![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobrze Myślałem może to być dobry układ dla kogoś tam. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Wydaje się być całkiem awesome komputer w cenie. Należy pamiętać, że jest więcej jak 600 dolarów komputer, ale wciąż nie jest zła sprawa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do ceny punktu to bardzo dobry interes. Ale jako maszyna do gier, również nie jest. A 2600 PRO. Och. Tytuł powinien być "Na 500 dolarów ogólnego zastosowania, DX10 zdolny rig ...... że gra może trochę". Nice znaleźć nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy mogę prosić o stanowisko w odpowiednim forum, I'm getting dość opowiadania Ciebie.
| |||
| |||
| Tak, myślałem o coraz to dla moich rodziców. Ich komputera wynosi 8 lat !!!!! nigdy nie miał problemu z nim i jest on nadal działa (w porządku, tak to już jest chodzenie hahaha). |
|
| |||
| |||
| Czy jak Chill pigułki wyrażone w? Nie powiedział mi, że przed. Może spojrzeć na swoje naughty and nice listę ponownie. Ostatnia korespondencja mieliśmy wtedy napisałem w jednym, który był kilka miesięcy. Inne niż to, I haven't seen swoje uśmiechnięte oblicze. |