![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, για όλους εσάς που δεν έχουν ποτέ ακούσει για αυτό εδώ ανασκόπηση μου: Άμεση αγγελιοφόροι είναι ένας δημοφιλής τρόπος για τους ανθρώπους να διατηρήσουν επαφή σε μεγάλες αποστάσεις και να αυξάνεται σε χρήση, όπως το Διαδίκτυο έχει γίνει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Σε αντίθεση με το τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, χρησιμοποιώντας ένα instant messenger επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια ζωντανή συνομιλία με ηλεκτρονικά μέσα, ενώ τους αφήνει την ευχέρεια να κάνουμε άλλα πράγματα, από το τρέξιμο γύρω από τη συσκευασία για ένα ταξίδι ή την εργασία με κάποιο άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα instant messenger είναι το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και φυσικά, το MSN Messenger. Το τελευταίο από τα οποία έχει πρόσφατα περάσει από μια ενημερωμένη έκδοση που καθιστά πολύ πιο προσαρμόσιμη και φιλική προς τον χρήστη. MSN Plus είναι η νεότερη έκδοση του MSN Messenger και έχει ενημερωθεί σημαντικά από τις προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος. Το πρώτο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες για να οργανώσετε τις συνομιλίες. Παρόμοια με τη νέα του Internet Explorer και Firefox καρτέλες, κάθε συζήτηση θα είναι σε ξεχωριστή σελίδα σε ένα ενιαίο παράθυρο. Κάνοντας κλικ στις διαφορετικές καρτέλες στο πάνω μέρος του παραθύρου, ο χρήστης και να αλλάξουν εύκολα μεταξύ συνομιλίες. Τώρα ο χρήστης μπορεί να έχει πολλές συζητήσεις ανοικτές δεν ανάληψη ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας του με ένα ξεχωριστό παράθυρο για κάθε συνομιλία. Το χαρακτηριστικό QuickTexts επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια φράση συντόμευσης για να πληκτρολογήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο μήνυμα. Τώρα όταν ένας χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει με ένα φίλο που δεν το παρόν στην λίστα των φίλων του, μπορεί απλά να πληκτρολογήσετε μια λέξη ως συντόμευση για την πλήρη εισαγωγή. Έτσι τώρα πληκτρολογώντας "brb» θα μπορούσε να στείλει το μήνυμα «Επιστρέφω αμέσως». Προς την ίδια κατεύθυνση είναι το έθιμο ήχους χαρακτηριστικό. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει σε έναν χρήστη να προσθέσει έναν ήχο στη συνομιλία δεν συνοδευτικό οπτική. Ο χρήστης μπορεί να φορτώσει τα αρχεία της, έτσι θα μπορούσε να καταγράφει ακόμα και τη φωνή της ως μια καλή συνήθεια. Όπως και με τα μεγάλα έντυπα του Messenger, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο χαρακτήρα και συμπληρώνεται με μια λειτουργία αυτόματης απάντησης. Προστεθεί στην εν λόγω ωστόσο είναι ένα χρονόμετρο που επιτρέπει την μεταγωγή του μηνύματος κατάστασης. Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει πολύ πιο εξατομίκευση, όταν πρόκειται για ενημερώσεις κατάστασης του χρήστη και απαντήσεις auto. MSN Plus επιτρέπει ακόμη και για ένα χρήστη που θα υπογραφεί σε πολλαπλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα, το άνοιγμα πολλές δυνατότητες. Τώρα ο χρήστης μπορεί να έχει έναν προσωπικό λογαριασμό ανοιχτό για να μιλήσετε με φίλους και να έχουν μια επαγγελματική μία ανοιχτή για επιχειρηματικούς λόγους. Η νέα δυνατότητα καταγραφής θα παρακολουθεί μόνο δεν είναι όλες του τις συνομιλίες του χρήστη, αλλά θα καταγράφει τις επαφές όταν υπογράψουν και να σβήνουν επιτρέποντας στο χρήστη να επανέλθω στις συνομιλίες παρελθόν ή να πάρετε μια ιδέα για το πότε οι φίλοι του είναι online. Τα χαρακτηριστικά αυτά και άλλα επιτρέπουν την πολύ περισσότερη ελευθερία και customizability στην ήδη ισχυρή πρόγραμμα του MSN Messenger. Το νέο MSN Plus είναι ευκολότερη και πιο γρήγορη στη χρήση, καθιστώντας την μία από τις πιο δραστήριος διαθέσιμα προγράμματα σήμερα. Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό, ευέλικτο αγγελιοφόρο, τότε MSN Plus έχει ό, τι χρειάζεστε. http://www.msgpluslive.net/download/ <Download link Απολαμβάνω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ χρήση αυτό και είναι μεγάλο, το καλύτερο πράγμα που μου αρέσει, είναι να είναι σε θέση να στείλει απεριόριστη nudges σε ανθρώπους
| |||
| |||
| Προειδοποιήσεις σχετικά με αυτό το λογισμικό. Παρόλο που πολλοί χρήστες δεν πείρα προβλήματα αλλά υπάρχουν και πολλοί που κάνουν. Από εδώ Παράθεση:
Επίσης, δείτε το Site Advisor Review |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ ef: P |
|
| |||
| |||
| Εγώ δεν το εγκαταστήσετε το πρόγραμμα χορηγό ούτως ή άλλως, δεν μπορώ να πω τίποτα ότι "συγκεντρώνει πληροφορίες" σχετικά με τίποτα για μένα. |
|
| |||
| |||
| Plus είναι ένα καλό γέλιο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κλέψουν τα ονόματα των λαών της οθόνης του PM και ΑΣ υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τη σωστή εγκατάσταση scripts> Θυμάμαι επίσης μια δέσμη ενεργειών hallrous προσβολή αυτο που μου επέτρεψαν να σκίζω τα άτομα με το πάτημα ενός κουμπιού Παράθεση:
... καλές εποχές |
|
| |||
| |||
| Yea, ειδικά όταν κατόπιν πείτε "πώς να το κάνεις αυτό; Πώς έρχονται δεν μπορώ να κάνω;" Και εγώ απλά γελάω και να το κάνουμε λίγο περισσότερο ![]() |