![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I just got my naują kompiuterį su E8400 ir 9800GT (daugiausia 8800GT su kitu pavadinimu), ir IVE tiesiog paleisti 3dmark 06 ir balai dont tiksliai atitinka su kitomis standartus iš simular sistemų. Mano CPU yra Overclocked iki 4.0ghz (470 x 8,5), bet aš tik pamatė apie 800 papildomų 3dmarks iš rankų laikrodis 3.0GHz. kitų standartai iš tapatus sistemų gauti maždaug 20.000 3dmarks bet aš tik gauna apie 11.000, tai yra kažkas negerai su mano sistema? ji deffenitly forget perkaisti, nes mano CPU yra apie 45 laipsnių pagal apkrova ir 31 laipsnių idle. Manau, kad mano vaizdo tvarkyklės versija 178,24 Mano kitos sistemos specifikacija yra žemiau, jei jie yra bet relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't worry about it. Sintetiniai standartai nieko nereiškia. Jums gali 3dmark dėl aukštojo parametrus nei įprasta - įsitikinkite, kad bandymų pagal nutylėjimą settnigs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, pavyzdžiui, gaires, kad nereiškia daug, bet įsitikinkite, kad turite visas naujausias tvarkykles, viską, kad bus skirtumas.
| |||
| |||
| dont feel blogai mūsų nešiojamas padarė siaubingai. Story Time: Tėti mano 3Dmark05 mūsų kompiuteryje ir paleidžia jį, pirmąsias 10 sekundžių buvo bauda, tuomet jis gavo jumpier ir jumpier kol maždaug po 2 minučių nešiojamas nusprendžia, kad ji per sudėtinga, o ne ateina liūdnai BSOD, bet be teksto. sąmatą ir mūsų nešiojamas būtų gavę apie 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks nustatymų pagal nutylėjimą, naujausias tvarkykles, visų nividia pakeitimų, ne perkaitimo. puikiai deffentialy GPU, nes CPU balas Allright. nerūpi per daug, nes jiems atnaujintu 4.870 Kalėdų anyway, thanks 4 padėti vaikinai. |
|
| |||
| |||
| Eh, bent 22 "You're not going to see pernelyg padidinti. I'd recommend GTX 260, beveik idealus 22", daug VRAM išteklių, tampa norma gana greitai.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gerai tada, IVE tik patikrinome kai kuriuos kriterijus ir yra gana tarp 2 kortelių skirtumas. Ar manote, kad jo verta gauti core 216 per reguliarius GTX 260 už papildomą £ 15? Taip pat kartu buvo R tema Ar manote, kad 19 "arba 22" monitorius geriausias pasirinkimas, jei jie abu turi tą pačią Res (720p) |
|
| |||
| |||
| Nematau daug pagrindo eiti už 22 "monitorius, jei jūs naudojate 1440x900 arba nieko atitinka 720p ir taškų skaičiaus. Tuo metu jūs tiesiog gauti didesnį taškų ir sunkiau, norėdami pamatyti ekrane. Aš jau turiu problema, susijusi su 22 "monitorių @ 1650x1050 dėl jų nesugebėjimo suteikti 1080p vaizdo gimtoji, ir paprastai rekomenduojama 24" or bust. Ir taip, ji yra verta, nepriklausomai nuo rezoliucijos. E: Aš maniau tu bėgo 4.850 ir 22 "monitorius jau buvo, nes buvau svarstymo kažkieno kito SIG, atsiprašau. Su 9800GT, tai bus galingesnis, taip, tačiau iš tikrųjų 4.850 ar 9800GT tęsiasi tai, kiek naudingumas ne low res eina. Aš tik rekomenduoti GTX 260 ar mažesnė už ką žemiau 1650x1050, nieko daugiau, atliekų tbqh.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Lol I just changed my sig, nes aš maniau, kad gauna 4.850 tačiau scan pritrūko akcijų ... ir aš pritrūko pinigų:). taip pat i havent got stebėti dar, im just veikia Crappy CRT metu. puikus, kad 19 "monitorius ir GTX 260 tai yra, ačiū 4 patarimo! |
|
| |||
| |||
| Ar nors mano upgrade, kad artimiausioje ateityje stebėti, ar gauti kitą, didesnį vienas suporuoti su juo. Atsižvelgdama 1920x1200 ir grafikos plokštę į jį paleisti yra nuostabus, ir jūs turėsite pusę, kai gausite GTX 260.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paskelbkite savo CPUMark 2,1 balus Here | Hybr! D | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 139 | 5 lapkritis, 2009 14:10 |
| 3DMark 06 Atgaliniai Overclocking efektyvumas? | xactly | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2009 17:55 |
| Official: CJ's Top10 3DMark01/06 etalonas Natos | SocialWarfare | General Hardware Chat | 293 | 3 liepa 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Bendras Top10 Benchmark Natos | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | Gegužė 13, 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video Stress testo rezultatai | robina80 | PC & konsolės Žaidimai | 6 | 17 sausis 2009 11:40 |
| Temos įrankiai | |
| |