![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, én csak kapott egy új számítógépet egy e8400 és egy 9800gt (alapvetően egy 8800gt egy másik neve), és csak futni ive 3dmark 06 és a pontszámok dont egyeznek a más referenciaértékeket a simular rendszerek. My CPU overclocked a 4.0ghz (470 x 8,5), de csak akkor láttam körülbelül 800 extra 3dmarks a készlet órája 3.0ghz. más referenciaértékek nem azonos rendszerek kap mintegy 20.000 3dmarks de csak akkor körülbelül 11000, van-e valami baj van az én-m rendszer? ez isnt deffenitly túlfűtést mert cpu kb 45 fokos terhelés alatt és 31 fok idle. Úgy gondolom, hogy a grafikus vezérlő változat 178,24 A másik rendszer specs alatt vannak, ha bármilyen relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne aggódj. Szintetikus referenciaértékeket jelent semmit. Lehetne 3dmark magasabb, mint a normál beállítások - győződjön meg arról, hogy a vizsgálatot az alapértelmezett settnigs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, mint a viszonyítási pontokat, amelyek nem sokat, de győződjön meg arról, hogy a legújabb meghajtókat mindent, hogy tegyen különbséget.
| |||
| |||
| dont érzi, hogy rossz a laptopon is rettenetesen. történet idő: Apa úgy találja 3Dmark05 laptop és a mi fut el, első 10 másodperc volt szép, akkor van jumpier és jumpier után körülbelül 2 perccel a laptop úgy dönt, hogy túlterhelt, és akár már a hírhedt BSOD, de nincs szöveg. Úgy meg laptop is van egy 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks beállítások alapértelmezés legújabb meghajtókat, minden nividia gyorsjavítások, nem túlmelegedés. valamint a deffentialy a GPU, mert a CPU pontszáma rendben van. nem zavarta túlságosan, mert im korszerűsítése a 4870 karácsonyán anyway köszönhetően 4 segítséget srácok. |
|
| |||
| |||
| Eh, a 22 "-ön nem megy, hogy túl sok a nő. Szeretném javasolni a GTX 260, nagyjából tökéletes 22", sok VRAM állomány válik normává elég gyorsan.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| OK akkor, ive Ellenõriztem néhány referenciaértékek és van elég különbség a 2 kártyát. Gondolod, hogy érdemes, hogy az 216 fő feletti a rendszeres gtx 260 egy extra £ 15? r is volt, míg a témával mit gondolsz a 19 "vagy 22" monitor a legjobb, ha mindkettő azonos res (720p) |
|
| |||
| |||
| Én nem látok sok okot, hogy a 22 "monitor, ha még fut 1440x900 vagy bármi megfelel a 720p pixel számít. Ekkor te éppen nagyobb pixel és a nehezebb, hogy lásd a képernyőn. Már van probléma 22 "monitor 1650x1050 @ vonatkozó képtelensége teszi 1080p videó natívan, és általában Ajánljuk 24" vagy mellszobor. És igen, akkor megéri, függetlenül attól, hogy a felbontás. E: Azt hittem, hogy működik a 4850 és a 22 "monitor is, mert olvastam valaki másnak a sig, apologies. A 9800GT, ez lesz a nagyobb teljesítményű, igen, de igazán a 4850 vagy a 9800GT az embereknek, hogy amennyire hasznosságát kis dolog ez. Én csak ajánlani GTX 260 vagy az alatt az alábbi 1650x1050 semmit, lehet, még a hulladék tbqh.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| lol, csak megváltozott sig, mert én azt hittem, majd az 4850 beolvasni, de kifogytak a készletek ... és úgy rohant ki a cash:). i havent is megvan még a monitor, im éppen fut egy szaros crt pillanatában. zseniális így 19 "monitor és gtx 260 igen, 4 köszönhetően a tanácsot! |
|
| |||
| |||
| Van úgy, hogy a korszerűsítés, hogy figyelemmel kíséri a közeli jövőben, vagy kapok egy másik, nagyobb, egy-pár is. Miután 1920x1200, és a grafikus kártya működtetésére is lenyűgöző, és akkor már a felét, mikor a GTX 260.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Post Your CPUMark 2,1 Scores Here | Hybr! D | Processzorok, alaplapok és RAM | 139 | November 5, 2009 14:10 |
| 3DMark 06 Backwards Overclocking Performance? | xactly | Általános fémáru Chat | 3 | Október 31, 2009 17:55 |
| Hivatalos: CJ's Top10 3DMark01/06 referenciaértékről Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 293 | 3. július 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video stresszteszt Scores | robina80 | PC és konzol játékok | 6 | 17. január 2009 11:40 |
| Téma eszközök | |
| |