπαθήσει και να διορθώσετε τα λάθη του συστήματος Συνδεθείτε, συντριβή, και probs αποσύνδεση.

Αν μου πάρει τελικά να κάνουν μια ελεύθερη δ / l της σημερινής μου τα Windows 2000 Pro, μπορώ να καθαρίζω «κομμάτια» από την ελεύθερη δ / l, προς αντικατάσταση τυχόν σπασμένα κομμάτια, και στη συνέχεια να αποφευχθεί η εκ νέου άδεια προθεσμίας;

Δεν έχω ένα σύστημα δίσκου ή την επισκευή του υπολογιστή, επειδή ήρθε με μια πραγματική, επικυρωμένη, W2K νομική προ-εγκατεστημένο και ήταν που μου έδωσε μια φιλανθρωπία του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν παρέχουν υποστήριξη, back-up, ή διορθώσεις. Που απλώς δίνουν και πηγαίνετε: συνεπώς Θέσεις μου αλλού για βοήθεια.

Έτσι τι μπορείτε d'Υπολογίζω παιδιά - μπορεί να γίνει με ασφάλεια δεν mucking ασφαλείας του μητρώου ή λήψης knackered OS μου παράνομη - ή, ακόμη χειρότερα - εντελώς ανεφάρμοστη;

EDIT: Είμαι βέβαια αν υποτεθεί μπορώ τελικά πρόσβαση στο Imagine Cup δ / l τμήμα. Έχω ήδη στο 'em για ακόμη 4 ώρες το πρωί με επιτυχία δεν έχει ακόμα.
Old 18 Οκτωβρίου 2007, 04:44
Τακτικό Μέλος

Αυτό είναι μόνο μια ενημέρωση για να σας ενημερώσουμε Είμαι εξακολουθεί να στερείται την πρόσβαση σε δ / l τίποτα.

Ίσως να περιμένουμε μέχρι μετά το τέλος Οκτωβρίου, ώστε το "Me Αγορά" ημερομηνία είναι κάποια στιγμή το 2008 αντί για τέλη του 2007;

Παράθεση:
Originally Αποστολέας alex

Ο χρόνος θα δείξει λαούς - και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε τους δύο φορές την ημέρα για να δούμε πότε χορηγείται πρόσβαση.

Όταν και αν είναι ποτέ, εγώ θα Δημοσίευση πίσω εδώ και ας y'all ξέρω.
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση συστημάτων που λειτουργούν σε USB Coolyxxx Γενικά Λογισμικού Chat 7 2 Μαρτίου, 2009 16:50
Δύο λειτουργικά συστήματα σε ένα PC - Windows Vista και XP Dual Boot TenQ Λειτουργικά συστήματα των Windows 1 11 Φεβρουαρίου 2009 12:05
POST μου λέει έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα Arriflex Λειτουργικά συστήματα των Windows 5 22 Δεκεμβρίου, 2007 17:25
Οδηγοί εγκατάσταση 2 Λειτουργικά Συστήματα FISHKING Γενικά Λογισμικού Chat 2 3 Δεκεμβρίου 2007 07:10
Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα! Superfly Γενικά Λογισμικού Chat 4 24 Απριλίου 2007 06:42
Thread Tools

Μεταφράσεις Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Juice Υπολογιστών.