![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Mislio sam to može biti dobar posao za nekoga vani. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Čini se da je ljepušan Awesome računalo za cijenu. Imajte na umu da je više od 600 $ kao što je računalo, ali još uvijek nije loš posao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za cijenu point to je jako dobar posao. Ali kao stroj za igranje, pa, nije. A pro 2600. Oh draga. Naslov bi trebao biti "The $ 500 opće uporabe, DX10 katarka ...... sposoban da se igra malo". Izbirljiv nađi nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li ugoditi pošta u ispravan forum, ja sam uzimajući hranjen gore priča o vama.
| |||
| |||
| Da, mislio sam o uzimajući ga za moje roditelje. Njihov kompjuter je 8 godina !!!!! nikada nije imao problema izvan njega, te je i dalje prikazivati (u redu, tako da je hodanje sad hahaha). |
|
| |||
| |||
| Želite li Chill izrazio preko pilula? Niste mi je rekao da prije. Možda želite pogledati vaš nestašan i lijepo popis ponovno. Zadnje smo imali prepisku kad sam bila objavljena u jednom koja je bila stara nekoliko mjeseci. Drugo nego da nisam vidio Vaš nasmijana lica. |