![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА праведан је добио мој нови компјутер са е8400 и 9800гт (уствари једна 8800гт са другим именом) и иве праведан трчање 3дмарк 06 и партитура донт тачно подудара са другим мерилима из симулар системима. ЦПУ оверцлоцкед мој је на 4.0гхз (470 кс 8.5), али сам видео само око 800 додатних 3дмаркс из залиха сат 3.0гхз. друге репер из идентичног система добити око 20.000 3дмаркс али ја само око 11.000, постоји ли нешто у реду са мој систем? деффенитлы то није због прегрејавања ЦПУ мој је око 45 степени под оптерећењем и 31 степени мирује. Мислим да је моја верзија је графика возач 178,24 мој други систем Спецификације су испод, ако су било реливанце. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не брините о томе. Синтетска репер значи ништа. Могли бисте имати 3дмарк на вишим од нормалне подешавања - побрините се за тестирање на подразумевану сеттнигс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као што су мерила која не значе много, али будите сигурни да сте све најновије дривер за све, који ће направити разлику.
| |||
| |||
| не осећам се лоше наш лаптоп није страшно. прича време: тата на нашим налазима 3Дмарк05 лаптоп и траје то, првих 10 секунди били су у реду, онда је добио јумпиер и јумпиер до око 2 минута након што је лаптоп одлучи га преоптерећен и не долази срамотно бсод, али без текста. Процењује наш лаптоп би добио око 3. |
|
| |||
| |||
| 3дмаркс подразумеване поставке, најновије дривер, све нивидиа хитне поправке, не прегрејавања. и његове деффентиалы јер се ГПУ ЦПУ сцоре је реду. не смета превише јер им надоградњом до 4870 ат цхристмас Аныуаы, хвала 4 помоћ момачки. |
|
| |||
| |||
| Ех, на 22 "ти си не лијегање видјети превише повећање. Лекар је такође препоручио бих је ГТКС 260, згодан велик део погодно за 22", пуно ВРАМ дионица које постаје норма прилично брзо.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ок онда, иве праведан чек неке репер и има доста разлика између 2 картице. мислите ли вриједно узимајући њене основне преко 216 редовних гткс 260 за екстра £ 15? Такође, док су Р на тему да ли ви мислити један 19 "или 22" монитор је најбоље ако су оба имају исти рес (720п) |
|
| |||
| |||
| Не видим пуно разлога да иде на 22 "монитору ако покрецете 1440кс900 или ништа еквивалент у 720п пиксела. Тада сте само добијање већих пиксле и теже за видети екран. Ја већ имам проблем са 22 "монитора @ 1650кс1050 о њиховој неспособности да се узвратити 1080п видео урођеник, а обично се препоручују 24" или ликвидирати. И да, исплати се, без обзира на резолуцију. е: Мислио сам да си био је покренут 4850, а 22 "монитор, јер већ сам био читање нечијег елсе'с СИГ, извињења. Са 9800ГТ, она ће бити снажан, да, али стварно 4850 или 9800ГТ истезање је то што се тиче корисности на ниским рес иде. Ја само препоручити ГТКС 260 или доле за било што испод 1650кс1050, све више је отпада тбкх.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| лол нисам променио мој сиг јер Мислио сам био узимајући 4850 скенирати али еарлы распродан ... и ја еарлы оут оф готовину:). Такође сам добио лука монитор још им само покретање јебани ЦРТ у овом тренутку. тако брилијантна 19 "монитор и гткс 260 да је, захваљујући 4 савет! |
|
| |||
| |||
| Да ли ипак размотрити надоградњу из тог монитора у блиској будућности или да добијете други, већи од једног до пару са њим. Имајући 1920кс1200 графичком картицом и да га је невероватна, а ви ћете имати половина да када добијете ГТКС 260.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Објави своју ЦПУМарк 2,1 Сцорес Овде | Хыбр! Д | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 139 | 5. новембар 2009 14:10 |
| 3ДМарк 06 Сагласност подешавања за Оверцлоцк успешности? | ксацтлы | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 Окт 2009 17:55 |
| Службене: ЦЈ'с ТОП10 3ДМарк01/06 преседан Сцорес | СоциалУарфаре | Генерал Хардуаре Цхат | 293 | 3. јула 2009 06:00 |
| ЦЈ'с 3ДМарк Свеукупно ТОП10 Бенцхмарк Сцорес | СоциалУарфаре | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 13 мај 2009 09:02 |
| Цоунтер Стрике Соурце Видео Стресс Тест Сцорес | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 17 јануар 2009 11:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |