![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre som si myslel by to mohlo byť dobré riešenie pre niekoho tam. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Zdá sa, že docela děsivé počítača za cenu. Uvedomte si, že je viac ako 600 dolárov počítače, ale stále nie je zlý obchod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za cenu bodu je to veľmi dobrý obchod. Ale ako herný stroj, tak to nie je. A 2600 pre. Ach bože. Tento titul by mal byť "The $ 500-všeobecné použitie, DX10 schopné zmanipulovat ...... ktoré môže hra trochu". Nice nájsť nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete mi prosím post v správnom fóre, sa mi otrávená vyprávět vám.
| |||
| |||
| Jo, myslel som, ako dostať to pre mojich rodičov. Ich počítač je 8 rokov !!!!! nikdy nemal problém, ktorý z neho a je stále v prevádzke (v pohodě, takže je chôdzu teraz hahaha). |
|
| |||
| |||
| Prajete si Chill pilulku vyjadrené v priebehu? Nezadali ste mi říkal, že predtým. Chcieť pozrieť na váš nezbedný a príjemné zoznam znova. Posledná korešpondencie sme mali, keď som bol vyslaný do jedného, ktorý bol niekoľko mesiacov. Iné, než že jsem neviděl váš usmievavá tvár. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc: Gaming Rig? Rozpočet hra zmanipulovat im dostať na 900 dolárov | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 3. marca 2009 19:36 |
| Herné PC | Sc0ttY07 | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 24. júla 2008 21:12 |
| Chcem si kúpiť herné PC | electrik91 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 15. januára 2008 15:59 |
| Gaming Rig | c majster | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 9. septembra 2007 12:53 |
| Gaming cpu | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. august 2007 10:33 |
| Thread Tools | |
| |