![]() |
|
| |||
| |||
| hi, μόλις έχεις νέα μου υπολογιστή με e8400 και μια 9800gt (βασικά για 8800gt με διαφορετικό όνομα) και IVE απλώς τρέχει 3dmark 06 και τα αποτελέσματα dont ακριβώς ταιριάζουν με άλλα σημεία αναφοράς από simular συστήματα. cpu overclocked μου είναι να 4.0ghz (470 x 8,5), αλλά εγώ είδα μόνο περίπου 800 επιπλέον 3dmarks από το απόθεμα του ρολογιού 3.0ghz. άλλα σημεία αναφοράς από πανομοιότυπα συστήματα get περίπου 20.000 3dmarks αλλά μόνο να το 11000, υπάρχει κάτι λάθος με το σύστημά μου? it isn't υπερθέρμανση deffenitly γιατί μου cpu είναι περίπου 45 βαθμούς υπό φορτίο και 31 βαθμούς σε αδράνεια. Νομίζω ότι η έκδοση οδηγού γραφικών μου είναι 178,24 άλλο σύστημα specs μου είναι εάν είναι κάτω των relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην ανησυχείτε για αυτό. Συνθετικοί δείκτες αναφοράς δεν σημαίνουν τίποτα. Θα μπορούσατε να είχατε 3dmark στις υψηλότερες από τις κανονικές ρυθμίσεις - βεβαιωθείτε για τη δοκιμή στην προκαθορισμένη settnigs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, σημεία αναφοράς όπως το ότι δεν σημαίνει πολλά, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για όλα, ότι θα κάνει τη διαφορά.
| |||
| |||
| DONT αισθάνονται άσχημα να μας laptop έκανε τρομερά. ιστορία του χρόνου: μπαμπάς διαπιστώνει 3Dmark05 μας για laptop και το εκτελεί, 10 πρώτα δευτερόλεπτα ήταν ωραία, τότε θα έχεις jumpier και jumpier μετά περίπου 2 λεπτά το laptop αποφασίσει ότι έρχεται υπερφορτωμένο και μέχρι το κακόφημο bsod, αλλά δεν με το κείμενο. i εκτίμηση μας laptop θα έχουμε για μια 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, όλα nividia επείγουσες επιδιορθώσεις, δεν υπερθέρμανσης. καλά την deffentialy η gpu γιατί την cpu φιλοξενούμενων είναι allright. δεν ενοχλούνται πάρα πολύ γιατί im αναβάθμιση σε 4870 τα Χριστούγεννα ούτως ή άλλως, χάρη τη βοήθεια 4 παιδιά. |
|
| |||
| |||
| Eh, σε 22 "σας δεν πρόκειται να δούμε πάρα πολλά από την αύξηση. Είχα συστήσει την GTX 260, λίγο πολύ τέλεια για 22", πολλά VRAM αποθέματος που γίνεται κατά κανόνα πολύ γρήγορα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ok τότε, IVE ελεγχθεί μόνο ορισμένα σημεία αναφοράς και είναι αρκετά διαφορετική μεταξύ των 2 καρτών. νομίζετε ότι την αξία της απόκτηση του πυρήνα κατά την τακτική 216 GTX 260 για ένα επιπλέον £ 15; Επίσης, ενώ ήταν r για το θέμα νομίζετε ότι μία 19 "ή 22" οθόνη είναι καλύτερη, αν και οι δύο έχουν την ίδια res (720p) |
|
| |||
| |||
| Δεν βλέπω πολύ το λόγο να πάμε για ένα 22 "ελέγχει αν εκτελείτε 1440x900 ή κάτι που ισοδυναμεί με το 720p pixel μετράει. Σε αυτό το σημείο, να είστε λίγο μεγαλύτερα pixel και σκληρότερη-to-βλέπε οθόνη. Έχω ήδη το θέμα με 22 "@ 1650x1050 σχετικά παρακολουθεί την αδυναμία τους να καταστήσουν 1080p video εγγενώς, και συνήθως προτείνουμε 24" ή προτομή. Και ναι, είναι αξιοσημείωτο ότι, ανεξάρτητα από το ψήφισμα. e: Νόμιζα πως ήταν λειτουργία μιας 4850 και ένα 22 "παρακολουθεί ήδη επειδή ήμουν ανάγνωση κάποιου άλλου sig, συγγνώμη. Με 9800GT, πρόκειται να είναι πιο ισχυρό, ναι, αλλά στην πραγματικότητα μια 4850 ή 9800GT είναι αυτό που εκτείνεται στο μέτρο του χρησιμότητά τους σε χαμηλές res πηγαίνει. Θέλω μόνο να συστήσει GTX 260 ή κάτω για οτιδήποτε κάτω από 1650x1050, τίποτα περισσότερο είναι σπατάλη tbqh.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| lol Απλά άλλαξε sig μου γιατί νόμιζα ότι ήταν η επίτευξη 4850 scan αλλά έμειναν από υλικό ... και θ έμειναν από χρήμα:). i havent πήρε επίσης την παρακολούθηση ακόμη, im απλά εκτελεί μια crappy crt αυτή τη στιγμή. τόσο λαμπρή 19 "παρακολουθεί και GTX 260 είναι, χάρη 4 τις συμβουλές! |
|
| |||
| |||
| Να και αν θεωρούν ότι η παρακολούθηση από την αναβάθμιση στο εγγύς μέλλον ή να βρει μια άλλη, μεγαλύτερη σε ζεύγος με αυτό. Έχοντας 1920x1200 και η κάρτα γραφικών για την εκτέλεσή του είναι καταπληκτική, και θα έχετε ένα δεύτερο ότι όταν θα έχετε την GTX 260.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Post Your CPUMark 2,1 Παρτιτούρες Εδώ | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 139 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:10 |
| 3DMark 06 Αναδρομικά Overclocking απόδοσης; | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτώβρη 2009 17:55 |
| Η Επίσημη: CJ του top10 3DMark01/06 αναφοράς Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 293 | 3η Ιουλ 2009 06:00 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες | robina80 | PC & Console Gaming | 6 | 17 Ιαν 2009 11:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |