Travel Fans
Go Back   Computer Juice Computer Software Λειτουργικά συστήματα των Windows

Register

Εγκαταστάσεις Windows XP ή Format;

Closed Thread

Thread Tools
Old 16 Ιουλίου 2007, 22:31
Τακτικό Μέλος

Γειά,

Ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει με ΔΗΜ. μου-witted ερωτήσεις.

Έχω τέσσερα χρόνια παλιό υπολογιστή (λειτουργικό σύστημα Windows XP), το οποίο είναι ελαφρώς εκκεντρικός. Είναι ακόμα πολύ γρήγορα, αλλά έχει όλα τα είδη του λίγο δυσλειτουργίες που πιστεύω ότι θα μπορούσε να επιλυθεί με τη λήψη πίσω στην κατάσταση εργοστάσιο. Ditto lap-top μου.

Αποφάσισα να ταξινομήσετε το laptop έξω για πρώτη φορά στην περίπτωση των προβλημάτων και να μαντέψει αυτό που - είμαι τώρα σε μια πλήρη τουρσί!

Θα πραγματοποιηθεί μια εντελώς νέα εγκατάσταση των Windows XP για το φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη δίσκου που ήρθε με το SP2 φορτωθεί. Όλα πήγαν ΟΚ, αλλά δεν κατάλαβα για στεγανοποίηση έτσι καταλήξαμε με το λειτουργικό σύστημα που φορτώνονται για το φορητό υπολογιστή τέσσερις διαφορετικές φορές (είχε γίνει στο παρελθόν δύο φορές από τους φίλους). Βρήκε ένα φροντιστήριο στο διαδίκτυο που εξήγησε για αυτούς, και πώς να κάνετε μία εγκατάσταση μετά τη διαγραφή τους και να συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτό που θα έπρεπε να είχα κάνει ως το OS σήμερα καταλαμβάνει το 34% του σκληρού δίσκου μου.

Έτσι ....... φαινόταν λογικό να προσπαθήσουμε ξανά, να διαγράψετε διαμερίσματα και στη συνέχεια κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση. Όμως, τα Windows XP δίσκο μου τώρα δεν θα λειτουργήσει στο laptop. Απλά δεν θα το αναγνωρίσει. Η οδήγηση είναι μια χαρά όπως και άλλες δίσκοι αναγνωρίζονται, ο δίσκος είναι μια χαρά όπως αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή μου, αλλά απλώς δεν θα εργάζονται πλέον στο φορητό υπολογιστή.

Παρακαλώ, κάποιος μπορεί να βοηθήσει με τις προτάσεις που είμαι πάρει αρκετά απογοητευμένοι.

Δεύτερον, τώρα είμαι πολύ επιφυλακτικός για να κάνουν τίποτε με τον υπολογιστή μου αν πραγματικά πρέπει να ληφθούν εκ νέου για την κατάσταση του εργοστασίου. Αυτό είναι πιθανώς ένα πραγματικά ανόητη ερώτηση, αλλά υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το "Format" επιλογή για Γ δίσκο μου (μετά το σώσιμο τα πάντα φυσικά); Φαίνεται όπως θα πρέπει να καταλήξουμε σε αυτό που χρειάζονται, αλλά μετά το laptop εμπειρία είμαι φοβισμένος να χάος ότι μέχρι καθώς!

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
Yvonne

Old 16 Ιουλίου 2007, 22:42
Απαγορεύονται τα

Γεια Yvonnet

Καλώς ήλθατε στο TCF

Ακούγεται σαν να με πατήσετε "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το CD" κάτι περισσότερο από μία φορά κατά την εγκατάσταση XP.
Αυτό δεν είναι δικό σας λάθος και δεν είναι πραγματικά εξηγείται από τη Microsoft ότι δεν πρέπει να το κάνει ή θα καταλήξετε με ένα φορτίο των κατατμήσεις.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα pic του εκκίνηση σας μέχρι τις επιλογές όπως το παρακάτω;

[boot loader]
timeout = 1
default = multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (4) \\ WINDOWS
[operating systems]
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (4) \\ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" / fastdetect

Ολες αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται με δεξί κλικ Ο υπολογιστής μου / Advanced / Εκκίνηση και αποκατάσταση στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Επεξεργασία.
Αυτό θα θέσει επί τάπητος αυτό που έχω θέσει σε ένα αρχείο Notepad, αντιγράψτε και επικολλήστε το πίσω εδώ.
Δικός σου προφανώς θα διαφέρει από τη δική μου, μην ανησυχείτε γι 'αυτό.
Old 16 Ιουλίου 2007, 23:42
Τακτικό Μέλος

Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή, καθώς και η άμεση απάντηση. Είναι προφανές ότι μια χούφτα άνθρωποι ωραία εδώ, ίσως μπορώ να συμβάλει μερικές ημέρες αντί να ζητήσουν ανόητες ερωτήσεις .....

