![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai maniau, tai gali būti gera idėja, ką nors iš ten. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Atrodo, kad labai nuostabus kompiuteris už kainą. Atkreipkite dėmesį, kad tai yra daugiau kaip $ 600 kompiuterių, bet dar ne blogai elgtis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dėl kainos punktas tai labai geras sandoris. Bet kaip lošimų automatus, gerai, kad ne. 2.600 Pro. Oi. Pavadinimas turėtų būti "500 $ bendrojo naudojimo, DX10 gali įlaidai ...... kad gali žaidimas šiek tiek". Nice rasti nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite rašyti teisingai forume, gaunu atsibodo ir sakau.
| |||
| |||
| Taip, aš maniau apie tai, kaip ji mano tėvai. Savo kompiuteryje yra 8 metai !!!!! niekada nebuvo problema, iš jo, ir jis vis dar veikia (gerai, todėl pėsčiomis iki dabar hahaha). |
|
| |||
| |||
| Norite Chill tabletes išreikštas per? Jūs neturite man pasakė, kad prieš. Norėti peržiūrėti savo naughty and nice sąrašą dar kartą. Paskutinis korespondencija mes turėjome, kai buvo paskelbta ta, kuri buvo keletą mėnesių amžiaus. Išskyrus, kad aš mačiau savo besišypsantį veidą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3 kovas 2009 19:36 |
| GeForce | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24 liepa 2008 21:12 |
| Norite nusipirkti žaidimus PC | electrik91 | General Hardware Chat | 8 | 15 sausis 2008 15:59 |
| Gaming Rig | C meistras | General Hardware Chat | 12 | 9 rugsėjis 2007 12:53 |
| Žaidimų CPU | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Rugpjūtis 16, 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |