Travel Fans
Go Back   Computer Juice Computer Software Web Browsers & FTP Clients

Register

Δεν μπορεί πλέον να ανεβάζετε φωτογραφίες από IE ή Firefox

Reply

Thread Tools
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 17:32
Τα νέα

Προτιμώ να χρησιμοποιούν το Firefox. Αλλά δεν θα είναι πλέον ανοιχτό το παράθυρο για να φορτώσετε φωτογραφίες σε κάθε δικτυακό τόπο.

Γύρισα απρόθυμα να IE, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είναι η πύλη για τους ιούς που καταστράφηκαν 2 υπολογιστές. Αυτή τη φορά, όταν κάνω κλικ φορτώσετε σε οποιοδήποτε χώρο αυτό εκθέσεις:
Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα
Πιο πιθανές αιτίες:
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. σύνδεση είναι καλό!
Ο δικτυακός τόπος αντιμετωπίζει problems.not για οποιοδήποτε άλλο χρήστη!
Μπορεί να υπάρχει ένα τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση. Είμαι λειτουργούν μέσα από τις περιοχές που έχω ήδη πρόσβαση!
Τι μπορείτε να δοκιμάσετε:
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Internet. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε μια άλλη ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε connected.connection είναι καλό!
Πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση. άσχετο!
Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα. ακριβώς φορές έξω!
Περισσότερες πληροφορίες
Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκαλείται από μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων:
Διαδίκτυο σύνδεση έχει χαθεί. Όχι!
Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Όχι!
Ο Domain Name Server (DNS) δεν είναι reachable.What σημαίνει αυτό;
Ο Domain Name Server (DNS) δεν διαθέτει μια λίστα για τον τομέα της ιστοσελίδας. και αυτό;
Εάν αυτό είναι ένα HTTPS (ασφαλή) διεύθυνση, εργαλείων κάντε κλικ στο κουμπί, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet, κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε το SSL και πρωτόκολλα TLS είναι ενεργοποιημένη από το τμήμα ασφάλειας. ότι είναι σίγουρος!

Μου OS είναι το Windows XP Media Center Edition Version 2002? Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz? 1.00GB μνήμης RAM.
Είμαι λειτουργίας Norton 360, Ad-Aware, Spybot και SpywareBlaster. Αλλά εγώ πολύ προσωρινά εκτός λειτουργίας όλες αυτές συν Windows Firewall και ακόμη δεν μπορούσε να φορτώσει .. Έτσι δεν είναι ένα τείχος προστασίαςτεύχος.

Έτσι τι είναι αυτό παρακαλώ; Γιατί δεν μπορώ να ανεβάζετε φωτογραφίες;

Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 16:40
Απαγορεύονται τα

mabye είναι ακριβώς το χώρο μετά τη σύνδεση και στη συνέχεια προσπαθήστε να φορτώσετε μια φωτογραφία και εγώ θα το δοκιμάσω και γ αν αυτό δουλεύει 4 me
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 23:09
Δότη VIP

Δοκιμάστε επανεγκατάσταση FF;
"I loved the P182 τόσο πολύ που, όταν το σύστημα της συζύγου μου ήταν όλα τα θορυβώδη και χρειάζεται όλα τα είδη καθαρισμού, αγόρασα ένα της. Τότε, όταν ήθελα μια γάτα, αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι μια γάτα per se, αλλά είναι ακόμα μια εξαιρετική αγορά. "

Σύστημα μου: ζ-¥ Β ¤ Β

Processor (s):
C2D E6400 2,13 -> 3.00 OC
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum 775
Μνήμες:
2GB Patriot DDR2-800
Κάρτα Γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα ήχου:
Sound Blaster XtremeGamer
Hard Drive (s):
1TB F3 + 500GB + 80GB
Optical Drive (s):
1x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 / Corsair 750HX
Ψύξη:
3 Yate Loon-120 χιλιοστών + 200 χιλιοστά
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W 1920x1080
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 10:04
Τα νέα

Δεν chees! Πρόκειται για: - Facebook, Πολλαπλασιασμός, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities FFF-file manager κλπ. Έτσι θα είναι ότι κάθε τοποθεσία στη συνέχεια!

Τόσα πολλά "F" s! Sigh! :-(
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 18:55
Απαγορεύονται τα

Καλά πήγε στο facebook.com και λειτουργεί, αλλά εγώ didnt συνδεθείτε ως dont έχω ένα accout να το
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 19:13
Τα νέα

Ίσως έχω κάποια λοίμωξη παρά Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al τρέχει συνεχώς. Ότι είναι πιθανό;
Ή μήπως είναι κάποιο είδος Java / Flash / ActiveX πρόβλημα; Τι είναι αυτό που κάνει τα φυλλομετρητές ανοίξει εκεί φόρτωμα σελίδες;
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 19:44
Συντονιστής

Πάω ΕΔΩ και να ξεκινήσετε μια νέα νήμα και μετά ένα Hijackthis log ώστε να μπορώ να ρίξω μια ματιά.
Κατεβάστε και μετονομασία HijackThis (HJT)
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα πραγματοποιηθεί αυτόματα HJT σε C: \\ Program Files \\ TrendMicro \\ HijackThis \\ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, HijackThis πρέπει να ανοίξει για εσάς.
    • Κλείνω HijackThis και να μετονομάσετε.
    • Πηγαίνετε στο C: \\ Program Files \\ Trend Micro \\HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στο HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία.
    • Πληκτρολογήστε το sniper.exe και πατήστε Εισάγετε.
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή προς > Desktop (δημιουργία συντόμευσης)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή HiajckThis.
  • Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista, βεβαιωθείτε ότι Εκτέλεση ως διαχειριστής
  • Κάντε κλικ στο Κάνετε μια σάρωση του συστήματος και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο καταγραφής κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια ένα αρχείο καταγραφής θα ανοίξει το σημειωματάριο.
  • Αντιγράψτε και στη συνέχεια επικολλήστε όλο το περιεχόμενο του ημερολογίου στη θέση σας.
    • Μην Hijackthis έχουν καθορίσει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από αυτό που θεωρεί ότι θα είναι αβλαβή ή ακόμα και απαιτείται.
Ακόμα κι αν έχουμε να μετονομαστεί HijackThis sniper, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως HijackThis ή HJT.

Post ότι στο φόρουμ Ασφαλείας.

Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1TB HD δεν αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή μου, πρόστιμο στις κ.λπ. laurieirvine Δίσκοι & Removable Media 18 22 Νοεμβρίου 2009 06:12
Ομιλητές δεν ασκούν πλέον δραστηριότητα perry553 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 12 Ιουνίου, 2009 13:29
My ήχου δεν θα λειτουργήσει πλέον! mitchcm34 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 27 Απριλίου 2009 01:40
Mp3 δεν αναγνωρίζεται πλέον evilfantasy Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 17 18 Μάη 2008 02:10
Media Converter 0,8 δεν ανοίγει BlackSnake Multimedia & Codecs 9 15 Μαρτίου 2008 04:05
Thread Tools

Μεταφράσεις Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Juice Υπολογιστών.