![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I just got my nowy komputer z e8400 i 9800gt (8800gt zasadniczo jeden z inną nazwą) i po prostu uruchomić ive 3dmark 06 i ocenę dont dokładnie dopasować się z innymi wzorców z simular systemów. mój procesor jest overclocked do 4.0ghz (470 x 8,5), ale ja widziałem tylko około 800 dodatkowych 3dmarks z zasobu zegar 3.0ghz. inne wzorce z identycznych systemów uzyskać około 20.000 3dmarks ale tylko około 11.000, tam jest coś nie tak z moim systemem? to deffenitly isnt przegrzania, ponieważ mój procesor jest o 45 stopni pod obciążeniem i 31 stopni w idle. Myślę, że moja grafika jest wersja sterownika 178.24 moje inne specyfikacje systemu są niższe, jeżeli są one wszelkich relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't worry about it. Syntetyczne wzorce oznacza nic. Można mieć 3dmark ustawienia na wyższe niż normalnie - upewnij się, że badania w domyślnej settnigs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jak wzorce, które nie znaczy wiele, ale upewnij się, że wszystkie najnowsze sterowniki do wszystkiego, które będą stanowić różnicę.
| |||
| |||
| Nie czujesz się źle nasz laptop nie strasznie. story time: tata stwierdzi 3Dmark05 na laptopie i działa to pierwsze 10 sekund było dobrze, to dostał jumpier i jumpier aż po około 2 minuty laptopa zdecyduje się on przeciążony i przychodzi niesławny BSOD, ale bez tekstu. i oszacować laptopa miałaby się o 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks ustawienia domyślne, najnowsze sterowniki, nividia wszystkie poprawki, nie przegrzania. oraz jego deffentialy na GPU ponieważ cpu gości jest allright. nie jedno za dużo, ponieważ im modernizacji do 4870 na christmas anyway, thanks 4 pomoc chłopaki. |
|
| |||
| |||
| Eh, na 22 "you're not going to zobaczyć zbyt wiele jest wzrost. I'd zalecić GTX 260, pretty much perfect for 22", wiele zasobów pamięci VRAM, która staje się normą dość szybko.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ok then, ive tylko niektóre sprawdzone wzorce i istnieje sporo różnic między 2 karty. Pani zdaniem warto zdobyciu podstawowych ponad 216 regularnych GTX 260 za dodatkową £ 15? również podczas badania były na ten temat myślisz o 19 "lub 22" monitor jest najlepszy, jeśli posiadają one takie same rozdzielczości (720p) |
|
| |||
| |||
| Nie widzę wiele powód, aby przejść do 22 "monitora jeśli coś działa 1440x900 lub równoważne 720p w pikselach liczyć. W tym momencie jesteś tylko coraz większe i trudniejsze pikseli na ekranie zobaczyć. Mam już problem z 22 "monitory 1650x1050 @ dotyczących ich niezdolność do renderowania wideo 1080p natywnie i zwykle polecam 24" lub popiersie. A tak, to warto, niezależnie od rozdzielczości. e: Myślałem, że były prowadzeniem 4850, a 22 "monitor już bo czytanie czyjejś innego sig, przeprosiny. Z 9800GT, to będzie bardziej skuteczne, tak, ale naprawdę 4850 lub 9800GT jest rozciąganiem to w miarę przydatność w niskiej rozdzielczości idzie. I tylko polecić GTX 260 lub poniżej niczego poniżej 1650x1050, nic więcej odpadów tbqh.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| lol i po prostu zmieniła moje sig ponieważ Myślałem, że dostaję 4850 skanowania, ale prowadził Czas ... i wpadłem na gotówkę:). także i havent got monitora jeszcze im tylko uruchomiona crappy crt w danym momencie. brilliant tak 19 "monitor i GTX 260 jest dzięki 4 porad! |
|
| |||
| |||
| Czy choć uważają, że modernizacja z monitora w najbliższej przyszłości lub uzyskanie innego, większy powiązać z nim. Po 1920x1200 i kartę graficzną do uruchomienia jest niesamowity, a będziesz miał pół że kiedy pojawi się GTX 260.
![]() |
|
| Zakładki |