![]() |
|
| |||
| |||
| Labi Es domāju, ka tas varētu būt diezgan daudz, lai kāds, kas tur. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Šķiet, ir diezgan laba datora cenu. Ņemiet vērā, ka tas ir vairāk kā 600 $ datoru, bet vēl nav slikts darījums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par cenu punkts tas ir ļoti labs darījums. Bet kā spēļu automātu, labi, tas tā nav. 2600 PRO. Ak, dievs. Nosaukumam jābūt šādam: "500 $ vispārējās lietošanas, DX10 varētu stendā ...... kas var spēli mazliet". Nice atrast nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs, lūdzu, amatu pareiza apspriedes forma, es saņemu apnikuši no stāsta jums.
| |||
| |||
| Jā, es domāju par to panākt, to vecākiem. Datoru ir 8 gadi !!!!! nekad nav bijusi problēma no tā un tā joprojām darbojas (Labi, lai tā iet līdz šim hahaha). |
|
| |||
| |||
| Vai jums patīk Chill pill izteikts vairāk? Jums nav teicis man, ka pirms tam. Varētu vēlēties apskatīt jūsu nebēdnīgs un jauks sarakstu vēlreiz. Pēdējā sarakste, mums bija bija, kad es norīkots viens, kas bija vairākus mēnešus vecs. Izņemot, ka es neesmu redzējis savu smaidu sejā. |