Ευχαριστώ επίσης για τις ρητές οδηγίες, ήταν πολύ χρήσιμη για να ανεβαίνει με αυτό:

φορτωτής εκκίνησης
timeout = 30
default = multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS
λειτουργικά συστήματα
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Home Edition" / noexecute = optin / fastdetect
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.1 = "Microsoft Windows XP Home Edition" / fastdetect / noexecute = OptIn
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.0 = "Microsoft Windows XP Home Edition" / fastdetect

Yvonne
Old 16 Ιουλίου 2007, 23:54
Απαγορεύονται τα

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως ανόητες ερωτήσεις Yvonnet

Τώρα
Διαγράψτε αυτές τις γραμμές κάτω από το σημειωματάριο και Αποθήκευση

multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS = "Micro soft Windows XP Home Edition" / noexecute = optin / fastdetect
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.1 = "Mic rosoft Windows XP Home Edition" / fastdetect / noexecute = OptIn
multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.0 = "Mic rosoft Windows XP Home Edition" / fastdetect

Επίσης να αλλάξει το timeout = 30 σε timeout = 1

Reboot και ότι θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα.
Old 17 Ιούλη 2007, 00:45
Τακτικό Μέλος

Δυστυχώς, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Μήπως, όπως προτείνεται στο δίσκο, αλλά εξακολουθούν να μην αναγνωρίζονται. Προσπάθησα επανεκκίνηση με δισκέτα στη μονάδα δίσκου, και προσπάθησε επίσης εισάγοντας δίσκο, αφού ο υπολογιστής σε λειτουργία, αλλά δεν χαρά.

Καλή δουλειά είναι πολύ νωρίς για ένα ποτό!
Old 17 Ιούλη 2007, 02:48
Απαγορεύονται τα

Πήγαινε στο BIOS και σιγουρευτείτε ότι η εκκίνηση γίνεται από το σκληρό δίσκο, δεν το cdrom.
Ξέρετε πώς να το κάνουμε αυτό;
Old 17 Ιούλη 2007, 02:50
Τακτικό Μέλος

Σκεφτείτε θα ήμουν καλύτερα με κάποιες οδηγίες - λιγότερες πιθανότητες να μου προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή.

Πραγματικά, εκτιμώ όλη τη βοήθεια και την ώρα που σας μου δίνει

Yvonne
Old 17 Ιούλη 2007, 03:15
Απαγορεύονται τα

Εντάξει
Πάρτε το δίσκο XP από το cdrom.

Reboot και βλέμμα όταν η μαύρη οθόνη έρχεται για το μήνυμα?
"Πατήστε F2 (παράδειγμα) να εισέλθουν Setup"
Αυτό θα σας οδηγήσει στο bios
Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την οθόνη και να αλλάξετε την πρώτη σειρά εκκίνησης στο σκληρό δίσκο ή με άλλα λόγια IDE 0
Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τη ρύθμισή σας κατά την έξοδο.

Old 17 Ιούλη 2007, 03:45
Τακτικό Μέλος

Ευχαριστώ για την μεγάλη εξήγηση - οθόνη μου είναι διαφορετική με τη δική σας, αλλά η ακολουθία ορίζεται ως:

1η Hard Disk
2η CD-ROM
3ο δισκέτας

έτσι δεν έχουν αγγίξει τίποτα και άφησε ως έχει. Είναι αυτό σωστό;

Yvonne
Old 17 Ιούλη 2007, 03:54
Δότη VIP

cd rom πρέπει να είναι η πρώτη για να εκκινήσετε από το XP CD

Σύστημα μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Motherboard:
Asus P5N-E
Μνήμες:
GSkill 4GB DDR2
Κάρτα Γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ e-Nvidia GeForce 8600GT
Κάρτα ήχου:
onboard
Hard Drive (s):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optical Drive (s):
Νεκρός
Υπόθεση / PSU:
Generic υπόθεση, Generic PSU
Ψύξη:
Zalman 92 χιλιοστά
Network / Internet:
onboard
Monitor (ες):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operating System (s):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Closed Thread

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Να hardrive μορφή και εκ νέου εγκατάσταση των Windows; nick1346 Λειτουργικά συστήματα των Windows 12 13 Μαρτίου, 2010 06:44
Ένας τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε τον σκληρό δίσκο μου στα Windows 7 Razer Δίσκοι & Removable Media 14 18 Μαΐου, 2009 12:12
Πώς να Re-PC format στη συνέχεια εγκαταστήστε τα Windows Tinkerbell Λειτουργικά συστήματα των Windows 10 25 Φεβρουαρίου 2009 11:08
Λογότυπο των Windows αναμονής μετά format κατακτητής Λειτουργικά συστήματα των Windows 1 4 Οκτωβρίου 2008 18:45
Εγκαταστάσεις XP από τον υπολογιστή αντιγράφων ασφαλείας για νέο σκληρό δίσκο Omer Λειτουργικά συστήματα των Windows 9 2, Αυγούστου 2007 02:35
Thread Tools

Μεταφράσεις Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Juice Υπολογιστών.