![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, tocmai am primit noul meu computer cu un e8400 si un 9800gt (în esenţă o 8800gt cu un alt nume) şi ive doar rulaţi 3dmark 06 şi scoruri dont se potrivesc exact cu alte puncte de referinţă de la sistemele de simular. procesorul meu este overclocked la 4.0ghz (470 x 8,5), dar am văzut doar aproximativ 800 de extra 3dmarks din stocul de ceas 3.0ghz. alte puncte de referinţă de la sistemele de identice lua în jur de 20000 3dmarks dar i numai în jur de 11000, nu este ceva în neregulă cu sistemul meu?? it isnt deffenitly supraîncălzire deoarece procesorul meu este de aproximativ 45 de grade în sarcină şi 31 de grade inactiv. Cred că-mi grafică versiune driver este 178.24 meu alt sistem sunt specificatiile de mai jos, dacă acestea sunt de orice relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-ti face griji despre asta. Sintetice de referinţă nu inseamna nimic. Ai fi putut să 3dmark pe setările mai mare decât în mod normal - Asiguraţi-vă că pentru a testa cel implicit settnigs.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ca puncte de referinţă, care nu spun prea mult, dar asiguraţi-vă că aveţi toate cele mai recente drivere pentru tot, că vor face o diferenta.
| |||
| |||
| dont să se simtă rău noastre laptop făcut teribil. poveste de timp: Tata constată 3DMark05 pe laptop şi îl rulează, primele 10 secunde au fost bine, atunci am jumpier şi jumpier până după aproximativ 2 minute de laptop decide aceasta supraîncărcare şi până vine de infamantul bsod, dar cu nici un text. i estimarea noastră laptop ar avea despre un 3. |
|
| |||
| |||
| 3dmarks setări sunt implicit, mai recente drivere, toate remediile nividia, nu supraîncălzire. bine sa deffentialy de GPU, deoarece CPU Scorul este în regulă. nu deranjat prea mult, deoarece im upgrade la un 4870 de la Crăciun, oricum, multumesc 4 ajutorul baieti. |
|
| |||
| |||
| Eh, la 22 "ca nu o sa vezi prea mult de o creştere. Aş recomanda GTX 260, destul de mult perfect pentru 22", o mulţime de VRAM stoc, care devine din ce în ce norma destul de repede.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ok atunci, ive verificat doar câteva puncte de referinţă şi există o destul de o diferenta intre cele 2 cartele. crezi ca merita sa obţinerea de bază peste 216 de regulate GTX 260 pentru un extra £ 15? De asemenea, în timp ce s-au r pe această temă crezi ca un 19 "sau 22" monitorul este cel mai bine în cazul în care ambele au aceeaşi res (720p) |
|
| |||
| |||
| Nu pot vedea mult de un motiv pentru a merge pentru un 22 "monitorizeze dacă rulaţi 1440x900 sau ceva echivalent cu 720p, în pixeli conta. În acel moment esti chiar achiziţie mai mare de pixeli si o greu-la-a se vedea ecran. Am deja problema cu 22 "monitoare 1650x1050 @ lor cu privire la incapacitatea de a reda video 1080p nativ, şi, de obicei, recomanda 24" sau bustul. Si da, se merita, indiferent de rezoluţie. E: M-am gandit ca au fost rulaţi un 4850 şi un 22 "monitorizează deja, pentru că am fost citit de cineva altceva lui sig, scuze. Cu un 9800GT, va fi mult mai puternic, da, dar de fapt un 4850 sau 9800GT se întinde de-o în măsura în care este utilitatea la joasă res merge. Eu doar recomanda GTX 260 sau ceva mai jos de mai jos pentru 1650x1050, nimic mai mult este o pierdere tbqh.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| lol Eu doar mi-a schimbat sig pentru ca am crezut ca eram o scanare 4850, dar a fugit din stoc ... şi am fugit afară de bani:). De asemenea, i havent luat monitor încă, IM doar rulaţi un nasol crt în acest moment. genial deci 19 "monitoriza şi GTX 260, este, mersi 4 sfatul!! |
|
| |||
| |||
| Fă deşi consideră că actualizarea de la monitor, în viitorul apropiat, sau o altă achiziţie, mai mare cu o pereche de la el. Având 1920x1200 şi placă grafică pentru a rula, este uimitor, şi veţi avea jumătate că în momentul în care vă la GTX 260.
![]() |
|
| Marcaje |