![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Προτιμώ να χρησιμοποιούν το Firefox. Αλλά δεν θα είναι πλέον ανοιχτό το παράθυρο για να φορτώσετε φωτογραφίες σε κάθε δικτυακό τόπο. Γύρισα απρόθυμα να IE, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είναι η πύλη για τους ιούς που καταστράφηκαν 2 υπολογιστές. Αυτή τη φορά, όταν κάνω κλικ φορτώσετε σε οποιοδήποτε χώρο αυτό εκθέσεις: Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα Πιο πιθανές αιτίες: Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. σύνδεση είναι καλό! Ο δικτυακός τόπος αντιμετωπίζει problems.not για οποιοδήποτε άλλο χρήστη! Μπορεί να υπάρχει ένα τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση. Είμαι λειτουργούν μέσα από τις περιοχές που έχω ήδη πρόσβαση! Τι μπορείτε να δοκιμάσετε: Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Internet. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε μια άλλη ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι είστε connected.connection είναι καλό! Πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση. άσχετο! Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα. ακριβώς φορές έξω! Περισσότερες πληροφορίες Αυτό το πρόβλημα μπορεί να προκαλείται από μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων: Διαδίκτυο σύνδεση έχει χαθεί. Όχι! Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Όχι! Ο Domain Name Server (DNS) δεν είναι reachable.What σημαίνει αυτό; Ο Domain Name Server (DNS) δεν διαθέτει μια λίστα για τον τομέα της ιστοσελίδας. και αυτό; Εάν αυτό είναι ένα HTTPS (ασφαλή) διεύθυνση, εργαλείων κάντε κλικ στο κουμπί, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet, κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε το SSL και πρωτόκολλα TLS είναι ενεργοποιημένη από το τμήμα ασφάλειας. ότι είναι σίγουρος! Μου OS είναι το Windows XP Media Center Edition Version 2002? Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz? 1.00GB μνήμης RAM. Είμαι λειτουργίας Norton 360, Ad-Aware, Spybot και SpywareBlaster. Αλλά εγώ πολύ προσωρινά εκτός λειτουργίας όλες αυτές συν Windows Firewall και ακόμη δεν μπορούσε να φορτώσει .. Έτσι δεν είναι ένα τείχος προστασίαςτεύχος. Έτσι τι είναι αυτό παρακαλώ; Γιατί δεν μπορώ να ανεβάζετε φωτογραφίες; |
|
| |||
| |||
| mabye είναι ακριβώς το χώρο μετά τη σύνδεση και στη συνέχεια προσπαθήστε να φορτώσετε μια φωτογραφία και εγώ θα το δοκιμάσω και γ αν αυτό δουλεύει 4 me |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε επανεγκατάσταση FF;
"I loved the P182 τόσο πολύ που, όταν το σύστημα της συζύγου μου ήταν όλα τα θορυβώδη και χρειάζεται όλα τα είδη καθαρισμού, αγόρασα ένα της. Τότε, όταν ήθελα μια γάτα, αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι μια γάτα per se, αλλά είναι ακόμα μια εξαιρετική αγορά. " Σύστημα μου: ζ-¥ Β ¤ Β
|
|
| |||
| |||
| Δεν chees! Πρόκειται για: - Facebook, Πολλαπλασιασμός, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities FFF-file manager κλπ. Έτσι θα είναι ότι κάθε τοποθεσία στη συνέχεια! Τόσα πολλά "F" s! Sigh! :-( |
|
| |||
| |||
| Καλά πήγε στο facebook.com και λειτουργεί, αλλά εγώ didnt συνδεθείτε ως dont έχω ένα accout να το |
|
| |||
| |||
| Ίσως έχω κάποια λοίμωξη παρά Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al τρέχει συνεχώς. Ότι είναι πιθανό; Ή μήπως είναι κάποιο είδος Java / Flash / ActiveX πρόβλημα; Τι είναι αυτό που κάνει τα φυλλομετρητές ανοίξει εκεί φόρτωμα σελίδες; |
|
| |||
| |||
| Πάω ΕΔΩ και να ξεκινήσετε μια νέα νήμα και μετά ένα Hijackthis log ώστε να μπορώ να ρίξω μια ματιά. Κατεβάστε και μετονομασία HijackThis (HJT)
Post ότι στο φόρουμ Ασφαλείας. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB HD δεν αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή μου, πρόστιμο στις κ.λπ. | laurieirvine | Δίσκοι & Removable Media | 18 | 22 Νοεμβρίου 2009 06:12 |
| Ομιλητές δεν ασκούν πλέον δραστηριότητα | perry553 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 12 Ιουνίου, 2009 13:29 |
| My ήχου δεν θα λειτουργήσει πλέον! | mitchcm34 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 27 Απριλίου 2009 01:40 |
| Mp3 δεν αναγνωρίζεται πλέον | evilfantasy | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 17 | 18 Μάη 2008 02:10 |
| Media Converter 0,8 δεν ανοίγει | BlackSnake | Multimedia & Codecs | 9 | 15 Μαρτίου 2008 04:05 |
| Thread Tools | |
| |