![]() |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba, ben sadece bir e8400 ve 9800gt (temelde bir 8800GT farklı bir isim ile) yeni bilgisayar var ve sadece 06 3dmark ve çalıştırın puanlarını tam simular sistemleri başka kriterler ile maç dont ive. benim işlemci 4.0ghz için (470 x 8.5) ama sadece 3.0ghz hisse senedi saat yaklaşık 800 ilave 3dmarks gördüm overclocked olduğunu. sistemi başka kriterler 20000 3dmarks ama sadece 11.000 civarında elde çevresinde orada benim sistem ile bir sorun var mı?? çünkü işlemci yük altında 45 derece ve 31 derece boş olduğunda bu deffenitly fazla isnt.
Ben kendi grafik sürücü sürümü 178,24 düşünüyorum diğer sistem özellikleri aşağıdadır herhangi bir relivance var. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu konuda endişelenmeyin. Sentetik kriterler şey demek. Sen normalden daha yüksek ayarları 3dmark olabilir - Varsayılan settnigs at test etmek için emin olun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet, gibi kriterler bu kadar, anlamına gelmez ama, bir fark yapar herşey için en son sürücüleri olduğundan emin olun.
|
|||
|
|||
|
dont bizim dizüstü çok kötü yaptı için hissediyorum.
hikaye zamanı: baba bizim laptopunda 3Dmark05 bulur ve çalışır, ilk 10 saniye iyi olduğunu, sonra da var jumpier ve jumpier kadar dizüstü ve yukarı aşırı karar yaklaşık 2 dakika sonra, rezil BSOD gelir ancak metni. ben dizüstü 3 hakkında var edeceğini tahmin ediyoruz. |
|
|
|||
|
|||
|
Son sürücüleri, tüm nividia düzeltmeleri, fazla değil 3dmarks ayarları varsayılan vardır. zamanda deffentialy ve GPU çünkü işlemci skor Allright olduğunu. çünkü Im a 4870 için Noelde yine de teşekkürler 4 yardımıyla çocuklar yükseltmek çok fazla değil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eh, 22 "çok fazla bir artış görmek için devam ediniz. Ben GTX 260, oldukça fazla VRAM stoğu olan oldukça hızlı norm haline gelmektedir 22", çok mükemmel tavsiye ederim.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Tamam o zaman, sadece bazı kriterleri kontrol ive Bu 2 kart arasında çok fark var. you değer an extra £ 15 için normal GTX 260 üzerinden 216 çekirdek elde düşünüyorsunuz? Eğer ikisi de aynı şey (720p) da ise konu ile ilgili R size "monitör 19" veya 22 sizce en iyisi
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben daha 22 "çıkmak için monitör eğer 720p için 1440x900 piksel sayısı olarak ya da bir şey eşdeğer çalıştırıyorsanız bir sebep göremiyorum. Sadece büyük piksel alıyoruz ve bir çok-ekran görmek için bu noktada. Zaten 1650x1050 @ 22 "monitörler ile olanaksızlık özgün 1080p görüntü oluşması ile ilgili sorun ve genelde" 24 tavsiye veya büstü.
Ve evet, buna değer, ne olursa olsun çözünürlük biridir. E: Ben izlemek zaten çünkü başka birinin SIG, appologies's. bir 9800GT ile okurken bir 4850 ve 22 "çalışıyor sanıyordum, daha güçlü olacak, evet, ama gerçekten bir 4850 veya 9800GT gibi kadar uzanan olarak Düşük RES at yararı yok. Ben sadece 1650x1050 aşağıda bir şey için GTX 260 veya aşağıda tavsiye ederiz, bir şey daha bir atık tbqh olduğunu.
|
|
|
|||
|
|||
|
çünkü bir 4850 alma ama tarama stok bitti sanıyordum lol Sadece SIG değiştirildi ... ve i nakit bitti:). Also I havent henüz, im sadece o anda bir bombok CRT çalışan monitör var.
parlak kadar 19 "monitör ve o GTX 260, sayesinde 4 öneri! |
|
|
|||
|
|||
|
Ancak yakın gelecekte bu monitör ya da başka bir elde, daha büyük bir ile eşleştirmek için yükseltme düşünüyor musunuz. Ve grafik kartı inanılmaz çalışmasına 1920x1200 olması, ve bu sizin GTX 260 almak yarısında olur.
|