![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що отримав мій новий комп'ютер з процесором E8400 і 9800GT (в основному 8800GT з іншим ім'ям) та Ів просто запустити 3DMark 06 і оцінки Dont точно збігаються з іншими базовими від Двійники систем. мій процесор розігнаний до 4.0ghz (470 х 8,5), але я бачив тільки близько 800 додаткових 3DMarks із запасу годинах 3,0 ГГц. інші тести з ідентичних систем отримують близько 20000 3DMarks але я тільки близько 11000, є щось не так з моїй системі? deffenitly хіба це тому, що моя перегріву процесорів складає близько 45 градусів під навантаженням і 31 градусів простою. Я думаю, що мій графічний драйвер версії 178.24 Мої інші специфікації системи нижче, якщо вони мають яке-небудь relivance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не турбуйтеся про це. Синтетичні тести нічого не варті. Ви могли б 3DMark на більш високі значення, ніж зазвичай - Переконайтеся, що для перевірки за замовчуванням settnigs.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, критерій, як це не означає багато, але переконайтеся, що всі останні версії драйверів для всього, що може принести реальну користь.
| |||
| |||
| Dont почувати себе погано в наших ноутбуків зробив жахливо. історія час: Батько вважає, 3DMark05 на наш комп'ютер і запускає його, перші 10 секунд штрафу було, то він отримав jumpier і jumpier до приблизно через 2 хвилини ноутбука вирішує, що перевантажений і йде до сумнозвісного BSOD, але без тексту. Я оцінюю наше ноутбука отримали б близько 3. |
|
| |||
| |||
| 3DMarks параметрів за замовчуванням, останні версії драйверів, все nividia виправлень, а не перегріву. також його deffentialy ГПУ, тому що CPU Score чи все гаразд. Не турбувати занадто багато, тому що їм оновлення до 4870 на Різдво в будь-якому випадку, завдяки допомозі 4 хлопців. |
|
| |||
| |||
| Ех, в 22 "ви не побачите дуже збільшується. Я рекомендую GTX 260, майже ідеально підходить для 22", багато відеопам'яті фонду, яка стає нормою досить швидко.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Гаразд, Ive просто перевірили деякі критерії і є досить різниці між 2 картами. Ви думаєте, варто витратити свої основні більше 216 регулярних GTX 260 за додаткові £ 15? Хоча були також р з цього питання ви думаєте, 19 "або 22" монітор краще, якщо вони обидва мають однакову дозвіл (720p) |
|
| |||
| |||
| Я не бачу багато підстав, щоб йти на 22-дюймовому моніторі, якщо ви працюєте 1440x900 або що-небудь еквівалентну в 720p пікселів. У цей момент ви просто отримати велику пікселів і важче до бачити екран. У мене вже є проблеми з 22 "монітора 1650x1050 @ про їхню нездатність надати 1080p відео з самого початку, і зазвичай рекомендують 24" або бюста. І так, воно того варте, незалежно від вирішення. E:, я думав, що ви втекли 4850 і 22 "монітор вже тому, що я читав чийсь чужий SIG, вибачення. З 9800GT, це буде більш потужний, так, але насправді 4850 або 9800GT це розтягнення її наскільки корисність при низькому дозволі йде. Я тільки рекомендувати GTX 260 або нижче, все, що нижче 1650x1050, все більше відходів TBQH.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| LOL Я тільки що змінив SIG, тому що я думав, що я отримую 4850, а сканування вибіг з фонду ... Я вибігла готівкових грошей:). Також я гавань отримала контроль ще, їм просто працює Crappy Кінескопні на даний момент. блискучий тому 19 "монітора і GTX 260 це завдяки порадам 4! |
|
| |||
| |||
| Лі подумати про оновлення хоча від цього монітора в найближчому майбутньому або отримання іншої, більший по парі з ним. Маючи 1920x1200 і відеокарта, щоб запустити її дивовижний, і ви будете мати половину, що, коли ви отримаєте GTX 260.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Опублікувати Ваше CPUMark 2,1 Результати Тут | Hybr! D | Процесори, материнські плати RAM & | 139 | 5 листопада 2009 14:10 |
| 3DMark 06 Backwards розгону продуктивності? | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2009 17:55 |
| Чиновник: CJ's Top10 3DMark01/06 Результати тестів | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 293 | 3 липня 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Benchmark цілому Top10 Результати | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 7 | 13 травня 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video стрес тестів | robina80 | PC & консоль Gaming | 6 | 17 січня 2009 11:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |