![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре съм, че това може да е добра сделка за някой, някъде там. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Изглежда, че е доста невероятно компютър за цената. Имайте предвид, че то е повече като $ 600 компютъра, но все още не е лоша сделка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За цена точка това е много добра сделка. Но като игрални машини, добре, че не е. A 2600 Pro. О, боже. Заглавието трябва да е "за $ 500 с общо ползване, DX10, способни издокарвам ......, който може да игра малко". Ница намерите nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мога ли да публикувате в правилния форум, аз съм се хранят на казвам ти.
| |||
| |||
| Да, мислех си, че за да го за моите родители. Техните компютър е 8 година стар !!!!! никога не са имали проблем от нея и тя е все още текат (наред, така че е ходене до сега hahaha). |
|
| |||
| |||
| Би ли искал Chill хапче изразени свърши? Ти не ми каза, че преди това. Може би искате да търсите по вашия палав и Ница списък отново. Последната кореспонденция бяхме бе, когато се публикуват в едно, че беше на няколко месеца. Освен, че не съм ви виждал усмихнати лицето. |