![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз току-що ми нов компютър с e8400 и 9800gt (основно едно 8800gt с друго име) и Айв просто тичам 3dmark 06 и партитурите DONT точно съвпадат с други показатели от simular системи. CPU overclocked ми е да 4.0ghz (470 х 8,5), но аз видях само около 800 допълнителни 3dmarks от фондовата часовник на 3.0ghz. други показатели от идентични системи получи около 20000 3dmarks но получават само около 11000, има нещо нередно с моята система? тя deffenitly isn't прегряване на процесора, защото ми е около 45 градуса под товар и 31 градуса бездейства. Мисля, че моите графики драйвер версия е 178,24 другата ми система очила са по-долу, ако те са от всички relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не се притеснявайте за него. Синтетични показатели означават нищо. Можеше да 3dmark по-високи от нормалните настройки - уверете се, че сте тест по подразбиране settnigs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, като отправни точки, които не означават много, но се уверете, че имате всички най-новите драйвери за всичко, което ще направи разликата.
| |||
| |||
| DONT да се чувстват зле нашите лаптоп направи ужасно. Историята време: Баща 3Dmark05 намира на нашия лаптоп и то тече, първо 10 секунди бяха наред, а след това го има jumpier и jumpier едва след около 2 минути на лаптопа реши той претоварена и идва с позорна слава bsod, но без текст. Аз прогноза нашият лаптоп щеше да има около 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks настройки по подразбиране, най-новите драйвери, всички nividia хотфиксове, не прегряване. добре своята deffentialy на gpu защото CPU рейтинг е наред. не притеснявана прекалено много, защото Im модернизация до 4870 по Коледа все пак, благодарение 4 помощта момчета. |
|
| |||
| |||
| А, на 22 ", която няма да видя твърде много на увеличение. Бих препоръчваме на GTX 260, доста много добра за 22", много VRAM запас, който се превръща в норма доста бързо.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре тогава, Айв само проверени някои критерии и има доста разлика между 2 карти. мислиш, че му се струва ядрото 216 през редовни GTX 260 за допълнително £ 15? също така, докато са били с по темата мислиш с 19 "или 22" монитор е най-добре, ако те имат същите ВЕИ (720p) |
|
| |||
| |||
| Не смятам, че голяма част от причината да отиде за 22 "монитор, ако пускате 1440x900 или нещо еквивалентно на 720p в пиксел брои. В този момент вие сте просто Първи голям пиксела и трудни за забелязване екран. Аз вече имам проблем с 22 "монитори @ 1650x1050 относно тяхната неспособност да се направи 1080p видео роден, и обикновено се препоръчват 24" или бюст. И да, тя е на стойност то, независимо от резолюцията. Д: Аз помислих, че работите с 4850 и 22 "монитор, защото вече бях четене нечие друго SIG, извинения. С 9800GT, тя ще ходи да бъдат по-мощни, да, но наистина 4850 или 9800GT е стречинг тя, доколкото е полезността на ниски ВЕИ отива. Аз само препоръчвам GTX 260 или по-долу, за нищо по-долу, 1650x1050, нещо повече е загуба tbqh.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| LOL Просто ми се промени SIG, защото си мислех, че съм получаване на 4850, но сканиране избяга от склад ... и аз се завтече от пари в брой:). Аз също имам havent монитора още, Im просто изпълнявате crappy CRT в момента. брилянтен така 19 "монитор и GTX 260 и да е, благодаря 4 съветите! |
|
| |||
| |||
| Да обаче смятат, че следи от модернизация в близко бъдеще или Getting друга, по-големи да сдвоите с нея. Като 1920x1200 и графична карта, за да го изпълним е невероятно, а вие ще имате половина, че когато получа GTX 260.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| 3DMark 06 предходни Overclocking на ефективността? | xactly | Общи Хардуер Чат | 3 | 31ви октомври 2009 година 17:55 |
| Официален: CJ на ТОП 10 3DMark01/06 бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 293 | 3 Jul 2009 06:00 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Counter Strike Източник Видео Стрес теста рейтинги | robina80 | PC & конзолата Gaming | 6 | 17 Jan 2009 11:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |