![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem si myslel by to mohlo být dobré řešení pro někoho tam. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Zdá se, že docela děsivý počítače za cenu. Uvědomte si, že je více jako 600 dolarů počítače, ale stále není špatný obchod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za cenu bodu je to velmi dobrý obchod. Ale jako herní stroj, tak to není. A 2600 pro. Ach bože. Tento titul by měl být "The $ 500-všeobecné použití, DX10 schopné zmanipulovat ...... které může hra trochu". Nice najít nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete mi prosím post ve správném fóru, se mi otrávený vyprávět vám.
| |||
| |||
| Jo, myslel jsem, jak dostat to pro mé rodiče. Jejich počítač je 8 let !!!!! nikdy neměl problém, který z něj a je stále v provozu (v pohodě, takže je chůzi teď hahaha). |
|
| |||
| |||
| Přejete si Chill pilulku vyjádřené v průběhu? Nezadali jste mi říkal, že předtím. Chtít podívat na váš nezbedný a příjemné seznam znovu. Poslední korespondence jsme měli, když jsem byl vyslán do jednoho, který byl několik měsíců. Jiné, než že jsem neviděl váš usmívající se tvář. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostat na 900 dolarů | crazydan20 | Obecné Hardware Chat | 9 | 3. března 2009 19:36 |
| Herní PC | Sc0ttY07 | Obecné Hardware Chat | 35 | 24. července 2008 21:12 |
| Chci si koupit herní PC | electrik91 | Obecné Hardware Chat | 8 | 15. ledna 2008 15:59 |
| Gaming Rig | c mistr | Obecné Hardware Chat | 12 | 9. září 2007 12:53 |
| Gaming cpu | xactly | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 16. srpen 2007 10:33 |
| Thread Nástroje | |
| |