![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine m-am gandit acest lucru ar putea fi o afacere bună pentru cineva acolo. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Pare a fi un calculator destul de straniu pentru preţul. Reţineţi că aceasta este mai mare ca la 600 dolari computer, dar încă nu o afacere proastă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru punct de preţ este o foarte buna afacere. Dar, ca o maşină de pariuri, ei bine, nu este. Un pro 2600. Vai. Titlul ar trebui să fie "de 500 dolari generale de utilizare, DX10 capabil velatură ...... care pot joc un pic". Nisa găsi nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poţi, te rog, să scrii în corectă forum, sunt obtinerea saturat de care vă spun.
| |||
| |||
| Da, m-am gandit despre ea pentru părinţii mei. Computer este de 8 ani !!!!! nu a avut o problemă în asta şi este în continuare să fie difuzate (bine, de aceea este de mers pe jos de acum hahaha). |
|
| |||
| |||
| Vrei o pastilă Chill exprimate de peste? Ai nu mi-a spus că înainte. Poate vrei să te uiţi la dvs. obraznic şi frumos lista din nou. Ultimul corespondenţă am avut a fost atunci când am publicat în cel care a fost de mai multe luni. Altele decât cele pe care le-am văzut, nu-ţi zâmbetul. |